Brändi ja ilme

Kuvitus ja animaatio

Kuvitus ja animaatio toimivat yhtenä brändin osana. Esimerkiksi verkkosivulla ne herättävät vierailijan huomion ja kertovat yrityksen tarinaa ainutlaatuisella ja tunnistettavalla tavalla. Kuvituksen avulla voidaan myös helpommin esittää asioita, joita on vaikea toteuttaa valokuvauksen keinoin, kuten prosessit, ohjeet tai toimintamallit.

Kuvituskonsepti määrittää tyylin

Kuvituskonsepti on suunnitelma siitä, millaisia kuvituksia yritysilmeessä hyödynnetään ja mitä kuvat viestivät. Kuvitustyylin valinta riippuu siitä, millaisen tunnelman yritys välittää eteenpäin. Onko yrityksesi helposti lähestyttävä, vauhdikas vai tunnelmallinen? Kuvitustyyli voi olla tällöin sarjakuvamainen,  isometrinen tai perinteinen puupiirros. Tärkeää on, että valittu tyyli sopii yrityksen brändiin ja toimii luontevana osana sitä.

Mihin kuvitusta ja animaatiota voi käyttää

  • Tarinankerrontaan
  • Sisällön rikastuttamiseen
  • Ohjeisiin tai tekniseen esittelyyn
  • Idean tai konseptin visualisointiin
  • Infografiikkaan
  • Osana graafista ilmettä esim. tekstuurina tai taustakuvituksena

 

Visualisoi konsepti tai palvelu

Kuvituksen avulla voidaan visualisoida erilaisia konsepteja tai toimintamalleja, jotka auttavat yrityksen ja asiakkaan vuoropuhelussa. Usein esimerkiksi aineettomat asiat, kuten Wifi tai data, on helppo esittää kuvituksen avulla helpommin ymmärrettävässä muodossa.

Animaatio 2D-tyylillä

Animaation avulla saamme kuvitukset eläviksi. Teemme animaatiot 2D-tyylillä, joka soveltuu erinomaisesti konseptien, palveluiden ja toiminnan esittelyyn. Animaatiosta tehdään meillä ensin kuvakäsikirjoitus, joka määrittää animaation kuvat, spiikin ja musiikin sekä keston ja arvion työmäärästä. Käsikirjoituksen hyväksyttämisen jälkeen alamme tekemään animaatiolle kuvituksia ja itse animoinnin.


Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Asiakkaitamme