Brändi ja yritysilme

Erotu visuaalisesti & vaikuttavasti

Valomainoskyltti oranssilla pohjalla

Täältä löydät nimet, ydinviestit, logot ja graafiset ilmeet

Yritys on juuri niin uskottava kuin miltä se näyttää. Vahvan brändin avulla varmistat, ettei tuotteesi tai palvelusi häviä kilpailijoiden sekaan, vaan erotut olemalla huomioarvoisempi ja houkuttelevampi. Kohderyhmän löytävä johdonmukainen yritysilme jättää muistijäljen, joka aktivoi ihmisiä ja synnyttää yhteenkuuluvuuden tunteita, jotka sitouttavat tehokkaasti.

Mitä brändisuunnittelu voi sisältää:
 • Nimi, slogan ja ydinviestit
 • Logot, tunnukset ja graafiset elementit
 • Pakkaus- ja tuotesuunnittelu
 • Käyntikortit, esitteet ja muu päivittäismarkkinointi
 • Ulkomainonta, kuten valomainokset ja teippaukset
 • Myymälämarkkinointi

Pyydä tarjous


Numero 1

Yritysilmeellä itsevarmuutta

Hyvin suunniteltu ja strategisesti harkittu yritysilme tuo yritystoimintaan itsevarmuutta paitsi ulkoisesti mutta myös sisäisesti.

Numero 2

Brandbook on ohjeisto sovelluksiin

Ohjeiston avulla suunniteltu visuaalinen ilme toistuu johdonmukaisesti ja tunnistettavasti joka paikassa käyntikortista messuosastoon.

Numero 3

Kokenutta brändäämistä

Suunnittelijoillamme on vuosikymmenten yhteenlaskettu kokemus erottuvien ja mielikuvarikkaiden brändien luomisesta.

Toteutettuja yritysilmeitä

Esimerkkipaketit

Yritysilmeen suunnittelu

Uusille ja vanhoille yrityksille

Kysy lisätietoja

Edullinen pakettihinta

Helpota yrityksesi viestintää ja erotu visuaalisesti kilpailukentällä – tyylikäs brändi ja ammattitaidolla suunniteltu yritysilme tuovat auktoriteettia markkinoilla.

Pakettiin kuuluu:

Mielenpainuvan logon suunnittelu

Yrityksen värimaailman & typografian määrittely

Lomakepohjan tai käyntikortin suunnittelu

Brandbook, joka toimii ohjeistuksena, kun viestit eri kanavissa

Valitse

Yritysilme + arvolupaus + verkkosivu

Avaimet käteen paketti jolla pääsee pitkälle

Kysy tarjous

Myös sopivissa maksuerissä.

Yritysilmeen lisäksi kiteytämme yrityksesi toiminta-ajatuksen ja erottautumistekijät houkuttelevaksi arvolupaukseksi ja paketoimme nämä näyttävään muotoon.

Paketti sisältää:

Yritysilmeen ja käyntikorttien suunnittelu

Nimi, slogan ja ydinviestit

OnePage-verkkosivun suunnittelu

Verkkosivun koodaus ja asennus verkkoon

Valitse


Jaa sivu eteenpäin

Usein kysyttyä brändisuunnittelusta

 • Mitä jos en tiedä, mitä yrityksestäni sanoa?

  Älä huolehdi, sillä autamme asiakkaitamme aivan yritystoiminnan ensiaskeleilla. Ei siis hätää jos yrityksellä, sen tuotteella tai palvelulla ei ole vielä nimeä – me ideoimme sen kanssasi. Me kiteytämme yrityksesi toiminta-ajatuksen, erottumistekijät ja arvot houkuttelevaksi ja mieleenpainuvaksi brändilupaukseksi ja ydinviesteiksi. Me myös synnytämme mieleenpainuvia sloganeja, joista yrityksesi tullaan muistamaan.

 • Miten suunnittelette visuaalisen ilmeen?

  Yrityksen visuaalinen ilme on kokonaisuus, jonka tulisi aina perustua yrityksen omiin arvoihin ja tekemiseen. Hyvä yritysilme tiivistää yrityksen vahvuudet ja tuo ne esille visuaalisessa muodossa. Meillä visuaalisen ilmeen suunnittelu alkaa aina palaverilla asiakkaan kanssa. Seuraavaksi kartoitamme kilpailutilanteen ja ryhdymme suunnittelemaan juuri asiakkaamme tarpeisiin sopivaa ilmettä. Ensimmäisen vedoksen valmistettua asiakkaalla on vielä mahdollisuus antaa kommentteja tehdystä työstä. Kommenttien perusteella teemme joko kokonaan uuden vedoksen tai viilaamme olemassa olevan valmiiseen muotoon.

 • Miten brändi-ilmettä voi hyödyntää?

  Autamme yritystäsi näkymään ja kuulumaan visuaalisesti ja vaikuttavasti mediassa kuin mediassa. Etsimme oikeat kanavat viestiä ja suunnittelemme tarvittavat aineistot ja tekstisisällöt. Tarvitsitpa käyntikortin, esitteen, verkkosivut, mobiilisovelluksen, messuosaston tai vaikkapa ajoneuvoteippaukset, me huolehdimme, että suunniteltu visuaalinen ilme toistuu johdonmukaisesti ja tunnistettavasti joka paikassa.

 • Milloin brändityöpajasta on hyötyä?

  Höyryn brändityöpajoissa luodaan perusteet jatkotoimenpiteille. Brändityöpaja on paikallaan, kun yrityksen viestintä vaatii kirkastamista, kilpailukenttä on sumea tai erottumistekijät epäselvät, yrityksen valintoja ohjaavat arvot ovat hukassa, kohderyhmä vaikeasti tavoitettavissa tai kun halutaan tuotteistaa palveluja selkeästi ymmärrettävään muotoon. Työpajat räätälöidään aina yrityksen tarpeiden mukaisesti.

  Toteutamme myös kilpailija- ja kohderyhmäkartoituksia, jotka auttavat sinua kartoittamaan kilpailijasi ja selvitämme niiden vahvuudet ja heikkoudet sekä muutokset markkinoissa. Etsimme yrityksellesi juuri oikean yleisön ja kohdennamme viestisi heille. Tutustumme tavoittelemiisi asiakkaisiin ja tarvittaessa osallistamme myös heitä asiakasymmärryksen keräämisessä.


Sami Halonen

Toimitusjohtaja / Yrittäjä

sami.halonen@hoyry.net

Puh. +358 50 366 2726

Heräsikö mielenkiintosi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.