Digitaaliset palvelut

WordPress Woocommerce verkkokauppa

Perusta yrityksellesi nykyaikainen ja helppokäyttöinen verkkokauppa. Tarjoamme WordPress-pohjaisia WooCommerce -verkkokauppoja yrityksille ja yhteisöille. Verkkokaupparatkaisumme mahdollistaa perinteisen tuotemyynnin lisäksi myös palveluiden ja muiden ei-aineellisten tuotteiden myynnin.

Wordpress Woocommerce verkkokauppa | Höyry

WordPress Woocommerce osaajat

Teemme verkkokaupat saumattomaksi osaksi WordPress verkkosivustoasi WooCommerce-lisäosan avulla. Olemme purkaneet WooCommercen atomeiksi ja koonneet sen uudelleen, joten tiedämme, miten se toimii ja miten voimme taivuttaa sitä tarvitsemaasi muotoon. Liiketoimintasi kulmakiveksi verkossa tulee selkeästi rakennettu verkkokauppa, jossa on helppo navigoida ja joka mahdollistaa asiakkaille sujuvan ostokokemuksen. 

Panostamme projektissa erityisesti

 •  työn laatuun ja toimivaan lopputulokseen
 • kokonaisvaltaiseen palveluun
 • projektin helppoon sekä tehokkaaseen läpivientiin

B2C tai B2B verkkokauppa yritykselle

Toteutamme niin yhden tuotteen kuin tuhansien tuotteiden kauppoja B2C tai B2B markkinaan tarpeen mukaan. Voimme myös tehdä erillisen jälleenmyyjäkaupan tukemaan kuluttajaverkkokauppaa. Mikä onkaan tilanteesi, WordPress Woocommerce on verkkokauppa-alusta, joka mahdollistaa suoraviivaisen tavan päästä alkuun verkkokaupan kanssa. Höyryllä kaupan rakenne suunnitellaan koostumaan moduuleista, joita voidaan käyttää joustavasti millä tahansa verkkopalvelun sivulla. Esimerkiksi haluttu tuotelistaus voidaan tuoda osaksi suosittua blogiartikkelia. Joustava alusta mahdollistaa verkkokaupan jouhevan jatkokehittämisen liiketoiminnan vaatimusten mukaan myös tulevaisuudessa. 

Woocommerce verkkokaupan ominaisuudet ja toiminnot

 • Joustava WordPress alusta
 • Moderni käyttökokemus kaikilla laitteilla
 • Suodatettavat tuotelistaukset
 • Paytrail-maksuintegraatio
 • Monipuoliset tuotevariaatiot ja muunnelmat
 • Alennushinnat, alennuskoodit ja kampanjat
 • Lahjakortit
 • Tuotearvostelut
 • Ennakkomaksu tai ladattavien tuotteiden myynti
 • Kattava myynnin raportointi
 • B2B, kuluttajakauppa tai molemmat
 • Asiakkaan Oma tili -osio

Totteuttamissamme verkkokaupoissa on käytössä monipuoliset listausvaihtoehdot dynaamisilla suodatuksilla. Kaupan ja sivuston ulkoasu, tuotteiden lisätiedot ja tuoteryhmien luokittelut ovat täysin muokattavissa yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Olemme Höyryllä testanneet ja valinneet parhaat ratkaisumallit toimivan ja tehokkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Näin säästät aikaa perusasioiden toteutuksessa ja voit panostaa yrityksellesi tärkeisiin asioihin.

Woocommerce integrointi ulkoisiin järjestelmiin

Meillä on paletissa monta valmista tapaa, jolla verkkokauppa voidaan integroida uusiin tai olemassa oleviin sovelluksiin, kuten toimitus- varasto, asiakastieto- tai kassajärjestelmiin. Tämä tarkoittaa usein tuote- tai asiakastietojen tuomista toisesta järjestelmästä tai tiedon välittämistä verkkokaupasta eteenpäin kirjanpitoa varten. WooCommerce ja WordPress itsessään tarjoavat monipuoliset rajapinnat, joiden avulla tietoa pystytään siirtämään joustavasti ja turvallisesti. Voimme myös siirtää tuotetietoja vanhasta verkkopalvelusta uuteen. Integraatioiden toteutustapa suunnitellaan asiakaskohtaisesti ja käydään läpi yhdessä aloituspalaverissa.
Voit lukea lisää tarjoamistamme toimialaratkaisuista täältä.

Monipuoliset maksutavat käytössäsi

WooCommerce-verkkokauppa itsessään ei sisällä maksunvälityspalveluja, joiden kautta vastaanotetaan esimerkiksi verkkopankki- tai luottokorttimaksuja. Voimme ottaa käyttöön minkä tahansa tyypillisesti käytetyistä maksujärjestelmistä, jonka haluat verkkokauppaan. Näitä ovat esimerkiksi Paytrail, Klarna tai Checkout.

Olemme Paytrail-maksupalvelun jälleenmyyjä ja virallinen kumppani. Paytrail on maksuvolyymiltaan suurin kotimainen verkkomaksupalvelu, jonka maksutapavalikoimasta löytyy jokaiselle verkkokaupan asiakkaalle mieluisa tapa maksaa. Verkkomaksupalvelu toimii saumattomasti sekä tuotteita että palveluita myyvissä verkkokaupoissa. Digi- ja mainostoimisto Höyry toimii Paytrail maksupalvelun jälleenmyyjänä ja virallisena kumppanina. Voit tilata Paytrailin oheisesta linkistä: Tilaa Paytrail

Usein kysyttyä Woocommerce verkkokaupasta

 • Mikä on WordPress WooCommerce?

  WooCommerce on WordPress julkaisujärjestelmän ilmainen verkkokauppa-lisäosa, jonka avulla voit myydä melkein mitä tahansa. WooCommerce on rakennettu integroitumaan saumattomasti WordPressiin, ja se on tällä hetkellä maailman suosituin verkkokaupparatkaisu. WooCommercen avulla voit myydä sekä fyysisiä tuotteita mutta myös digitaalisia palveluita ja tuotteita. Järjestelmä mahdollistaa myös tuotevariaatiot.

 • Mitä etuja WooCommercen käytöstä on?

  WooCommerce on verkkokauppa alustana ilmainen. Voit ladata laajennuksen WordPress.org-sivustolta tai WordPress-kojelaudan kautta. Siinä ei ole piilokustannuksia tai kuukausimaksuja. Se on myös erittäin muokattavissa – koska sen avoimen lähdekoodin luonteen ja saatavilla olevien teemojen ja lisäosien laajan valikoiman ansiosta mukauttamismahdollisuuksia on loputtomasti, voimme todella tehdä WooCommercesta omanlaisesi.

 • Mitä tarvitsen WooCommerce verkkokaupan käyttöön?

  Woocommerce voi asentaa miltei mille tahansa WordPress verkkosivulle. Jos sinulla ei ole verkkosivuja tarvitset asennukseen verkkotunnuksen, palvelimen ja SSL-sertifikaatin (tätä käytetään arkaluontoisten tietojen, kuten luottokorttitietojen, salaamiseen) ja WordPress asennuksen. Tämän lisäksi tarvitset sopimuksen verkkomaksupalvelun kanssa (kuten Paytrail) joka mahdollistaa kaupan pankki- ja luottokorttimaksutavat.

 • WordPress verkkokauppa hinta: mitä maksaa?

  Mukautetun WordPress-verkkokaupan kustannukset vaihtelevat tarpeiden ja laajuuden mukaan. Jos tarvitset tuotemyyntiin peruskaupan, kustannukset alkavat noin 2 000 eurosta. Tämä tarkoittaa perustoiminnallisuuksia johon laitamme yrityksesi logon, värit ja tiedot. Jos tarvitset räätälöidyn verkkokaupan esimerkiksi palvelumyyntiin tai kaupassa on integraatioita varastonhallintaan, hinta voi nousta 10 000 euroon tai yli. Tämä selviää kun pyydät tarjouksen.

 • Mikä on B2C ja B2B verkkokaupan ero?

  B2C (business to customers) on kuluttajille tarkoitettu verkkokauppa ja B2B  (business to business) verkkokauppa keskittyy palvelemaan yritysasiakkaita. Yritysasiakkaiden tarpeet ja vaatimukset usein eroavat kuluttajakaupasta. Siinä missä kuluttajakauppa keskittyy usein tuotemyyntiin, yrityspuolella kyse voi esimerkiksi olla jatkuvista tilauksista, asiakaskohtaisesta hinnoittelusta tai räätälöidyistä tarjouksista.

 • Kauanko verkkokaupan toteutus kestää?

  Laajemman verkkokaupan toteutukseen kannattaa varata aikaa noin 3-5 kuukautta. Ensimmäinen kuukausi menee määrittelyyn, palavereihin ja suunnitteluun, ja pari seuraavaa kuukautta usein koodaukseen ja tuotetietojen siirtämiseen. Jos sinulla on jo aikaisempi verkkokauppa, voimme ajaa tuotetiedot automaattisesti uuteen verkkokauppaan. Integraatiot ja muut liitännäiset lisäävät projektin kestoa, ja usein tarkempi tekninen määrittely ennen projektin alkamista on paikallaan.

Tekniikka taustalla


Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Verkkokaupan toteutuksen vaiheet

Olemme toteuttaneet verkkokauppoja eri toimialoille ja erikokoisille yrityksille vuosien ajan. Höyryltä löydät kokeneet suunnittelijat, koodarit ja WordPress-asiantuntijat, jotka auttavat kauppasi toteutuksessa koko prosessin ajan. Haluamme Höyryllä auttaa asiakkaitamme saavuttamaan mitattavia tuloksia verkkokauppatoteutustemme avulla.

Vaihe 1

Tarvekartoitus ja tekninen määrittely

Aloitamme projektin aina aloituspalaverilla, jossa käymme läpi tarvittavat taustatiedot, yrityksesi liiketoiminnan sekä toiveet ja tavoitteet projektille. Jos käytössä on jokin ulkoinen järjestelmä, on myös tekninen määrittely paikallaan. Aloituspalaverin jälkeen asiakkaan tehtäväksi jää kerätä tuotetieto myytävistä tuotteista. Palaverin lopuksi vahvistamme projektin aikataulun ja sovimme seuraavista tapaamisista.

Vaihe 2

Rakenteen suunnittelu ja vedosten läpikäynti

Verkkokaupan suunnittelu alkaa sivukartan ja rautalankamallien suunnittelulla. Sivukartassa määritellään haluttu määrä sivuja ja tärkeimmät toiminnallisuudet. Verkkokaupan toiminnallisen rautalankamallin avulla kaupan käyttökokemusta voidaan testata varhaisessa vaiheessa ja tehdä halutut muutokset nopeasti. Tämän jälkeen suunnitellaan sivupohjien visuaalinen tyyli Höyryn laatiman yritysilmeen tai yrityksesi nykyisen ilmeen pohjalta.

Vaihe 3

Tekninen toteutus

Kaupan tekninen toteutus perustuu Höyryn verkkokaupparatkaisuun. Ratkaisu sisältää  Höyryn modulaarisen WordPress ja WooCommerce pohjateeman sekä tärkeimmät verkkokauppatoiminnallisuudet, joiden pohjalta kauppaa lähdetään kehittämään. Tekniset ominaisuudet koodataan vastaamaan yrityksellesi suunniteltuja toiminnallisuuksia.

Vaihe 4

Integraatiot

Verkkokaupat sisältävät monesti integraatioita 3. osapuolen järjestelmiin. Tämä voi tarkoittaa vaikkapa olemassa olevaa tai käyttöön otettavaa varastonhallinta- tuotetieto- tai asiakastietojärjestelmää. Optiona voimme myös tehdä tuotetietojen siirron vanhasta verkkopalvelusta. Integraatioiden toteutustapa tehdään teknisen määrittelyn mukaisesti.

Vaihe 5

Testaus ja julkaisu

Kun verkkokauppa on valmis ja tuotesisällöt ovat paikallaan teemme sivustolle kattavan testauksen ja aloitamme julkaisuprosessin. Julkaisun jälkeen sekä tilaaja että toteuttaja käyvät sivuston läpi ja varmistavat sen toimivuuden. Tämän jälkeen sivusto siirtyy ylläpitoon ja sitä voidaan jatkokehittää toiveiden mukaan. Höyryn asiantuntijat auttavat verkkokaupan käytössä ja ovat toteuttamassa uusia ominaisuuksia.

Asiakkaitamme