Brändi ja ilme

Yritysilme & logosuunnittelu

Laadukas ja erottuva yritysilme antaa yritykselle persoonallisuuden ja luo yhteyden asiakkaiden kanssa. Se tiivistää yrityksen vahvuudet ja tuo ne esille visuaalisessa muodossa. Ammattilaisen tekemä ilme kestää aikaa ja sillä on suuri merkitys uskottavuudellesi.

Yritysilmeen ja logon suunnittelu

Olemme suunnitelleet suuren määrän yritysilmeitä kaikenkokoisille yrityksille. Suunnittelun lähtökohtana on tehdä erottuva ja strategisesti harkittu yritysilme, joka tuo toimintaan varmuutta sekä ulkoisesti että sisäisesti. Laadukas ilme luo mielikuvan osaavasta ja alalleen omistautuneesta yrityksestä, vaikka se olisi juuri perustettu.

Yrityksen tai organisaation ilmeen uudistus

Yritysilme on usein aikansa lapsi ja myös hyvin palvellut logo kaipaa joskus päivittämistä. Tämän voi tehdä joko luomalla rohkeasti uutta tai sitten vanhaa kunnioittaen. Meiltä onnistuu kumpainenkin. Suunnittelijoillamme on vuosikymmenten yhteenlaskettu kokemus erottuvien ja mielikuvarikkaiden brändien luomisesta. Osaamme käyttää harkintaa ilmeen kehittämisessä, niin että se vastaa tulevaisuuden markkinaan.

Yritysilmeen ja logon suunnitteluprosessi

Yritysilmeen suunnittelu alkaa aloituspalaverissa, jossa käymme läpi projektin taustatiedot ja asiakkaan toiveet. Tämän jälkeen teemme kevyen taustakartoituksen, joka kertoo yrityksen aseman markkinassa. Näiden pohjalta meillä on alustava teema ja suunta suunnittelun lähtökohdaksi. Tästä prosessi etenee luonnoksista vedosten kommentointiin ja lopulta valmiisiin aineistoihin.

Suunnittelun lähtökohtana on tehdä erottuva ja strategisesti harkittu yritysilme, joka tuo toimintaan varmuutta sekä ulkoisesti että sisäisesti.

Brandbook on ohjeisto ilmeen käyttöön

Logon lisäksi teemme myös ohjeiston – brandbookin –  tukemaan yrityksen viestintää. Brandbookissa on määritelty yrityksen värit, typografia sekä kuvien, ikonien ja merkin käyttö. Mukana on myös esimerkkejä ilmeen sovelluksista. Ohjeiston avulla suunniteltu visuaalinen ilme toistuu johdonmukaisesti ja tunnistettavasti joka paikassa käyntikortista messuosastoon.


Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Asiakkaitamme