Digitaaliset palvelut

Toimialaratkaisut

Olemme viimeisen 10 vuoden aikana toteuttaneet eri toimialoille sopivia, yleensä liiketoimintaa digitalisoivia ohjelmistoratkaisuja verkkosivujen yhteyteen. Näitä ovat muun muassa ilmoittautumisjärjestelmät, varausten hallintasovellukset ja asiakastietojärjestelmät – lisää esimerkkejä löydät tältä sivulta.

Bókun varausjärjestelmä

Bókun on aktiviteettien ja ohjelmapalveluiden itsenäinen myynti- ja jakelualusta, joka toimii myös b-to-b-myyntialustana. Bókunissa tuotepaketit luodaan järjestelmään, josta se voidaan ottaa käyttöön verkkosivulle. Esimerkiksi tuotetiedot voivat olla hakukonenäkyvyyden takia normaalisti verkkosivulla ja Bókunista tuodaan resurssivaraus ja ostoskoritoiminto.

Travius varausjärjestelmä

Travius on matkailualan yrityksille tehty varausjärjestelmä, jolla pystyy hallitsemaan majoitus- ja ohjelmapalveluita. Olemme integroineet varausjärjestelmän useille eri sivustoille osaksi ehjää asiakaskokemusta.

Lyyti tapahtumanhallintajärjestelmä

Lyyti on monipuolinen ja kattava tapahtumanhallintajärjestelmä. Tapahtumia hallitaan Lyytissä, mutta ne  voidaan hakea Lyytistä saumattamaksi osaksi nykyaikaista WordPress-sivua. 

Paytrail verkkomaksupalvelu

Paytrail on maksuvolyymiltaan suurin kotimainen verkkomaksupalvelu, jonka maksutapavalikoimasta löytyy jokaiselle verkkokaupan asiakkaalle mieluisa tapa maksaa. Verkkomaksupalvelu toimii saumattomasti sekä tuotteita että palveluita myyvissä verkkokaupoissa. Digi- ja mainostoimisto Höyry toimii Paytrail maksupalvelun jälleenmyyjänä ja virallisena kumppanina. Voit tilata Paytrailin oheisesta linkistä: Tilaa Paytrail

”Meillä on paletissa monta valmista tapaa, jolla sivusto voidaan integroida uusiin tai olemassa oleviin sovelluksiin, kuten toimitus- varasto, asiakastieto- tai kassajärjestelmiin.”

Kuntarekry WordPress integraatio

Kuntarekry.fi on valtakunnallinen kunta-alan työnhakupalvelu ja kuntatyönantajien rekrytointipalvelu. Integraatio noutaa kuntarekrystä vapaat työpaikat määritetyn ajanjakson välein ja tallentaa ne artikkeleiksi WordPress:iin. Artikkelit voidaan esittää verkkosivuilla muiden artikkeleiden tapaan ja ne poistuvat automaattisesti aina kun alkuperäinen työpaikkailmoitus poistetaan kuntarekrystä.

WordPress multisite

WordPress multisiten avulla voidaan luoda yhdellä asennuksella joukko itsenäisiä sivustoja samalle palvelimelle. Multisite-sivustoilla voi olla oma domain-nimi; ulospäin ne vaikuttavat itsenäisiltä sivustoilta, mutta niillä on kuitenkin jaettuja toiminnallisuuksia (esim. sama uutis- tai tapahtumalistaus, mainostenhallinta, tuote- tai joku muu yhteinen tietokanta). Multisite sopii esimerkiksi ketjjuille, joilla on useita itsenäisiä jälleenmyyjiä.

WordPress Intranet / Extranet

Intra- tai Extranet on tarkoitettu yrityksen sisäiseen tai esimerkiksi jälleenmyyjille tapahtuvaan informaation jakamiseen. Voimme toteuttaa intranetin WordPress verkkosivustolle kustannustehokkaasti. Sivustolle kirjautuminen voi tapahtua joko WordPressin omalla käyttäjähallinnalla tai yrityksesi Google tai Microsoft -tunnuksilla. Pääsyn sivustolle voimme rajata esimerkiksi tietyn IP-osoitteen perusteella.

Briox WordPress Woocommerce

Briox integraatio WordPress Woocommerce verkkokauppaan luo myyntitilauksen Brioxiin, kun kaupasta tehdään tilaus. Integraatio voi myös luoda asiakkaan Brioxiin, kun asiakasta ei vielä ole olemassa. Toteutus pitää myös huolta, että varastosaldot ovat ajantasalla sekä Brioxissa että verkkokaupassa.

Palvelutietovaranto

Palvelutietovaranto (PTV) on valtakunnallinen keskitetty tietovaranto, johon kunnat, valtio ja yksityinen sektori kuvaavat asiakaslähtöisesti palvelunsa ja niiden asiointikanavat. Laki velvoittaa julkishallinnon organisaatioita kuvaamaan palvelunsa Suomi.fi-palvelutietovarantoon. Olemme integroineet PTV:n vaihtoehdoksi kuntien verkkosivujen sisällön lähteeksi, niin että päällekkäinen sisällön hallinnointi jää minimiin. 

Woocommerce jälleenmyyjäkauppa

Kuluttajile tarkoitetun verkkokaupan lisäksi verkkokaupassa voi olla kirjautumisen takana toinen jälleenmyyjille tarkoitettu verkkokauppa. Jälleenmyyjille voi olla jälleenmyyjä kohtaisesti määritelty alennusprosentti, minimitilaushinta, maksutavat ja toimitustavat. 

Woocommerce  tarjousmoottori

Tarjousmoottori mahdollistaa Woocommerce verkkokauppaan pohjautuvat tuotekortit ja toiminnallisuudet, jossa ostamisen sijaan asiakas voi pyytää haluamistaan tuotteista tarjouksen. Tämä on erityisen kätevää silloin, kun tuotteelle on vaikea määrittää tarkkaa hintaa esimerkiksi kuljetuskustannusten tai saatavuuden takia. 

Woocommerce tuotekatalogi

WordPress verkkosivulle Woocommerce-verkkokauppaan pohjautuvat tuotekortit ja niiden valittujen tuotetietojen tulostamisen PDF-tuotekatalogiksi. Katalogiin saadaan esimerkiksi valittujen tuotteiden tuotekuva, tuotetiedot ja viivakoodi. 

Woocommerce digitaalinen lahjakortti

Digitaalisten lahjakorttien osto suoraan verkosta Woocommerce verkkokaupasta. Palvelu lähettää lahjakortin joko tilaajalle tai lahjan saajalle. Se generoi yksilöidyn koodin, joka voidaan käyttää verkkokaupassa tai kivijalkamyymälässä.


Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Asiakkaitamme