Brändi ja ilme

Graafinen suunnittelu

Johdonmukaisuus viestinnässä lisää yrityksesi luottamusta ja uskottavuutta. Graafisen suunnittelun avulla herätät positiivista huomiota ja välität haluttua mielikuvaa. Voisiko sinun juttusi olla brändin mukaiset ikonit, infografiikka tai räätälöity kuvitustyyli?

Graafisen suunnittelun palvelut

Teemme graafista suunnittelua graafisen ohjeiston pohjalta joko tunti- tai tarjous -perusteisesti. Saamme myös muiden tekemästä ilmeestä nopeasti kiinni ja pystymme soveltamaan sitä eteenpäin eri sovelluksiin. Eli jos tarvitset uudet esityspohjat, rollupin tai vaikka kuvituksen yrityksesi prosessista, voimme suunnitella sen sinulle. Tarjoamme henkilökohtaista asiakaspalvelua ja kuuntelemme asiakkaitamme herkällä korvalla jotta lopputulos on yrityksellesi sopiva. 

Joskus yrityksillä on logo, mutta ei määrittelyä esimerkiksi yritysväreistä tai käytetyistä fonteista. Tämän takia viestintä ei ole johdonmukaista ja vaikutelma on epäammattimainen. Tällöin suosittelemme ensin värien, typografian ja muun ohjeiston määrittämistä,  jolloin halutun sovelluksen  toteutukselle on jatkossa selkeät suuntaviivat. Ohessa muutamia esimerkkejä, mitä voimme tarjota. 

Infografiikan avulla visualisoit tietoa

Erityisesti sosiaalisen median kanavat ohjaavat yrityksiä viestimään visuaalisesti kiinnostavalla tavalla, samalla tiivistäen tiedon nopeasti pureskeltavaan muotoon. Infografiikka on vastaus tähän tarpeeseen. Sillä voidaan tiivistää esimerkiksi tilausprosessi tai joku muu toimintamalli helposti ymmärrettävään muotoon.

Saamme myös muiden tekemästä ilmeestä nopeasti kiinni ja pystymme soveltamaan sitä eteenpäin eri sovelluksiin.

Ikonit yritysviestintään

Ikoneilla voidaan kertoa helposti tuotteen tai palvelun ominaisuuksista ja eduista. Ne toimivat hyvin verkkosivulla, somessa sekä myös printissä. Halutessa ikonit voidaan suunnitella niin,  että niitä voidaan käyttää yksittäin, mutta  myös kuvitustyylisesti esimerkiksi riveinä tai pintoina osana yritysilmettä.

Aluekartta palveluista

Jos yrityksen toiminta-alue on laaja tai palveluita on useita, aluekartta on yksi tapa opastaa asiakkaita ja kertoa toiminnasta. Aluekartassa on usein tärkeimmät maamerkit, palvelut ja parkkialueet, mutta myös hahmojen ja vaikkapa puiden kaltaisia kuvituselementtejä. Hyvänä lähdeaineistona suunnittelulle toimii verkon digitaaliset karttapalvelut tai olemassa olevat asemapiirrokset, josta teemme yritykseen brändi-identiteettiin sopivan kartan. 


Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Asiakkaitamme