Digitaaliset palvelut

Wordpress tuki- ja ylläpitopalvelu

Tarjoamme tuki- ja ylläpitopalvelu WordPress-verkkosivuille ja Woocommerce-verkkokaupoille. Autamme päivittäisten käyttöön liittyvien ongelmien kanssa ja laitamme toimimattomat WP-sivustot kuntoon. Tämä koskee niin toimimattomia lisäosia, teemoja tai vaikka kieliversioita. Saat apua verkkopalvelun käyttöön etäyhteyksien kautta missä ikinä oletkin.


Logo Höyry

Voinko saada apua WordPress ongelmaan ilman kuukausimaksua?

Kyllä voit. Palvelemme kaikkia asiakkaita tuntiperusteisesti. Laita viestiä osoitteeseen tuki@hoyry.net ja kerro verkkosivuusi liittyvä ongelma. Voit myös soittaa numeroon +358 (0)50 410 1208. Muutosten tekemistä varten tarvitsemme tunnukset sekä WordPress-sivuston ylläpitopuolelle että palvelimelle. Tämän jälkeen kehittäjämme alkavat selvittää ongelman laajuutta. Jos kyseessä on pieni ongelma, korjaamme sen saman tien.
Tee tukipyyntö täällä.


Tuki- ja ylläpitopalvelu WordPressiin

Tarjoamme tuki- ja ylläpitopalvelua WordPress-verkkosivuille ja Woocommerce-verkkokaupoille. Et jää verkkosivujen teknisten ongelmien kanssa yksin, vaan sinulla on numero ja osoite, josta löytyy apua nopeasti. Tukipalvelu sopii erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka eivät välttämättä omaa laajaa teknistä osaamista tai resursseja sisäisesti. Palvelu pitää sisällään:

 • Päivittäiseen nettisivujen käyttöön liittyvien ongelmien ratkaisu
 • WordPressin lisäosien ja teemojen päivitys
 • Apua sivuston käyttöön etäyhteyden avulla apua missä tahansa oletkin
 • Kehittäjän puhelintuki arkisin 9-16
 • WordPress-osaajien konsultaatio uusien ominaisuuksien lisäämisestä sivulle

Mitä tukipalvelu maksaa?

Hintaan vaikuttaa sivuston laajuus ja ominaisuudet. Meillä on tukipalvelun piirissä sivustoja pienistä onepage-sivuista isoihin kuntaportaaleihin ja tuhansien tuotteiden verkkokauppoihin. Kun olemme saaneet sinulta tarjouspyynnön joko tilauslomakkeen tai soiton kautta, tutustumme sivustosi laajuuteen ja annamme sinulle hinta-arvion palvelusta.  HöyryTurva on voimassa niin kauan kuin sinä haluat.

Hosting WordPress verkkosivulle

Olemme Kinsta hostingpalvelun yhteistyökumppani Suomessa. Ylläpidossamme on yli 250 sivustoa Suomessa. Kinsta on moderni ja nopea WordPress -optimoitu palvelin automaattisilla varmuuskopioinnilla ja erillisellä kehitysympäristöllä. Palvelin sijaitsee Suomessa. Palvelimissa on sisäänrakennettu DDoS-havaitseminen (palvelinestohyökkäys), laitteiston palomuurit ja käytettävyyden valvonta. Saatavuus on 99,9%.  Muita ominaisuuksia ovat päivittäinen varmuuskopiointi (säilytys 30 päivää) ja nopea automaattinen palautus. Lisäksi Höyryllä on tukena palvelimen oma tukihenkilöstö, joka auttaa palvelimiin liittyvissä teknisissä ongelmatilanteissa 24/7.

Ylläpidossamme on kuntasivustoista ja laajoista verkkokaupoista aina yksityisen ammatinharjoittajan onepage-verkkosivuihin. Kaikki turvallisella ja nopealla palvelimella. Jos tarvitset luotettavan ja kilpailukykyisesti hinnoitellun palvelintilan WordPress verkkosivulle niin ota yhteyttä ja kerromme lisää.

Usein kysyttyä – WordPress tuesta

 • Mitä WordPress-tukipalvelu tarjoaa?

  WordPress-tukipalvelu tarjoaa tukea WordPress verkkosivujen käyttäjille. Tarjoamme apua ja tukea verkkosivujen asennukseen, hallintaan ja ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä. Tukipalvelu tarjoaa myös tukea teknisissä ongelmissa, kuten virheiden korjaamisessa ja kysymyksissä, joihin et löydä muuten vastausta.

 • Kuinka tilaan verkkosivujen tukipalvelun?

  WordPress-tukipalveluun voi saada yhteyden erilaisilla tavoilla, kuten sähköpostitse, puhelimitse tai verkkolomakkeen kautta. Kun olemme saaneet sinulta tilauksen,  tutustumme sivustosi tilaan ja annamme sinulle hinta-arvion palvelusta. Tämä perustuu sivuston laajuuteen, asennettuihin lisäosiin ja kieliversioihin. Tukipalvelu on voimassa niin kauan kun sinä haluat. Sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään sekuntiakaan pidempään kuin huvittaa. Tarjouksen hyväksynnän jälkeen päivitämme julkaisujärjestelmän ja lisäosat turvallisiksi. Jos sivustosi on hakkeroitu, kaapattu tai muuten toimimaton ja tarvitset pikaista apua, annamme hinta-arvion sen kuntoon laittamisesta, ennen kuin sivusto tulee normaalisti tuen piiriin.

 • Mitä tehdä, jos WordPress-sivuston päivitykset aiheuttavat yhteensopivuusongelmia?

  Jos ongelma liittyy teemaan tai laajennukseen, voi harkita yhteensopivampien vaihtoehtojen käyttöä tai ottaa yhteyttä niiden kehittäjiin tukipyyntöä varten. Lisäksi on tärkeää pitää teemat, laajennukset ja WordPress-versio ajan tasalla, jotta vältetään yhteensopivuusongelmilta tulevaisuudessa. Tarvittaessa voi myös hakea apua WordPress-yhteisöltä, foorumeilta tai meiltä ammattilaisilta, jotka ovat erikoistuneet WordPressin tuki- ja pelastuspalveluihin.

 • Mitä tehdä, jos WordPress-sivusto kaatuu tai näyttää virheilmoituksen?

  Ensimmäinen askel on tarkistaa mahdolliset virheilmoitukset ja lokiin tallennetut virheet. Yleisimpiä syitä ovat teemojen tai lisäosien yhteensopimattomuudet tai vialliset koodinpätkät. Päivittämällä teemat ja laajennukset sekä tarkistamalla koodivirheet voi auttaa ratkaisemaan ongelman. Jos osaaminen ei riitä tähän ota yhteyttä Höyryyn ja me korjaamme ongelman.

 • Voinko saada apua yksittäiseen WP-ongelmaan ilman kuukausimaksua?

  Kyllä voit. Kerro meille ongelmasi, niin saat hinta- ja aika-arvion korjauksesta. Hyväksyttyäsi sen hoidamme ongelman ilman velvotteita pidemmistä sitoumuksista.

 • Mitä verkkosivujen ylläpito tarkoittaa?

  Ylläpitopalvelumme tehtävä on varmistaa että verkkopalvelusi toimii ja on turvallinen käyttää. WordPress-julkaisujärjestelmä, teemat ja lisäosat saavat säännöllisesti päivityksiä. Nämä päivitykset voivat sisältää tietoturvakorjauksia, suorituskykyparannuksia tai uusia ominaisuuksia. On tärkeää pitää kaikki ajantasalla. Ylläpitopalvelumme huolehtii myös säännöllisistä varmuuskopionnista.  Jos sivusto kaatuu tai se joutuu hakkeroinnin kohteeksi, varmuuskopiosta voi palauttaa sivuston.

 • WordPress nettisivuni tökkii ja hidastelee. Mikä neuvoksi?

  WordPress-optimoitu palvelintila voidaan liittää mukaan tukipalveluun. Hyvästä palvelimesta on hyötyä erityisesti sivuistoilla, joissa on runsaasti liikennettä. Liiketoimintasi verkossa ei hidastu ruuhkahuippuina kuten jaetuissa palvelimissa. Hintaan sisältyy automaattiset varmuuskopiot sivustosta.

 • Mitä dokumentaatiota tarvitsette verkkosivun ongelman ratkaisemiseksi?

  WP-pääkäyttäjän tunnuksilla ja FTP/SFTP tunnuksilla pääsee jo hyvin alkuun. Joissain tapauksissa voimme tarvita myös palvelimen hallintatunnukset, esim. cPanel tai tietokannan tunnukset (SQL, myphpadmin).

 • Miksi minulla on vaikeuksia kirjautua WordPressiin?

  Syitä kirjautumisongelmiin voi olla montaa sorttia. Joku lisäosa saattaa aiheuttaa ongelmia tai widgetti saattaa olla korruptoitunut ja niin edelleen. Meiltä löytyy kuitenkin ratkaisut näihin ja useisiin muihin vastaaviin jumeihin.

 • Mitä SSL-salaus tarkoittaa?

  SSL-salaus suojaa tietoliikennettä IP-verkkojen yli. Aikojen kuluessa termin sisältö on muuttunut, mutta käytännössä SSL-salauksella tarkoitetaan salausta palvelimen ja selaimen välillä. Salatun yhteyden avulla ulkopuoliset eivät pääse nuuskimaan sivuille annettua arkaluonteista tietoa, kuten esimerkiksi luottokorttitietoja. Jos sivustosi herjaa SSL-salauksen puutetta, me hoidamme sen päälle.


Ota yhteyttä niin jutellaan lisää

WordPress-tukipalvelumme tavoitat joka arkipäivä

Verkkosivuston jatkokehitys

Olemassa olevaa WordPress-sivustoa on mahdollista kehittää – ilman koko sivuston uudistamista kerralla

Kun kaipaat näkyvää muutosta tai uusia toiminnallisuuksia sivustollesi, kehittäminen pienin askelin on tie parempiin tuloksiin. Höyryltä saat konkreettiset ehdotukset sivustosi kehityskohdista. Suunnittelijamme auttavat parantamaan sivustosi käyttökokemusta ja kehittäjämme pitävät huolta sivustosi teknisestä suorituskyvystä.
WordPress-sivuston jatkokehitys

Tekniikka taustalla

Miten voimme auttaa sinua WordPress sivuston kanssa

Alkuun pääsemiseksi tarvitsemme tunnukset sekä WordPress-sivuston hallintaan että palvelimelle. Tämän jälkeen kehittäjämme tutustusvat sivustoon ja tekevät aika-arvion työn kestosta. Jos kyseessä on pieni ongelma, korjaamme sen saman tien. Yli 3 tunnin töissä saat alustavan aika-arvion.

01

WordPressin lisäosat ja teemat kuntoon

Usein valmisteeman tai lisäosan kehitys lopetetaan, ja WordPressin kehittyessä ilmenee yhteensopivuusongelmia. Voimme asentaa, muokata tai palauttaa WP-teeman tai korjata yksittäisen toimimattoman lisäosan.

02

Verkkosivun uusi ominaisuus

Liitä sivustollesi blogi, uusi kieliversio tai muu toiminnallisuus. Toteutamme kaikki palvelut avoimen lähdekoodin välineillä, jolloin myös kolmannet osapuolet voivat tehdä palvelun jatkokehitystä.

03

Verkkopalvelun turvallisuuden parantaminen

Verkkosivut- ja kaupat pysyvät turvallisina vain jos niiden päivitykset ovat ajan tasalla. Voimme lisätä myös sivustolle Googlen vaatiman SSL-suojauksen.

04

WordPress kirjautumisongelmien korjaus

Oletko hukannut WordPress kirjautumistunnukset? Jos SFTP/Cpanel tunnukset ovat kuitenkin tallella, meillä on keinot luoda sinulle uudet tunnukset ja sivuston käyttö voi jatkua. Jos sivustosi on www.wordpress.com palvelussa emme voi auttaa sinua.

05

Hakkeroidun sivuston palautus

Tutustumme sivuston tilaan ja palautamme hakkeroidun WordPress-sivuston takaisin viimeisimpään turvalliseen tilaan. Tämän jälkeen suojaamme sivuston niin, että ongelma ei toistu.