Markkinointi

Hakukone­optimointi

Hyväkään sivusto ei myy, jos asiakkaat eivät löydä sitä. Hakukoneoptimointi (Search Engine Optimization/SEO) on sivuston kehittämistä niin, että hakukone osaa tarjota sivujasi juuri kyseisestä aihealueesta tietoa etsivälle. Kyseessä on ns. orgaaninen eli luonnollinen näkyvyys erotuksena maksulliseen näkyvyyteen.

Lisää myyntiä hakukoneoptimoinnilla

Asiakkaat etsivät hakukoneista ratkaisuja ongelmiinsa. Hakukoneoptimointi tarkoittaa yksittäisen verkkosivun tai verkkosivuston muokkaamista niin, että se parantaa sivuston sijoituksia hakutulosten listauksissa, eli siellä mistä asiakkaat palvelua etsivät. Löydämme palvelullesi oikeat avainsanat ja lisäämme ne sivustoosi sellaisille paikoille, missä niissä on paras näkyvyys hakukoneen kannalta. Näin tavoitat ostomielessä surffailevat asiakkaat juuri silloin, kun tilanne on kaupanteon kannalta otollisin.

Hakukoneoptimointi pitää sisällään

  • Verkkosivuston analyysi SEO-työkalulla
  • Avainsanatutkimus
  • Sisällöntuotanto
  • Mahdollinen tekninen parantelu
  • Kirjallinen raportti ja ohjeistus

Hakukoneoptimointi on sivuston maksuttoman näkyvyyden parantamista

Kampanjat tulevat ja menevät, mutta hakukoneoptimointiin käytetty aika tuottaa tuloksia vielä vuosienkin kuluttua. Oikein toteutettuna säännöllinen sisällön hakukoneoptimointi on eräänlainen itseään vahvistava kehä: Google löytää sisällön ja osaa suositella sitä kävijöille, joiden määrä kasvaa, mikä puolestaan lisää sivuston arvoa Googlen silmissä.  Kyseessä on sivuston ns. orgaaninen eli luonnollinen näkyvyyden parantamista erotuksena maksulliseen näkyvyyteen, kuten Google Ads mainoksiin. 

Verkkosivun tekninen optimointi

Hyvä verkkosivusto tukee W3C teknisiä suosituksia, jolla voimme varmistaa, että hakukoneiden työ ei esty tai vaikeudu teknisten virheiden vuoksi. Tekninen SEO on prosessi, jolla varmistetaan, että verkkosivusto täyttää nykyaikaisten hakukoneiden tekniset vaatimukset. Tärkeitä teknisen hakukoneoptimoinnin osia ovat sivuston  selaus, indeksointi, renderöinti ja verkkosivustojen arkkitehtuuri. Myös liian suuret kuvat hidastavat sivustoasi, mikä vaikuttaa negatiivisesti hakutuloksiin. 


Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Asiakkaitamme