WordPress verkkosivut

Laadukkaat ja mobiiliyhteensopivat WordPress nettisivut

Ipad Pro taulutietokone oranssilla pohjalla
WordPress logo
Woocommerce verkkokauppa logo

Yrityksen liiketoimintaa vauhdittavat WordPress nettisivut

Erottuvat ja laadukkaat verkkosivut ovat tänä päivänä liiketoiminnan kulmakivi alalla kuin alalla. Senpä tähden tarjoamme mittatilaustyönä suunniteltuja WordPress verkkosivuja liiketoiminan tarpeeseen. Sivut ovat brändisi näköiset ja mahdollistavat myös jouhevan jatkokehityksen toisin kuin ongelmalliset valmisteemat. Jos esimerkiksi haluat lisätä sivuillesi jossain vaiheessa uuden maksutavan, laskeutumissivun tai kieliversion, nämä sivut taipuvat siihen vaivattomasti.

Miksi WordPress-verkkosivut?
 • Responsiivinen toteutus
 • Helppo päivittää ilman koodaustaitoja
 • Joustava käyttäjähallinta
 • Sosiaalisen median kanavat
 • Näkyvyys hakukoneissa
 • Integrointi ulkopuolisten järjestelmien kanssa
 • Mahdollisuus yhdistää varausmoottori tai verkkokauppa

Pyydä tarjous


Numero 1

Laadukkaat verkkosivut avaimet käteen periaatteella

Tuotamme korkealaatuiset verkkopalvelut avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen.

Numero 2

Löydy hakukoneista

Näkyvyys verkossa on ensisijaisen tärkeää. Helppokäyttöisen SEO-työkalujen avulla asiakkaat löytävät sinut verkosta.

Numero 3

Monipuolisesti monikielinen WordPress-nettisivusto

Käyttäjä voi tehdä sivuille useita kieliversioita, mutta myös hallintapaneelien käyttö eri kielillä onnistuu.

Numero 4

Yrityksellesi tehdyt verkkosivut

Ymmärrämme asiakkaidemme erilaiset tarpeet ja pyrimme tuottamaan näitä vastaavat ratkaisut laadukkaasti sekä luotettavasti.

Numero 5

Kokeneet suunnittelijat & koodarit

Olemme toteuttaneet yli 200 toteutusta ympäri Suomen. Verkkosivuja, verkkokauppoja ja räätälöityjä palveluita.

Numero 6

Kilpailukykyiset hinnat

Pohjoisesta sijainnista johtuen pystymme tarjoamaan verkkopalvelut edullisemmin kuin pääkaupunkiseudun toimistot laadun kärsimättä.


Koodia Suomesta merkki

Höyry mukana Koodia Suomesta -kampanjassa

Höyry on ylpeä voidessaan olla mukana Koodia Suomesta -kampanjassa. Koodia Suomesta -merkki kertoo, että palvelu tuotetaan Suomessa suomenkielisenä. Ohjelmoijat ovat lähellä ja käytössäsi on huippuluokan asiantuntijat.

Toteutettuja verkkosivuja

Valitse näistä tai pyydä tarjous

Onepage WordPress verkkosivu

Sopiva ratkaisu yhden palvelun markkinointiin

1600€

Hinta alv 0%

Yhden sivun “onepage” verkkosivusto sopii mm. ravintoloille, asiantuntijoille tai vaikkapa kampanjalle. Paketti sisältää:


Aloituspalaveri & liiketoiminnan läpikäynti

Ilmeen ja rakenteen suunnittelu

Toimintoina mm. kartta, palveluesittely, yhteydenottolomake, galleria, käyttäjäarvostelut, someseinä

Sivuston koodaus ja julkaisu

Ohjeet & käyttökoulutus

Valitse

Laaja WordPress verkkosivusto

Verkkosivusto liiketoiminnan tarpeisiin

Kysy tarjous

Myös sopivissa maksuerissä.

Verkkosivusto halutuilla ominaisuuksilla liiketoiminnan tarpeeseen. Optioina verkkokauppa tai integraatiot  esim. haluttuun varausjärjestelmään.


Samat kuin onepagessa ja lisäksi mm.

Tuote- ja palvelusivut

Henkilökuntakortit ja tietojen hallinta

Laskeutumissivut

Blogi ja uutistoiminto

Call-to-Action elementit

Valitse


Jaa sivu eteenpäin

Usein kysyttyä verkkosivuistamme

 • Mitä responsiviisuudella tarkoitetaan?

  Responsiiviset verkkosivut mukautuvat eri näytön koolle sopivaksi mobiilista taulutelevisioon. Verkkosivusi toimivat miltei kaikissa nykyaikaisissa pöytäkoneissa, tableteissa ja älypuhelimissa. Teknisessä toteutuksessa huomioimme myös sivuston latausnopeuden ja tietoturvan, sekä testaamme toimivuuden yleisimmillä päätelaitteilla.

 • Kuinka sivujen päivittäminen tapahtuu?

  Käyttämämme alusta on monipuolinen ja ammattimainen WordPress, jonka olemme muokanneet erityisen käyttäjäystävälliseksi. Käyttäjäpuolen selkeä rakenne takaa mutkattoman sisällön hallinnan. Uudet verkkosivut ostaville asiakkaillemme järjestämme aina käyttäjäkoulutuksen, jotta päivitysten tekeminen onnistuu taatusti jouhevasti myös omatoimisesti.

  Pystyt itse päivittämään tekstejä ja muuta sisältöä, mutta myös muokkaamaan sivuston rakennetta haluamallasi tavalla. Jos päivittäminen jännittää niin HöyryTurva-palvelun kehittäjät ovat aina apunasi puhelimen, sähköpostin tai chatin päässä.

 • Miten käyttöoikeuksien hallinta onnistuu?

  WordPress julkaisujärjestelmä mahdollistaa eritasoisten käyttäjäryhmien luomisen. Voit esimerkiksi antaa tietylle käyttäjälle mahdollisuuden kirjoittaa yrityksen blogia, mutta artikkelin julkaisun voi tehdä vain korkeamman käyttäjätason omaava henkilö.

 • Voiko some-tilini liittää verkkosivuille?

  Sosiaalisten medioiden liittäminen osaksi verkkosivua on mahdollista. Käytännössä tämä voi tarkoittaa vaikka Instagram-kuvagalleriaa, matkailusivustolle Tripadvisor-arvostelut widgettiä, Facebook kävijäarvosteluita tai someseinää, jonne uusimmat Twitter päivitykset ajetaan automaattisesti.

  Höyryn sivustoissa voit myös lisätä sosiaalisen median jakonapin mille tahansa sivulle valittuihin somekanaviin.

 • Miten varmistatte hakukonenäkyvyyden?

  Hakukonenäkyvyys on otettu huomioon jo WordPress-sivujen lisäosien valinnassa, sillä valtaosa käyttäjistä tulee edelleenkin verkkosivuille hakukoneiden kautta. Sivustot oimivat automaattisesti osan sisällöstä sivun kuvauksiksi hakukoneille. Nämä tekstit on mahdollista korvata sivukohtaisesti tehdyllä hakukoneoptimoinnilla. Jos haluat verkkosivuillesi tämän lisäksi mielenkiintoista, hakukoneoptimoitua sisältöä, Höyryn sisällöntuottajat ovat varma vaihtoehto.

 • Voiko WordPress nettisivuja integroida muihin verkkopalveluihin?

  Meidän paletistamme löytyy monta valmista tapaa, joilla integroida verkkosivusto uusiin tai olemassa oleviin verkkosovelluksiin. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi varausjärjestelmää, asiakashallintaa tai markkinoinin automaatioita.

 • Toimiiko verkkosivunne myös majoitus- ja ohjelmapalveluiden myynnissä?

  Olipa kyse sitten Bókunista, widgeteistä tai scriptillä asennettavista varausmoottoreista, verkkosivuihimme voi yhdistää kaikki tarvittavat ominaisuudet majoitus -ja ohjelmapalveluiden myyntiin.

 • Mistä kannattaa hankkia palvelintila?

  Tarvitset sivuillesi palvelimen, jonka avulla saat sivut verkkoon kaikkien näkyville. Palvelin tilaa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota hinnan lisäksi palvelimen nopeuteen, asiakaspalvelun laatuun ja että se tarjoaa miltei pakollisen SLL-sertifikaatin. Voit varata WordPress-optimoidun palvelintilan Höyryn kautta. Hinnat alkavat 18€ / kk riippuen sivuston laajuudesta.

 • Mitä WordPress verkkosivut maksavat?

  Yleensä tekemiemme WordPress-verkkosivujen hinta on noin 1600 – 3 000 € riippuen tarpeistasi ja sivuston laajuudesta. Teemme kaikki sivustot asiakkaan brändin näköisiksi ja heidän tarpeisiinsa suunnitelluiksi. Emme käytä valmisteemoja, vaan teemme suunnittelemme ja ohjelmoimme sinulle räätälöidyn teeman alusta alkaen. Näin voimme pitää huolta tietoturvasta, tuesta ja sivuston kehittämisestä myös jatkossa.

Jätä soittopyyntö

Jätä yhteystietosi jos haluat lisätietoa tuotteistamme ja siitä, miten ne sopisivat juuri sinun tarpeisiisi.