Digitaaliset palvelut

Wordpress verkkosivut

Erottuvat ja monipuoliset verkkosivut on tänä päivänä liiketoiminnan kilpailuetu alalla kuin alalla. Tilaa kokeneiden suunnittelijoiden ja kehittäjien toteuttamat WordPress verkkosivut liiketoiminnan tarpeisiin. WordPress-pohjaiset sivut ovat varmatoimiset, brändisi näköiset ja mahdollistavat jouhevan jatkokehityksen.

Laadukkaat WordPress verkkosivut ilman murheita

Tuotamme korkealaatuiset WordPress verkkosivut avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen. Olemme vastanneet yli 250 sivuston toteutuksesta ympäri Suomen; verkkosivuja, verkkokauppoja ja räätälöityjä verkkopalveluita.

Suunnittelemme ja toteutamme verkkopalveluja, jotka vievät yrityksesi tai yhteisösi toimintaa eteenpäin. Haluamme ymmärtää asiakkaidemme liiketoiminnalliset tarpeet ja tarjoamme palvelukseenne kokeneen tiimin, joka omistautuu ongelmanne ratkaisemiseen ja tavoitteidenne saavuttamiseen. Pidämme sinut ajan tasalla projektisi etenemisestä ja olemme koko projektin ajan helposti ja nopeasti tavoitettavissa puhelimitse ja etäyhteyksin. 

Panostamme erityisesti

 • Sivustojen käyttökokemukseen ja ulkoasuun
 • Moderniin toteutukseen ja toimivaan lopputulokseen
 • Tekniseen toteutuksen ja koodin optimointiin
 • Kokonaisvaltaiseen palveluun tarpeidesi mukaan suunnittelusta koodaukseen ja sisällöntuotantoon
 • Projektisi helppoon ja tehokkaaseen läpivientiin

Toteutamme verkkosivustomme avoimen lähdekoodin WordPressillä. Yli 40% kaikista verkkosivuista käyttää WordPressiä, koska se on intuitiivinen, hakukoneystävällinen ja joustava alusta. Sen avulla voi tehdä kaiken, olipa kyseessä sitten yksinkertainen blogi, verkkokauppa tai monimutkainen yrityssivusto.

WordPress sopii kaikenkokoisille yrityksille

WordPress on verkkosivu-alusta, joka mukautuu monen kokoisten yritysten tarpeisiin. Se tarjoaa monipuolisia ratkaisuja pienyritysten verkkosivuista suurten organisaatioiden laajoihin digitaalisiin ekosysteemeihin. WordPressin joustavuus, helppo laajennettavuus sekä helppokäyttöisyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan yrityksille jonka liiketoiminta rakentuu vahvasti verkkonäkyvyyden varaan. Kokemuksemme avulla voit hyödyntää WordPressin täyden potentiaalin ja varmistaa, että verkkonäkyvyytesi vastaa yrityksesi tavoitteita ja kasvunäkymiä.

Modulaarinen rakenne helpottaa sivuston muokkaamista

Nykyaikaisen WordPress-sivuston rakenne koostuu moduuleista, joita voidaan käyttää joustavasti millä tahansa verkkopalvelun sivulla. Olemme Höyryllä kehittäneet WordPressin päälle oman pohjaratkaisun, joka sisältää joukon hyödyllisiä perustoiminnallisuuksia, jotka laajentavat sivuston muokkausmahdollisuuksia. Julkaisujärjestelmä mahdollistaa uusien moduulien ja toiminnallisuuksien käyttöönoton ja rakenteen muokkaamisen sivukohtaisesti käyttäjän omasta toimesta. Voit muokata sivujen sisällön esitysjärjestystä, lisätä uusia moduuleita sivuille ja luoda täysin uutta sisältöä.

Hyvin toteutettua sivusto on helppo muokata eikä muutosten tekemiseen tarvita kehittäjän työtä. Kun tarvitset uusia ominaisuuksia, teemme asiakaskohtaisesti räätälöityjä toiminnallisuuksia liiketoimintasi tarpeen mukaan. Moderni WordPress-verkkosivu taipuu moneen ja on täysin jatkokehitettävissä.

Julkaisujärjestelmä mahdollistaa myös uusien moduulien ja toiminnallisuuksien käyttöönoton sekä sivukohtaisen rakenteen muokkaamisen käyttäjän omasta toimesta.  ”

WordPress-verkkosivujen ominaisuudet

 • Responsiivinen toteutus kaikilla laitteilla
 • Helppo päivittää sisältöjä itsenäisesti
 • Modulaariset sisältöelementit
 • Joustava käyttäjähallinta
 • Sosiaalisen median upotustyökalut
 • Näkyvyys hakukoneissa ja optimointi sivukohtaisesti
 • Integrointi ulkopuolisten järjestelmien kanssa
 • Mahdollisuus yhdistää varausmoottori, verkkokauppa tai räätälöity sovellus
 • Kuvakokojen optimointi ja media-tiedostojen hallinta
 • Nopeat latausajat – palvelimemme sijaitsevat Suomessa

Nykyaikainen visuaalisuus – ammattimainen ilme verkkoon

Vastaamme Höyryllä verkkosivustojen suunnittelusta kokonaisvaltaisesti – meiltä saat apua sivustosi käyttökokemuksen ja visuaalisen ulkoasun suunnitteluun. Huolella tehty verkkosivuston rakenne ja ilme erottavat sinut kilpailijoista ja viestii samaan aikaan luotettavuudesta. Hyvin suunnitellulla sivustolla on selkeä tavoite, jota toimiva rakenne palvelee.

Ulkoasun suunnittelu Höyryllä pitää sisällään sivuston värimaailman, typografian, käytettävien valokuvien ja grafiikan suunnittelun. Suunnittelun tarve riippuu nykyisen brändisi tilanteesta ja onko suunnitteilla laajempaa visuaalisen ilmeen uudistusta. Ulkoasu voidaan suunnitella joko:

 1. Ulkoasun ja yritysilmeen suunnittelu täysin puhtaalta pöydältä
 2. Olemassa olevan ilmeen soveltaminen verkkoon modernilla tavalla

Suunnitteluprosessimme taipuu tarpeisiisi oli kyseessä pieni tai suuri verkkosivusto: olemme olleet käynnistämässä toimintaa lukuisille uusille yrityksille sekä tehneet yhteistyötä pitkäikäisten brändien kanssa. Pitkäaikainen kokemuksemme erikokoisista yrityksistä, hankkeista ja organisaatioista on muovannut lähestymistapaamme suunnitella verkkosivuja: kaikki lähtee sinun tarpeistasi. Toteutamme WordPress-verkkosivut harkitusti sekä kohdeyleisösi että toimintasi tarpeet huomioon ottaen.

Tutustu toteuttamiimme verkkosivuihin

Toteutamme modernit ja näyttävät WordPress-verkkosivut, jotka vastaavat toimintasi tavoitteisiin. Nykyaikainen verkkosivusto on ulkoasultaan moderni, saavutettava ja toimii saumattomasti kaikilla laitteilla.

Verkkosivuston jatkokehitys

Olemassa olevaa WordPress-sivustoa on mahdollista kehittää – ilman koko sivuston uudistamista kerralla

Kun kaipaat tuoreita ideoita tai muutosta nykyisen sivustosi rakenteeseen, kehittäminen pienin askelin on tie parempiin tuloksiin. Höyryltä saat konkreettiset ehdotukset sivustosi kehityskohdista.
WordPress-sivuston jatkokehitys

Kokeneet suunnittelijat & WordPress kehittäjät

Meillä työskentelee omistautunut tiimi verkkopalveluihin erikoistuneita suunnittelijoita, graafikoita ja koodareita. Joukostamme löytyy käyttökokemuksen, visuaalisen ilmeen ja sisällöntuotannon asiantuntijat tarpeesi mukaan. Toteutamme kaikki verkkopalvelumme ydintiimin kesken niin, että lopputulos on varmasti yhtenäinen suunnittelusta toteutusvaiheeseen. Tyytyväisyytesi on meille kunnia-asia: Pidämme sinut ajan tasalla projektisi etenemisestä säännöllisesti ja pidämme huolta, että sivustosi valmistuu aikataulussa. Pohjoisen sijainnin ja ketterän tiimn ansiosta pystymme tarjoamaan verkkosivustojen kehityspalvelut pääkaupunkiseutuun verrattuna kilpailukykyiseen hintaan.

Saavutettava WordPress verkkosivusto

Kaikki Höyryllä toteutetut WordPress-verkkosivut ja niiden julkaisujärjestelmä noudattavat teknisesti WCAG 2.1. –ohjesääntöjä. Saavutettavuuden piirissä olevissa sivustoissa testaamme verkkopalvelut normaalin käytettävyystestauksen lisäksi ruudunlukuohjelmalla. Lisäksi varmistamme suunnitteluvaiheessa, että visuaaliset kontrastit ovat riittävät ja että typografia-valinnat toimivat kaikille käyttäjille ongelmitta.

Usein kysyttyä WordPressistä verkkosivuista

 • Mikä on WordPress?

  WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä (CMS), jonka avulla voit luoda verkkosivuston, verkkokaupan tai vaikkapa blogin. WordPress on ilmainen ja avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka on julkaistu vapaasti GPL-lisenssin alla. WordPressiä käyttävät monet maailman suurimmista yrityksistä, kuten Forbes, The Guardian ja TechCrunch. Me Höyryllä toteutamme verkkopalvelut WordPressillä.

 • Onko WordPress julkaisujärjestelmä turvallinen?

  Kyllä, WordPress on turvallinen alusta. Kuten minkä tahansa ohjelmiston kohdalla, on tärkeää pitää WordPress-asennus ja sen lisäosat päivitettynä uusimpien tietoturvakorjausten osalta. Pidämme Höyryllä huolta yli 250:sta WordPress-verkkosivusta WordPress-tukipalvelumme kautta. Tukipalvelu auttaa pitämään julkaisujärjestelmän aina ajan tasalla ilman ylimääräisiä murheita.

 • WordPress kotisivut hinta: mitä maksaa?

  Mukautetun WordPress-sivuston kustannukset vaihtelevat tarpeidesi ja sivuston laajuuden mukaan. Jos tarvitset perussivuston, joka on ns. onepage tai siinä on vain muutama sivu, kustannukset alkavat noin 2000 eurosta. Keskikokoisen yrityssivuston, joka sisältää useita palveluita ja se on suunniteltu liiketoimintasi tarpeiisin, hinnat alkavat 4000 eurosta ylöspäin. Kun tarvitset monimutkaisen sivuston, jossa on sivustoasi varten rakennettuja lisäominaisuuksia tai integraatioita hinta nousee yli 10 000 euron. Tämä selviää kun pyydät tarjouksen.

 • Kauanko yrityksen verkkosivuprojekti kestää?

  Yrityksen verkkosivujen uudistamiseen kannattaa varata aikaa noin 3 kuukautta. Ensimmäinen kuukausi menee määrittelyyn, käyttökokemuksen ja visuaaliseen suunnitteluun. Pari seuraavaa kuukautta käytetään koodaukseen ja sisällöntuotantoon, jolle on hyvä varata riittävästi aikaa. Pienemmät sivut, kuten yhden sivun onepaget, valmistuvat tarvittaessa muutamassa viikossa.

 • Miten varmistan verkkosivuprojektin onnistuneen lopputuloksen?

  Tässä muutamia seikkoja mitä onnistuneessa verkkosivuprojektissa kannattaa ottaa huomioon:

  1. Määrittele tarkasti, mitä haluat verkkosivujen saavuttavan ja millaisia toiminnallisuuksia tarvitset. Haluatko esimerkiksi tarjota tietoa palveluistasi, kerätä enemmän yhteydenottoja tai myydä tuotteita verkkokaupan kautta? Selkeät tavoitteet auttavat valitsemaan sopivat ratkaisut sivustollesi.
  2. Varmista, että verkkosivut suunnitellaan ja toteutetaan käyttäjien (asiakkaiden) tarpeet edellä ja sujuva käyttökokemus huomioiden. Käyttäjätutkimukset ja käyttäjäpalautteen analysointi voivat auttaa ymmärtämään, mitä käyttäjät odottavat ja etsivät verkkosivuilta.
  3. Tutki potentiaalisten verkkosivujen tarjoajien referenssejä ja kysy lisätietoja. Tämä antaa sinulle käsityksen heidän aiemmista töistään ja asiakkaiden tyytyväisyydestä. Kerromme Höyryllä mielellämme lisää eri toimialoille toteuttamistamme projekteista, jotka kaikki eivät löydy työnäytteistä.
  4. Määritä budjetti verkkosivuston hankkimiselle ja keskustele potentiaalisten palveluntarjoajien kanssa kustannuksista. Hyvin toteutettu verkkosivusto on hankinta, joka palvelee useita vuosia ja joustaa muuttuviin tarpeisiin. Muista ottaa huomioon myös jatkuvat ylläpitokustannukset, kuten päivitykset ja tekninen tuki.
  5. Valitse kokenut verkkosivujen toteuttaja, jolla on kokemusta vastaavista projekteista. Mieti toteuttavan tiimin osaamisen tasoa ja toimenkuvia. Yksittäisten toimijoiden hintataso on usein halvempi, mutta ei rakentamisessakaan muurari tee koko taloa. Tee taustatutkimusta ja keskustele potentiaalisten kumppanien kanssa saadaksesi paremman käsityksen heidän osaamisestaan ja työskentelytavoistaan.
 • Kenelle olette tehneet WordPress verkkosivuja?

  Yli kymmenen vuoden aikana olemme toteuttaneet Höyryllä noin 250 verkkopalvelua, verkkosivua, verkkokauppaa ja räätälöityä palvelua. Valtaosa näistä on tehty WordPress-julkaisujärjestelmän päälle. Yritykset ja organisaatiot, joita olemme auttaneet, ovat vaihdelleet pienistä yrityksistä pörssiyhtiöihin ja kuntien verkkosivuihin. Toimialat ovat vaihdelleet hyvinvointipalveluista, matkailuun, teollisuuteen, energiayhtiöihin ja kuluttajabrändeihin. Valikoidut verkkosivuprojektimme löydät työnäytteistäja jos haluat tietää enemmän niin ota yhteyttä.

 • Löytyvätkö toteuttamanne verkkosivut hakukoneissa?

  Yksi WordPressin merkittävistä eduista on sen luontainen hakukoneystävällisyys. Sen rakenteelliset ominaisuudet, yhdistettynä laadukkaaseen sisältöön ja oikein toteutettuihin hakukoneoptimoinnin käytäntöihin varmistavat, että sivustosi nousee hakutuloksissa korkealle ja tavoittaa kohdeyleisönsä tehokkaasti. Kun toteutamme sivustosi, sen sivurakenne on selkeä, se on hakukoneiden indeksoitavissa ja siinä on valmiit työkalut asennettuna hakukoneoptimointia varten. Pyrimme pysymään ajantasalla myös Googlen indeksointiin liittyvistä muutoksista. Voit ostaa hakukoneoptimointia palveluna meiltä tai tehdä optimointia itse.

 • Toimivatko WordPress-verkkosivut mobiililaitteilla?

  Kyllä toimivat. Suuri osa käyttäjistä selaa verkkosivuja etupäässä puhelimella ja osaamme ottaa tämän huomioon. Toteutamme kaikki verkkosivustot responsiivisesti (päätelaitteille skaalautuviksi) ja osan Mobile first -periaatteella (eli sivut suunnittellaan etupäässä mobiililaitteille).

 • Voinko itse päivittää tekemiänne nettisivuja?

  WordPress on verkkosivujen alustana erittäin käyttäjäystävällinen. Vaikka järjestelmä on joustava ja se mahdollistaa monipuolisten verkkosivujen toteuttamisen, se on suunniteltu myös niille, joilla ei ole teknistä taustaa. Osaksi toteutusta kuuluu möys käyttökoulutus, jonka jälkeen pystyt helposti muokkaamaan verkkosivujen sisältöjä, lisäämään uusia sivuja ja toimintoja.

  Kiinnitämme toteutuksessa huomioita sisällön päivittämisen helppouteen ja kokonaisuuden hallintaan. Käyttäjä voi vaihtaa kuvia, päivittää tekstiä ja lisätä uusia osioita helposti ilman ohjelmointiosaamista. He voivat myös helposti hallita sivuston eri elementtejä raahaamalla tai pudottamalla.  Tämä mahdollistaa helpon muokkauksen ilman, että tarvitsee olla erityisiä teknisiä taitoja.

 • Onko Wordpress sivuissa lisenssimaksuja?

  Ei, WordPressin perusversio eli WordPress.org on open source -ohjelmisto, mikä tarkoittaa, että voit ladata, asentaa ja käyttää sitä ilmaiseksi ilman käyttömaksuja. Kuitenkin on olemassa useita kustannuksia, jotka saattavat liittyä WordPress-sivuston käyttöön:

  1. Webhotelli: Vaikka WordPress-ohjelmisto itsessään on ilmainen, tarvitset webhotellin ja domain-nimen, jotta sivustosi on saatavilla verkossa. Nämä aiheuttavat vuotuisia tai kuukausittaisia kustannuksia.
  2. Teemat ja lisäosat: Vaikka on olemassa monia ilmaisia teemoja ja lisäosia (plugins), joitakin premium-teemoja ja -lisäosia myydään, ja niistä voi aiheutua kustannuksia.
  3. Ylläpitopalvelut: Jos et halua tai osaa itse ylläpitää sivustoasi, saatat tarvita ulkopuolista apua, joka voi aiheuttaa lisäkustannuksia.

  On myös huomioitava, että on olemassa erillinen palvelu nimeltä WordPress.com, joka on automatisoitu hosting-ratkaisu WordPress-sivustoille ja blogialustoille. Tällä palvelulla on sekä ilmaisia että maksullisia suunnitelmia, ja maksulliset suunnitelmat sisältävät lisäominaisuuksia, kuten lisää tallennustilaa, teemoja ja muita etuja. Tämä menee usein sekaisin WordPress.org tarjoaman ilmaisen julkaisujärjestelmän kanssa.

Tekniikka taustalla


Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Verkkosivujen prosessi - näin teemme ne

Verkkosivujen tekeminen ja uusiminen on yritykselle iso ponnistus niin rahallisesti kuin käytettävän ajan takia. Tämän takia kannattaa harkita kenen kanssa haluat tähän projektiin ryhtyä. Me Höyryllä suhtaudumme projektiisi samalla tavalla, oli yrityksesi koko tai sivuston laajuus mikä tahansa, yli 250 WordPress verkkosivun kokemuksella.

Vaihe 1

Tarvekartoitus ja tekninen määrittely

Meillä Höyryssä verkkosivujen suunnittelu alkaa aina aloituspalaverista, jossa käydään läpi asiakkaan liiketoiminta, sivuston tehtävä, tavoitteet, oletettu kohderyhmä sekä sivuston tekniset vaatimukset. Jos sivustolle halutaan integroida ulkoinen järjestelmä, niin myös tekninen määrittely on paikallaan; se kertoo millä tavalla tieto liikkuu eri järjestelmien välillä. Tämä vähentää projektin sudenkuoppia ja helpottaa aikataulujen hahmottamista.

Vaihe 2

WordPress verkkosivujen suunnittelu

Palvelun rakenteen suunnittelemme sivukartan avulla, jonka pohjalta teemme sivusta toiminnallisen proton. Prototyyppi toimi hyvänä välineenä niin projektitiimin kuin sidosryhmien välisessä keskustelussa, sillä se helpottaa sivuston hierarkian ja toiminnallisuuden hahmottamista. Ulkoasu ja sivuston tyylit suunnitellaan kun verkkosivun sivukohtainen rakenne alkaa olla selvä. Proton rinnalla näytämme, miltä lopullinen sivusto tulee näyttämään, jolloin päätöksenteko on helpompaa.

Vaihe 3

Verkkosivujen tekninen toteutus

Kun rakenne ja tyylit on hyväksytty, teemme sivustosta tuotantoaineiston koodarille toteutettavaksi. Koodaukseen varataan aikaa muutamista päivistä useaan viikkoon riippuen sivuston laajuudesta ja sen ominaisuuksista. Sivustot toteutetaan aina ensin Höyryn kehityspalvelimelle, jossa voit käydä katsomassa ja muokkaamassa sisältöjä.

Vaihe 4

Sisällöntuotanto nettisivulle

Sisällöntuotanto tarkoittaa sivulla tarvittavia tekstejä, kuvia ja mahdollisesti videoita. Mitä laajempi sivusto on, sitä kauemmin tähän tarvitsee varata aikaa. Sisällöntuotanto aloitetaan rakenteen hyväksymisen jälkeen; prosessia viedään eteenpäin sivuston valmistuessa kehityspalvelimelle. 

Vaihe 5

Julkaisu, tuki ja tavoitteiden seuranta

Ylläpitäjää varten pidämme erillisen käyttökoulutuksen, jossa Höyryn kehittäjä kertoo, miten sivusto toimii ja miten sen  eri osia voi päivittää. Tarjoamme myös wiki-pohjaiset ohjeet sivuston käyttöön. Julkaisun jälkeen emme jätä sinua yksin, vaan tuki- ja ylläpitopalvelun avulla saat apua sivuston käyttöön etäyhteyksien kautta missä ikinä oletkin.

Lisää aiheesta

Asiakkaitamme