Brändi ja ilme

Slogan ja yritystarina

Tuotteen tai palvelun kiteyttävä slogan täräyttää kuin salama kirkkaalta taivaalta. Se herättää kohderyhmän mielenkiinnon ja halun tutustua tarkemmin organisaatiosi tarinaan. Me autamme sinua kiteyttämään, sanoittamaan ja kertomaan tarinasi maailmalle.

Voimakas muistijälki sloganilla

Slogan on enemmän kuin organisaatiosta kertova iskulause – se on oivaltava tiivistelmä kohderyhmälle tuotettavasta arvosta. Toimivan sloganin suunnittelu vaatii tarkkaa toimialatuntemusta, ymmärrystä organisaation vahvuuksista ja kykyä kiteyttää olennainen muutamalla sanalla. Parhaimmillaan sloganista tulee erottamaton osa yrityksen kokonaisimagoa.

Tarina jatkaa sloganin viitoittamalla tiellä

Ihmiset hakevat tänä päivänä itselleen merkityksellisiä kokemuksia. Ei riitä, että tuote on hyvä, vaan ihmiset haluavat myös samaistua yrityksen tarinaan. Mikä tekee sinun organisaatiostasi uniikin? Oikein kerrottu tarina sitouttaa asiakkaan entistä voimakkaammin brändiin ja auttaa muuttamaan kertaostajan vakioasiakkaaksi.

Iskevä slogan ja mielenkiintoinen yritystarina vakuuttavat lukijan yrityksesi ammattitaidosta ja luotettavuudesta. Yritystarinasta on apua myös esimerkiksi rekrytoinnissa.”

Vahvista yrityksen strategiaa ja arvoja

Sloganin ja yritystarinan aukikirjoittaminen palvelevat paitsi asiakkaita, mutta myös organisaatiota itseään. Ne auttavat yrityksen identiteetin kirkastamisessa ja tuovat aiempaa tehokkaammin esille omat vahvuudet. Tarina on mainio väline tuoda strategian ja arvolupausten teemat eläväiseen muotoon.

Miten tarinasi kerrotaan Höyryllä?

Yritystarinan laadinta alkaa meillä aina aloituspalaverista, jossa asiakas pääsee kertomaan toiveistaan. Tämän perusteella Höyryn asiantuntija paneutuu toimialaan ja laatii sloganin ja yritystarinan. Ne esitellään joko erikseen tai yritysilmeen yhteydessä – projektista riippuen. Tässä yhteydessä avataan tarkemmin tehtyjä valintoja ja asiakas voi kertoa oman mielipiteensä, mikä johtaa joko hyväksyntään tai uuteen ideointikierrokseen.


Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Asiakkaitamme