Olemme 2013 perustettu digitaalisesti suuntautunut mainostoimisto, jonka kasvavaan tiimiin tarvitaan lisää osaajia.

Kannettava tietokone, muistio kynä ja silmälasit

 

Tule tekemään Höyryn tulevaisuutta

Höyry on seitsemän henkinen Digi- ja mainostoimisto. Yrityksen toimipaikat sijaitsevat Oulussa ja Rovaniemellä. Haemme nyt palveluiden digitalisaatioon ja kansainvälistymiseen liittyvään kehitystyöhön 2–3 työntekijää. Lopullinen työntekijöiden määrä rakentuu rekrytoitavien osaamisen mukaan. Rekrytoinnin toteutuminen vaatii positiivisen rahoituspäätöksen.

Kiitoksia kaikille hakemuksen toimittaneille. Ilmoitamme henkilökohtaisesti 16.3.2017 mennessä toiseen vaiheeseen valituille.


 

Suunnittelija

Työn suorittamisessa on hyötyä kokemuksista verkkopalveluiden käyttöliittymien suunnittelusta sekä ymmärryksestä miten verkkopalvelut rakentuvat teknisesti. Ehdoton vaatimus on, että työntekijä hallitsee hyvin kokonaisuuksia ja  pystyy viemään itsenäisesti hankkeeseen liittyviä osakokonaisuuksia eteenpäin. Lisäksi työntekijällä  pitää olla perustiedot verkossa tapahtuvien tuotteiden viemisestä kansainvälisille markkinoille sekä kyky tuottaa suomen- ja englanninkielistä tekstimateriaalia tukemaan tätä prosessia.

Toimenkuva  sisältää pääasiassa yrityksen tuotteistamiseen liittyvien prosessien määrittelyä myynnistä suunnittelijan työpanoksen kautta tekniseen toteutukseen ja asiakaslähtöisen lopputuotteen luomiseen. Työntekijän lopullinen rooli tarkentuu valitun työntekijän osaamisalueiden perusteella.

Työtehtävä sopii  esim. AD:lle, palvelumuotoilijalle tai muulle suunnittelijalle, jolla on työn tekemiseen liittyvää osaamista ja intohimoa. Kykenet työskentelemään itsenäisesti kehityshankkeiden parissa ja olet luonteeltaan innovatiivinen ratkaisujen hakija.

Työnkesto 6-12 kk. Kehityshankkeen päätyttyä on erittäin hyvät mahdollisuudet työllistyä yritykseen kokoaikaisesti. Palkkaus osaamisen ja kokemuksen mukaan, laita hakemuksen mukaan palkkatoiveesi.

Toimita hakemuksen yhteydessä 3 työnäytettä vastaavasti tai siihen rinnastettavasta projektista missä olet toiminut vastaavana suunnittelijana tai toteuttanut projektista merkittävän osan. Toimita lisäksi CV. 

Hakuaika 8.3.2017 klo 18:00 asti. Toimita hakemus sähköpostilla osoitteeseen info@hoyry.net


 

Kehittäjä 1-2 kpl

Työn suorittaminen edellyttää WordPress-julkaisujärjestelmän tuntemisesta sekä PHP-osaamisesta ja front-end osaamista. Vaatimus on, että työntekijä pystyy itsenäisesti viemään hankkeeseen liittyviä koodaustöitä eteenpäin, hallitsee hyvin kokonaisuuksia sekä pystyy tuottamaan kehittämisprojektiin liittyvää dokumentointia ja raportointia.

Työ sisältää yrityksen sisäistä kehittämistyötä ja nykyisen asiakaskunnan verkkoprojektien toteutusta niiltä osin kuin prosessikokonaisuuksien ymmärtäminen sitä vaatii.  Toimenkuva tulee olemaan pääasiassa verkkopalveluiden tuotantoprosessien kehittämistä sekä asiakaslähtöisen lopputuotteen teknistä toteutusta. Työntekijän lopullinen rooli tarkentuu valitun työntekijän osaamisalueiden perusteella.

Työnkesto 6-12 kk. Kehityshankkeen päätyttyä on erittäin hyvät mahdollisuudet työllistyä yritykseen kokoaikaisesti. Palkkaus osaamisen ja kokemuksen mukaan, laita hakemuksen mukaan palkkatoiveesi.

Toimita hakemuksen yhteydessä 3 työnäytettä vastaavasti tai siihen rinnastettavasta projektista missä olet toiminut vastaavana koodarina tai toteuttanut projektista merkittävän osan. Hakuaika 8.3.2017 klo 18:00 asti. Toimita hakemus sähköpostilla osoitteeseen info@hoyry.net.


 

Harjoittelijat & avoimet hakemukset

Etsimme aina taitavia, luovia ja motivoituneita ihmisiä höyryämään kanssamme.  Tämä työ tapahtuu porukassa, joten yksinäiset sudet voivat jatkaa ulvomista. Kerro meille tarinasi sekä esitä osaamisesi portfolion muodossa. Olemme sinuun yhteydessä. Otamme yhden harjoittelijan sekä syksylle että keväälle. Jos haluat jalan oven väliin, tämä on mahdollisuutesi. Ole nopea ja ole ajoissa. Jos olet itsenäinen yrittäjä tai freelancer, olet tervetullut mukaan. Tule esittäytymään ja kerro oma erinomaisuutesi. Vaatimuksena on, että sinun tulee tarvittaessa pystyä työskentelemään toimistollamme ja liikahtamaan paikalle nopeasti.

Tarjoamme sinulle

  • Mahtavan työpaikan ja mukavat työkaverit
  • Mukavia asiakkaita ja vaihtelevia projekteja digitaalisesta maailmasta
  • Ympäristön, jossa voit viedä omaa osaamista eteenpäin

Toimita avoin hakemuksesi osoitteeseen info(at)hoyry.net.