Markkinointi

Printti- ja ulkomainonta

Oikein valitut perinteiset painotuotteet täydentävät yritysten digitaalista markkinointia, sillä ne tavoittavat asiakkaat myös verkon ulkopuolelta. Lopputuloksena on viimeistelty brändi, joka näkyy ja vaikuttaa. Me suunnittelemme sinulle yritysilmeen mukaiset sovellukset myös perinteisiin medioihin.

Materiaalit kohtaamisiin

Printti ei tarkoita vain lehtimainontaa. Julisteille, flyereille, käyntikorteille tai vaikka rintamerkeille on edelleen paikkansa. Printin ja digin kahtiajako ei siis tarkoita, että nämä poissulkevat toisensa. Flyeri tai alennuskuponki on helppo sujauttaa verkkokaupan pakettiin ilahduttamaan ja aktivoimaan asiakas uusiin ostoksiin. Laadukas käyntikortti jättää aina paremman muistijäljen kuin vain pelkkä tulostettu tarjous.

Flyeri tai alennuskuponki on helppo sujauttaa verkkokaupan pakettiin ilahduttamaan ja aktivoimaan asiakas uusiin ostoksiin.

Brändinäkyvyys kuntoon

Yhtenäisellä ja tunnistettavalla visuaalisella ilmeellä toteutetut autoteipit, työvaatteet ja messumateriaalit erottuvat ja vievät brändisi ilosanomaa eteenpäin. Yrityksesi ei jää keneltäkään huomaamatta. Ulkomainonta sopii paikallista näkyvyyttä kaipaaville yrityksille, jotka haluavat näkyä siellä missä asiakkaat liikkuvat.

Median valinta kohderyhmän mukaan

Sanomalehti on paikallinen media, joka kertoo paikalliset uutiset. Se on yhä edelleen suosittu media vanhemman väestön keskuudessa, joista 70 % luottaa lehteen ostovalinnassa ja päätöksenteossa. Koko ajan nopeammaksi muuttuvassa digitaalisessa maailmassa sanomalehti on rauhallinen ja kiireetön media, jossa viesti saa helpommin ansaitsemansa huomion.

Pieni painosmäärä digipainolla

Uudet digipainokoneet mahdollistavat pienien tulostuserien painamisen kustannustehokkaasti. Tämä mahdollistaa ideasi toimivuuden testaamisen vaikka ketterästi flyerin muodossa messuilla.


Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Asiakkaitamme