Töihin Höyryyn

Tule töihin Höyryyn. Meillä on mahtavaa.

Kiinnostaako sinua mainosmaailma? Oletko markkinoinnin rautainen ammattilainen vai vasta siipiään kokeileva tulevaisuuden koodarilupaus? Höyry on vuonna 2013 perustettu digitaalisesti suuntautunut mainostoimisto, jonka kasvavaan tiimiin tarvitaan osaajia.

Harjoittelijat & avoimet hakemukset

Etsimme aina taitavia, luovia, uteliaita ja motivoituneita ihmisiä höyryämään kanssamme.  Tämä työ tapahtuu porukassa, joten yksinäiset sudet voivat jatkaa ulvomista. Kerro meille tarinasi sekä esitä osaamisesi portfolion muodossa. Olemme sinuun yhteydessä. Otamme yhden harjoittelijan sekä syksylle että keväälle. Jos haluat jalan oven väliin, tämä on mahdollisuutesi. Ole nopea ja ole ajoissa. Jos olet itsenäinen yrittäjä tai freelancer, olet tervetullut mukaan. Tule esittäytymään ja kerro oma erinomaisuutesi. Vaatimuksena on, että sinun tulee tarvittaessa pystyä työskentelemään toimistollamme ja liikahtamaan paikalle nopeasti.

Tarjoamme sinulle

  • Mahtavan työpaikan ja mukavat työkaverit
  • Mukavia asiakkaita ja vaihtelevia projekteja digitaalisesta maailmasta
  • Ympäristön, jossa voit viedä omaa osaamista eteenpäin

Toimita avoin hakemuksesi osoitteeseen info(at)hoyry.net.


Itse Höyrystä

Olemme 2013 perustettu digitaalisiin palveluihin erikoistunut mainostoimisto vahvalla WordPress-osaamisella. Olemme muuttuneet vuosien saatossa 11 osaajan toimistoksi, joka toimii Rovaniemellä ja Oulussa, ja palvelee kaikenkokoisia asiakkaita ympäri Suomen. Tausta-ajatus toiminnassa on ollut alusta asti toimia asiakkaiden liiketoiminnan digitalisoinnin katalyyttinä ja viedä pohjoista osaamista eteenpäin markkinointiviestinnän keinoin. Työpaikkana panostamme erityisesti siihen, että kaikilla henkilökunnasta olisi mukava tulla töihin ja että asiakkaat ovat erityisen tyytyväisiä työn jälkeen sekä palveluun. Työajat ovat meillä melko vapaat ja työnteko onnistuu myös etänä, kunhan itse pitää huolta sovituista aikatauluista ja palavereista.

Tietokone toimiston pöydän päällä.