Töihin Höyryyn

Tule töihin Höyryyn. Meillä on mahtavaa.

Höyry on digitaalisesti suuntautunut mainostoimisto, jonka kasvavaan tiimiin tarvitaan osaajia. Oletko markkinoinnin rautainen ammattilainen vai vasta siipiään kokeileva tulevaisuuden koodarilupaus? Tervetuloa Höyryyn! Meillä on toimistot Rovaniemellä ja Oulussa, jossa luonto on lähellä, tilaa riittää elämiseen ja harrastamiseen.

Harjoittelijat & avoimet hakemukset

Etsimme aina taitavia, luovia, uteliaita ja motivoituneita ihmisiä höyryämään kanssamme.  Tämä työ tapahtuu porukassa, joten yksinäiset sudet voivat jatkaa ulvomista. Kerro meille tarinasi sekä esitä osaamisesi portfolion muodossa. Olemme sinuun yhteydessä. Otamme yhden harjoittelijan sekä syksylle että keväälle. Jos haluat jalan oven väliin, tämä on mahdollisuutesi. Ole nopea ja ole ajoissa. Jos olet itsenäinen yrittäjä tai freelancer, olet tervetullut mukaan. Tule esittäytymään ja kerro oma erinomaisuutesi. Vaatimuksena on, että sinun tulee tarvittaessa pystyä työskentelemään toimistollamme ja liikahtamaan paikalle nopeasti.

Tarjoamme sinulle

  • Mahtavan työpaikan ja mukavat työkaverit
  • Mukavia asiakkaita ja vaihtelevia projekteja digitaalisesta maailmasta
  • Ympäristön, jossa voit viedä omaa osaamista eteenpäin

Toimita avoin hakemuksesi osoitteeseen info(at)hoyry.net.


Itse Höyrystä

Olemme 2013 perustettu digitaalisiin palveluihin erikoistunut mainostoimisto vahvalla WordPress-osaamisella. Toimipisteemme on Rovaniemellä ja Oulussa, ja palvelemme kaikenkokoisia asiakkaita ympäri Suomen. Tausta-ajatus toiminnassa on ollut alusta asti toimia asiakkaiden liiketoiminnan digitalisoinnin apuna ja viedä toimintaa eteenpäin markkinointiviestinnän keinoin. Työpaikkana panostamme erityisesti siihen, että kaikilla työntekijöillä olisi mukava tulla töihin ja että asiakkaat ovat erityisen tyytyväisiä työn jälkeen sekä palveluun.

Tietokone toimiston pöydän päällä.