Digitaaliset palvelut

Wordpress verkkosivut

Erottuva ja monipuolinen verkkopalvelu on tänä päivänä liiketoiminnan kilpailuetu alalla kuin alalla. Tilaa kokeneiden suunnittelijoiden ja kehittäjien toteuttamat WordPress verkkosivut liiketoiminnan tarpeisiin. WordPress-pohjaiset sivut ovat varmatoimiset, brändisi näköiset ja mahdollistavat jouhevan jatkokehityksen.

Laadukkaat WordPress verkkosivut ilman murheita

Tuotamme korkealaatuiset WordPress verkkosivut avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen. Olemme vastanneet yli 250 sivuston toteutuksesta ympäri Suomen; verkkosivuja, verkkokauppoja ja räätälöityjä palveluita. Ymmärrämme asiakkaidemme erilaiset liiketoiminnalliset tarpeet ja tuotamme näitä vastaavat verkkopalvelut, jotka vievät yritystä eteenpäin. 

Panostamme erityisesti

 • työn laatuun
 • kokonaisvaltaiseen palveluun
 • projektin helppoon sekä tehokkaaseen läpivientiin

WordPress-julkaisujärjestelmä

Teemme sivut avoimen lähdekoodin WordPressillä. Sivuston rakenne koostuu moduuleista, joita voidaan käyttää joustavasti millä tahansa verkkopalvelun sivulla. Julkaisujärjestelmä mahdollistaa  myös uusien moduulien ja toiminnallisuuksien käyttöönoton ja sivukohtaisen rakenteen muokkaamisen käyttäjän omasta toimesta. Tämä mahdollistaa esitysjärjestyksen muuttamisen ja joustavan sisällöntuotannon. Esimerkiksi haluttu korttilistaus voidaan tuoda osaksi palvelusta kertovaa sivua. Voimme myös tehdä asiakaskohtaisesti räätälöityjä toiminnallisuuksia liiketoiminnan tarpeeseen.

Julkaisujärjestelmä mahdollistaa myös uusien moduulien ja toiminnallisuuksien käyttöönoton ja sivukohtaisen rakenteen muokkaamisen käyttäjän omasta toimesta.  ”

WordPress-verkkosivujen ominaisuudet

 • Responsiivinen toteutus
 • Helppo päivittää
 • Modulaariset sisältöelementit
 • Joustava käyttäjähallinta
 • Sosiaalisen median kanavat
 • Näkyvyys hakukoneissa
 • Integrointi ulkopuolisten järjestelmien kanssa
 • Mahdollisuus yhdistää varausmoottori, verkkokauppa tai räätälöity sovellus 
 • Palvelimet Suomessa

Nykyaikainen visuaalisuus

Huolella tehty ulkoasu erilaistaa sinut kilpailijoista ja viestii samaan aikaan luotettavuudesta. Tämä tarkoittaa värimaailman, typografian, käytettävien valokuvien ja grafiikan suunnittelua ja käyttöä sivustolla. Tämä voidaan tehdä joko olemassa olevan graafisen ohjeiston pohjalta tai puhtaalta pöydältä. Laaja kokemuksemme kaikenkokoisista brändeistä ja erilaisista organisaatioista on vaikuttanut lähestymistapaamme verkkosivujen suunnitteluun. Toteutamme WordPress verkkosivut harkitusti sekä yleisösi, että yrityksesi tarpeet huomioon ottaen.

Kokeneet suunnittelijat & koodarit

Meillä on töissä useita verkkopalveluihin erikoistuneita suunnittelijoita ja koodareita. Teemme kaikki verkkopalvelut ilman alihankkijoita oman toimiston sisällä, niin että lopputulos on varmasti yhtenäinen ja valmistuu aikataulussa. Pohjoisen sijainnin ansiosta pystymme tarjoamaan palvelut pääkaupunkiseutuun verrattaessa kilpailukykyiseen hintaan – laadusta tinkimättä.

Saavutettava WordPress verkkosivusto

Kaikki Höyryllä tehdyt WordPress verkkosivut ja niiden julkaisujärjestelmä noudattavat teknisesti WCAG 2.1. –ohjesääntöjä. Saavutettavuuden piirissä olevissa sivustoissa testaamme verkkopalvelut normaalin käytettävyystestauksen lisäksi ruudunlukuohjelmalla. Lisäksi varmistamme suunnitteluvaiheessa, että esimerkiksi typografia toimii ongelmitta kaikille.

Usein kysyttyä WordPressistä

 • Mikä on WordPress?

  WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä (CMS), jonka avulla voit luoda verkkosivuston, verkkokaupan tai blogin. WordPress on ilmainen ja avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka on julkaistu GPL:n nojalla. WordPressiä käyttävät jotkut maailman suurimmista yrityksistä, kuten Forbes, The Guardian ja TechCrunch.

 • Onko WordPress julkaisujärjestelmä turvallinen?

  Kyllä, WordPress on turvallinen alusta. Kuten minkä tahansa ohjelmiston kohdalla, on kuitenkin tärkeää pitää WordPress-asennus ja sen lisäosat ajan tasalla uusimpien tietoturvakorjausten kanssa. Pidämme huolta yli 200:sta WordPress-verkkosivusta WordPress tukipalvelun kautta.

 • WordPress kotisivut hinta: mitä maksaa?

  Mukautetun WordPress-sivuston kustannukset vaihtelevat tarpeiden ja laajuuden mukaan. Jos tarvitset perussivuston, joka on ns. onepage tai siinä on muutama sivu, kustannukset alkavat noin 1 500 eurosta. Jos tarvitset monimutkaisen sivuston, jossa on useita ominaisuuksia tai integraatioita hinta voi nousta 10 000 euroon tai yli. Tämä selviää kun pyydät tarjouksen.

 • Kauanko yrityksen verkkosivuprojekti kestää?

  Yrityksen verkkosivujen uudistamiseen kannattaa varata aikaa noin 3 kuukautta. Ensimmäinen kuukausi menee määrittelyyn, palavereihin ja suunnitteluun, ja pari seuraavaa kuukautta usein koodaukseen ja sisällöntuotantoon. Pienemmät sivut, kuten onepaget valmistuvat tarvittaessa muutamassa viikossa.

 • Kenelle olette tehneet WordPress verkkosivuja?

  Miltei kymmenen voiden aikana olemme toteuttaneet noin 250 verkkopalvelua, verkkosivuja, verkkokauppoja ja räätälöityjä palveluita. Suurin osa näistä on tehty WordPress julkaisujärjestelmän päälle. Yritykset ovat vaihdelleet yhden ihmisen yrityksestä pörssiyhtiöihin ja kuntien verkkosivuihin. Toimialat hyvinvointipalveluista, energiayhtiöihin ja kuluttajabrändeihin. Osa projekteista löytyy työnäytteistä, mutta jos haluat tietää enemmän niin ota yhteyttä.

 • Toimivatko verkkosivut mobiililaitteilla?

  Kyllä toimivat. Suuri osa käyttäjistä selaa verkkosivuja etupäässä puhelimella ja osaamme ottaa tämän huomioon. Teemme kaikki verkkosivut responsiivisesti (päätelaite skaalautuviksi) ja jotkut mobile first toteutuksena (eli sivut suunnittellaan etupäässä mobiililaitteille).

Tekniikka taustalla


Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Verkkopalvelun toimitussisältö

WordPress verkkosivujen tekeminen ja uusiminen on yritykselle iso ponnistus niin rahallisesti kuin käytettävän ajan takia. Tämän takia kannattaa harkita kenen kanssa haluat tähän projektiin ryhtyä. Me Höyryllä suhtaudumme projektiisi samalla tavalla, oli yrityksesi koko tai sivuston laajuus mikä tahansa, yli 250 verkkosivun kokemuksella.

Vaihe 1

Tarvekartoitus ja tekninen määrittely

Meillä Höyryssä verkkosivujen suunnittelu alkaa aina aloituspalaverista, jossa käydään läpi asiakkaan liiketoiminta, sivuston tehtävä, tavoitteet, oletettu kohderyhmä sekä sivuston tekniset vaatimukset. Jos sivustolle halutaan integroida ulkoinen järjestelmä, niin myös tekninen määrittely on paikallaan; se kertoo millä tavalla tieto liikkuu eri järjestelmien välillä. Tämä vähentää projektin sudenkuoppia ja helpottaa aikataulujen hahmottamista.

Vaihe 2

WordPress verkkosivujen suunnittelu

Palvelun rakenteen suunnittelemme sivukartan avulla, jonka pohjalta teemme sivusta toiminnallisen proton. Prototyyppi toimi hyvänä välineenä niin projektitiimin kuin sidosryhmien välisessä keskustelussa, sillä se helpottaa sivuston hierarkian ja toiminnallisuuden hahmottamista. Ulkoasu ja sivuston tyylit suunnitellaan kun verkkosivun sivukohtainen rakenne alkaa olla selvä. Proton rinnalla näytämme, miltä lopullinen sivusto tulee näyttämään, jolloin päätöksenteko on helpompaa.

Vaihe 3

Verkkosivujen tekninen toteutus

Kun rakenne ja tyylit on hyväksytty, teemme sivustosta tuotantoaineiston koodarille toteutettavaksi. Koodaukseen varataan aikaa muutamista päivistä useaan viikkoon riippuen sivuston laajuudesta ja sen ominaisuuksista. Sivustot toteutetaan aina ensin Höyryn kehityspalvelimelle, jossa voit käydä katsomassa ja muokkaamassa sisältöjä.

Vaihe 4

Sisällöntuotanto nettisivulle

Sisällöntuotanto tarkoittaa sivulla tarvittavia tekstejä, kuvia ja mahdollisesti videoita. Mitä laajempi sivusto on, sitä kauemmin tähän tarvitsee varata aikaa. Sisällöntuotanto aloitetaan rakenteen hyväksymisen jälkeen; prosessia viedään eteenpäin sivuston valmistuessa kehityspalvelimelle. 

Vaihe 5

Julkaisu, tuki ja tavoitteiden seuranta

Ylläpitäjää varten pidämme erillisen käyttökoulutuksen, jossa Höyryn kehittäjä kertoo, miten sivusto toimii ja miten sen  eri osia voi päivittää. Tarjoamme myös wiki-pohjaiset ohjeet sivuston käyttöön. Julkaisun jälkeen emme jätä sinua yksin, vaan tuki- ja ylläpitopalvelun avulla saat apua sivuston käyttöön etäyhteyksien kautta missä ikinä oletkin.

Asiakkaitamme