Höyryn blogissa kerrotaan ammattilaisten ajatuksia markkinoinnista, digitaalisesta maailmasta, sekä ajankohtaisista ilmiöistä pohjoisella näkökulmalla. Osallistu keskusteluun, kommentoi artikkelia tai kerro meille aihe josta haluat lisätietoa.

Bókunin avulla matkailupalvelut maailmalle

Lue lisää
Bókunin avulla matkailupalvelut maailmalle | Höyry

Haluatko lisätä Bókunin sivuillesi, mutta et tiedä mistä aloittaa? Meiltä onnistuu Bókunin yhdistäminen avoimen lähdekoodin sivustoihin, kuten WordPressiin.

Lue koko juttu

Tarinallista sisällöntuotantoa tarjolla

Lue lisää
Tarinallista sisällöntuotantoa tarjolla | Digi- ja mainostoimisto Höyry

Nykyajan ihminen elää tarinoiden maailmassa. Markkinoinnin osalta tarinankerronta on muutakin kuin vain viihdettä – se on tehokas tapa omaksua uutta tietoa.

Lue koko juttu

Rajapinta integraatiot

Lue lisää
Rajapinta integraatiot | Digi- ja mainostoimisto Höyry

Yhä useampi verkkosivu hakee osan sisällöstään jostain verkkosivun ulkopuolisesta lähteestä. Tällöin verkkosivun taustalla oleva ohjelma keskustelee toisen ohjelman kanssa käyttäen jälkimmäisen tarjoamaan ohjelmointirajapintaa, API:a.

Lue koko juttu

Digimarkkinoinnin sanasto

Lue lisää
Digimarkkinoinnin sanasto | Digi- ja mainostoimisto Höyry

Meinaako digitermit lentää välillä yli hilseen? Digimarkkinoinnin sanasto on täynnä englanninkielisiä termejä ja niiden outoja käännöksiä. Tässä on lista toimistomme paljon käytetyistä digitaalisen markkinoinnin termeistä selityksineen. Osa voi olla sinulle tuttuja, mutta tiedätkö kaikki?

Lue koko juttu

Askel kerrallaan

Lue lisää
Digimarkkinoinnin sanasto

Höyryllä on kohta 3 vuotta toimintaa takana. Merkittävää isoa läpimurtoa ei ole tapahtunut. Pieniä kyllä.

Lue koko juttu

Nettisivut hakkeroitu, mitä tehdä?

Lue lisää
hacked_by_hacker

Avaat selaimesi ja vierailet yrityksesi tai henkilökohtaisilla nettisivuillasi. Ikäväksi yllätyksesi paljastuukin mustalla taustalla oleva huppupäinen hahmo ja neonvihreällä komeilee teksti ”Hacked by hackerz” tai jotain muuta vastaavaa. Mitä on tapahtunut? Onko sivustoni jollain tavalla saastunut?

Lue koko juttu

Tutuista palasista uusi kovempi kokoonpano

Lue lisää
Tutuista palasista uusi kovempi kokoonpano | Höyry

Tiesitkö, että Rubikin kuutio voi olla noin 43 miljoonassa eri asennossa, mutta ideaaliratkaisuja on silti vain yksi?

Lue koko juttu

Parempi käyttökokemus – onnistunut tuote

Lue lisää
Hyvä käyttökokemus - parempi tuote

“Se on varmaan insinöörin suunnittelema” on lause, jonka ei ole tarkoitus kehua suunnitteluratkaisua. Valitettavasti tämä pitää liian usein paikkaansa. Uusissa verkkopalveluissa menestymisen esteenä ei ole usein tekniikka, vaan palvelun huono käytettävyys ja tästä johtuva käyttäjän kokema vähäinen arvo.

Lue koko juttu

Tietojen siirtäminen järjestelmästä toiseen

Lue lisää
Tietojen siirtaminen järjestelmästä toiseen | Höyry

Kaikki sähköinen tieto on jossain määrin käsiteltävissä koneellisesti. Aikaa ei kannata tuhlata tietojen manuaaliseen siirtämiseen ainakaan ennen kuin olet tutkinut voisiko tämän tehdä jotenkin muuten.

Lue koko juttu

Wordcamp Finland 2015 oli menestys

Lue lisää

Viikonloppuna 8.–9.5.2015 pidettiin kaikkien aikojen ensimmäinen wordcamp finland. Tampereen Hotelli Hulluporossa järjestettyyn tapahtumaan saapui paikan päälle lähes 200 kehittäjää jopa Rovaniemeltä asti (that’s us).

Lue koko juttu

Päivittämällä paranee

Lue lisää
Höyryturva suojaa sivustosi

Päivittämättömät sivustot ovat todennäköisiä kohteita automatisoiduille hakkerointiyrityksille. Onko sinun sivustosi? Ratkaisu on helppo: päivitä WordPress.

Lue koko juttu

Töihin Höyryyn

Lue lisää
Tule töihin Höyryyn | Höyry

Päivitetty 17.4.2015. Haku on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille. Olemme yhteydessä kaikkiin haastatteluihin kutsuttaviin hakijoihin.

Lue koko juttu

Ei enää tukea IE8:lle

Lue lisää
blogiartikkeli-ei-enaa-tukea-ie8

Vuodenvaihteen jälkeen Höyryn verkkosivutoimituksiin ei enää sisälly oletuksena tukea Internet Explorer 8 (jatkossa IE8) -selaimelle. Lue päätökseen johtaneet taustat ja miten otamme tämän huomioon eri markkina-alueilla.

Lue koko juttu

Sisältö edellä verkkoon

Lue lisää
blogiartikkeli-sisalto-edella-verkkoon

Tänä syksynä olemme erityisesti keskittyneet hiomaan verkkopalvelujemme tuotantoprosessia. Kuulostaako mielenkiintoiselta? Ei ole tarkoituskaan. Sinun tarvitsee vain tietää, että nyt homma rokkaa.

Lue koko juttu

Työkokeilussa Höyryssä

Lue lisää
Työkokeilussa Höyryssä | Höyry

Lotta oli työkokeilussa sekä kesätöissä meillä Höyryssä keväällä ja kesällä. Lue millaista se oli. Mitä jäi käteen ja mitä tapahtuu seuraavaksi.

Lue koko juttu

Google AdWords aloittelijan opas

Lue lisää
Google AdWords aloittelijan opas | Höyry

Tässä pieni opas sinulle, jolle hakukoneessa mainostaminen ei ole vielä tuttua. Google AdWords perustuu mainostilan huutokauppaan, jolloin mainoksesi sijoitus ratkeaa kilpailun, laatupisteiden ja hinnan avulla.

Lue koko juttu

Tule töihin Höyryyn

Lue lisää
Tule töihin Höyryyn | Höyry

Nyt olisi oiva mahdollisuus tulla kevääksi ja kesäksi töihin Höyryyn. Etsimme hyvää tyyppiä, joka on kiinnostunut sähköisestä markkinoinnista ja omaa jonkinlaisen graafisen alan koulutuksen. Koska tarve on kova, on hakuaika vain 2.4.2014 asti, joten ole nopea! (Päivitetty 2.4. Kiitos kaikille hakijoille.)

Lue koko juttu

Mobile First suunnittelussa sisältö on tärkeintä

Lue lisää
Mobile First suunnittelussa sisältö on tärkeintä | Höyry

Mobile First suunniteltu verkkosivusto pyörii sisällön ympärillä ja sen käyttöliittymä mukautuu päätelaitteen näyttöön sopivaksi. Verkkosivuston tilaajalle suunnittelumalli on kustannustehokas ja sivuston vierailijoille käyttäjäystävällinen ratkaisu.

Lue koko juttu

Hakukoneoptimointi sokkona

Lue lisää
Hakukoneoptimointi | Höyry

Google kertoi lokakuussa 2011, että googlen palveluun kirjautuneiden käyttäjien hakutulokset salataan eivätkä hakusanat välity enää kohdesivulle. Näiden vierailijoiden hakusanat ryhmitetään google analytic:ssa pelkästään “not provided”-kategorian alle. Nykyään kaikista vierailijoista tähän kategoriaan kuuluu noin 82%.

Lue koko juttu

WordPress 3.8 on täällä

Lue lisää
WordPress 3.8 on täällä | Höyry

Tänään julkaistu versio 3.8 sisältää näkyvimpänä muutoksena uuden ja upean hallintapuolen ulkoasun, joka on täysin responsiivinen. Mitä muuta versio 3.8 tuo mukanaan? Mitä parannuksia lokakuussa julkaistu 3.7 sisälsi ja miksi näitä versioita kehitettiin yhtä aikaa.

Lue koko juttu

Peukuilla lisää näkyvyyttä

Lue lisää
Peukuilla lisää näkyvyyttä | Höyry

Facebookissa menestystä mitataan yleensä joko tykkääjien määrällä tai sillä, kuinka suuren yleisön julkaisusi tavoittaa. Tykkääjät ovat mukavia, mutta kommenteilla on suurempi vaikutus viestisi näkyvyyteen.

Lue koko juttu

Lupausten rajaaminen

Lue lisää
Lupausten rajaaminen | Höyry

Jotta WWW-sivustojen toimivuus voidaan taata 100%:sti, on pakko vetää raja johonkin. Voitko SINÄ luvata, että yrityksesi toteuttama sivusto toimii kaikissa maailman päätelaitteissa?

Lue koko juttu

Markkinointitoimisto pohjoisessa

Lue lisää
Markkinointitoimisto pohjoisessa | Höyry

Perustimme markkinointitoimiston pohjoiseen yhdessä kumppanini Sami Halosen ja Jussi Tuoman kanssa. Hullut, olen monen suusta olen saanut kuulla, valitsittepa ajan lähteä yrittäjiksi. Niin valittiiin.

Lue koko juttu