Brändi ja ilme

Pakkaus­suunnittelu

Pakkaus on tuotteen paras mielenkiinnon herättäjä  ja tarjoaa mahdollisuuden kilpailijoista erottautumiseen. Pakkaussuunnittelun avulla voimme rakentaa mielikuvaa tuotteesta ja samalla opastaa esimerkiksi sen oikeanlaisessa käytössä.

Brändi pakkaussuunnittelussa

Yrityksen brändi, tarina ja sen arvot tarjoavat hyvät lähtökohdat pakkauksen visuaalisen ilmeen suunnittelussa. Onko tuotteesi ekologinen, tehokas vai perinteinen? Pakkaus on osa brändisi vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa. Voimme vaikuttaa mielikuvaan tuotteesta pakkauksen visuaalisen suunnittelun ja materiaalivalintojen avulla. Olemme suunnitelleet pakkauksia mm. elintarviketeollisuudelle, ravintoloille ja lahjatavaroille. 

Tuotepakkaus elää ajassa

Jos tuotteesi pakkauksen ulkoasu on ajasta jäljessä, eikä se enää erotu kilpailijoista edukseen, on aika päivittää pakkausilme. Tämän voi tehdä joko luomalla rohkeasti uutta tai sitten vanhaa kunnioittaen niin, että emme hukkaa vanhoja asiakkaita, mutta samalla teemme tuotteesta mielenkiintoisen uusien asiakkaiden silmissä.

Voimme vaikuttaa mielikuvaan tuotteesta pakkauksen visuaalisen suunnittelun ja materiaalivalintojen avulla.

Tuotepakkausten painatus

Tunnemme eri painatusmenetelmät ja otamme suunnittelussa huomioon tuotantokustannukset materiaalin ja pintakäsittelyiden osalta. Osana prosessia teemme pakkauksesta alustavan mallin, jolla sen toimintaa ja ulkoasua on helppo tarkastella ja kommentoida. Meillä on myös kattava yhteistyökumppaniverkosto painatusta varten kotimaassa ja lahden takana.

Materiaalit myös  tuotemarkkinoitiin

Pakkausten lisäksi voimme auttaa sinua tuotteen myyntimateriaalien kanssa. Tämä voi tarkoittaa myymälämateriaaleja maistatusta varten, tuote-esittelyä jälleenmyyjille ja vaikka hyllypuhujaa innostamaan kokeiluhalukkuutta.

Usein kysyttyä pakkaussuunnittelusta


Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Asiakkaitamme