Digitaaliset palvelut

WordPress Woocommerce verkkokauppa

Perusta yrityksellesi nykyaikainen ja helppokäyttöinen verkkokauppa. Tarjoamme WordPress WooCommerce -verkkokauppojen suunnittelua ja toteutusta yrityksille ja yhteisöille. Verkkokaupparatkaisumme mahdollistaa perinteisen tuotemyynnin sekä palveluiden ja muiden ei-aineellisten tuotteiden myynnin. Kauppa voidaan tehdä erilliseksi sivustokseen tai saumattomaksi osaksi verkkosivuja.

WordPress Woocommerce verkkokauppa

WordPress WooCommerce osaajat

WooCommerce on kätevä ja monipuolinen valinta, kun tavoitteenasi on myydä tuotteita tai palveluita verkkosivuilla. Toteutamme WooCommerce-pohjaiset verkkokaupat saumattomaksi osaksi WordPress-verkkosivustoasi vuosien ja kymmenien verkkokauppaprojektien kokemuksella. Olemme purkaneet WooCommercen atomeiksi ja koonneet sen uudelleen, joten tiedämme, miten se toimii ja miten alusta taipuu parhaiten tarvitsemaasi muotoon. Olemme rakentaneet WooCommercen päälle joukon hyödyllisiä perustoiminnallisuuksia, kuten vaiheistetun ostoskorin ja kassan, monipuoliset tuotelistaukset ja täysin muokattavat tuotesivut. Liiketoimintasi kulmakiveksi verkossa tulee selkeästi rakennettu verkkokauppa, jossa on helppo navigoida ja joka mahdollistaa asiakkaille sujuvan ostokokemuksen.

Panostamme verkkokauppaprojekteissa erityisesti

 • Verkkokaupan käyttökokemuksen suunnitteluun
 • Moderniin toteutukseen ja toimivaan lopputulokseen
 • Kokonaisvaltaiseen palveluun
 • Projektisi helppoon ja tehokkaaseen läpivientiin

B2C tai B2B verkkokauppa yritykselle

Toteutamme niin yhden tuotteen kuin tuhansien tuotteiden kauppoja B2C tai B2B kohderyhmille tarpeidesi mukaan. Mikä onkaan tilanteesi, WordPress Woocommerce on verkkokauppa-alusta, joka mahdollistaa suoraviivaisen tavan päästä alkuun verkkokaupan kanssa. Höyryllä kaupan rakenne suunnitellaan koostumaan moduuleista, joita voidaan käyttää joustavasti millä tahansa verkkopalvelun sivulla. Esimerkiksi haluttu tuotelistaus voidaan tuoda osaksi suosittua blogiartikkelia. Joustava alusta mahdollistaa verkkokaupan jouhevan jatkokehittämisen liiketoimintasi vaatimusten mukaan myös tulevaisuudessa.

B2B verkkokauppa toimii kätevästi myös kuluttajakaupan rinnalla. Toteutamme myös erillisiä jälleenmyyjäkauppoja tukemaan kuluttajaverkkokauppaa. Verkkokauppa voidaan rakentaa kirjautumisen taakse ja jälleenmyyjiä varten voidaan rakentaa omia toiminnallisuuksiaan, kuten tilausten uusimisen ja monipuoliset toimitusvaihtoehdot.

Miksi WordPress Woocommerce on hyvä valinta?

WooCommerce, on laajalti tunnustettu sen monipuolisuuden vuoksi. Se mahdollistaa erilaisten tuotteiden, kuten fyysisen tavaran, palveluiden ja jopa mökkivarauksien myynnin. Alusta itsessään tarjoaa jo valmiiksi monia välttämättömiä ominaisuuksia, mutta sen laajennettavuus erilaisten lisäosien  avulla tuo lisää mahdollisuuksia kaupan yksilöllistämiseen. WooCommerceen voi myös integroida erilaisia toimitus- ja maksutapoja. Ja jos tarvetta ilmenee, eri kieliversiot ovat myös toteutettavissa WooCommercen avulla.

WooCommerce verkkokaupan ominaisuudet ja toiminnot

WooCommerce tarjoaa ratkaisut oman verkkokaupan perustamiseksi. Olemme Höyryllä rakentaneet joukon valmiita perustoiminnallisuuksia, jotka parantavat verkkokaupan asiointikokemusta ja tekevät verkkokaupan toteutuksesta sinulle kustannustehokasta.

 • Verkkokauppa joustavalle WordPress-alustalle
 • Moderni käyttökokemus kaikilla laitteilla
 • Suodatettavat tuotelistaukset
 • Paytrail-maksuintegraatio ja maksutavat
 • Monipuoliset tuotevariaatiot ja tuotteiden muunnelmat
 • Alennushinnat, alennuskoodit ja kampanjatyökalut
 • Lahjakortti-toiminnallisuus
 • Tuotearvostelut
 • Ennakkomaksu tai ladattavien tuotteiden myynti
 • Kattava myynnin raportointi päivätasolla
 • B2B, kuluttajakauppa tai molemmat
 • Asiakkaan Oma tili -osio ja kirjautuminen

Verkkokauppa liiketoimintasi tarpeisiin

Autamme toteuttamaan verkkokaupan, joka vastaa liiketoimintasi tarpeisiin. Totteuttamissamme verkkokaupoissa on käytössä tuotteiden monipuoliset listausvaihtoehdot ja muokattavat sivuelementit. Niin kaupan sivuston ulkoasu kuin myös tuotteiden lisätiedot ja tuoteryhmien luokittelut ovat täysin muokattavissa yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Suunnittelemme verkkokaupallesi yksilöllisen rakenteen ja ulkoasun, joka palvelee tavoittelemaasi kohderyhmää. Olemme Höyryllä testanneet ja valinneet parhaat ratkaisumallit toimivan ja tehokkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Näin säästät aikaa perusasioiden toteutuksessa ja voit panostaa yrityksellesi tärkeisiin asioihin.

Tutustu toteuttamiimme verkkokauppoihin

Autamme yrityksiä ja yhteisöjä kehittämään liiketoimintaansa verkossa. Katso esimerkkejä toteuttamistamme WooCommerce-verkkokaupoista eri toimialoille.

Verkkokaupan jatkokehitys

Olemassa olevaa WordPress-sivustoa tai WooCommerce-verkkokauppaa on mahdollista kehittää – ilman koko sivuston uudistamista kerralla

Kun kaipaat tuoreita ideoita toimivista ratkaisuista tai muutosta nykyisen verkkokauppasi asiointikokemukseen, kehittäminen pienin askelin on tie parempiin tuloksiin. Höyryltä saat konkreettiset ehdotukset verkkopalvelusi kehityskohdista.
WordPress-sivuston jatkokehitys

Woocommerce integrointi ulkoisiin järjestelmiin

Kaikki toteuttamamme verkkokaupat voidaan integroida uusiin tai olemassa oleviin sovelluksiin, kuten toimitus- varasto, asiakastieto- tai kassajärjestelmiin. Tämä tarkoittaa usein tuote- tai asiakastietojen tuomista toisesta järjestelmästä tai tiedon välittämistä verkkokaupasta eteenpäin kirjanpitoa varten. Integraatioiden avulla verkkokauppasi tiedot siirtyvät järjestelmien välillä täysin automaattisesti, mikä säästää aikaa ja vaivaa manuaaliselta työltä. Voimme myös siirtää tuotetietoja vanhasta verkkopalvelusta uuteen. Integraatioiden toteutustapa suunnitellaan asiakaskohtaisesti ja käydään läpi yhdessä aloituspalaverissa. WooCommerce ja WordPress tarjoavat monipuoliset rajapinnat, joiden avulla tietoa pystytään siirtämään joustavasti ja turvallisesti.

Voit lukea lisää tarjoamistamme toimialaratkaisuista täältä.

Monipuoliset maksutavat käytössäsi

WooCommerce-verkkokauppa itsessään ei sisällä maksunvälityspalveluja, joiden kautta vastaanotetaan esimerkiksi verkkopankki- tai luottokorttimaksuja. Voimme ottaa käyttöön minkä tahansa tyypillisesti käytetyistä maksujärjestelmistä, jonka haluat verkkokauppaan. Näitä ovat esimerkiksi Paytrail ja Klarna, jotka tarjoavat verkkokaupoissa laajasti käytetyt modernit maksutavat.

Höyry on Paytrailin virallinen asiantuntijakumppani

Olemme Paytrail-maksupalvelun jälleenmyyjä ja virallinen kumppani. Paytrail on maksuvolyymiltaan suurin kotimainen verkkomaksupalvelu, jonka maksutapavalikoimasta löytyy jokaiselle verkkokaupan asiakkaalle mieluisa tapa maksaa. Verkkomaksupalvelu toimii saumattomasti sekä tuotteita että palveluita myyvissä verkkokaupoissa.

Voit tilata Paytrail-maksupalvelun käyttöön verkkokauppaasi oheisesta linkistä: Tilaa Paytrail

Usein kysyttyä WordPress Woocommerce verkkokaupasta

 • Mikä on WordPress WooCommerce?

  WooCommerce on WordPress-julkaisujärjestelmän ilmainen verkkokauppa-lisäosa, jonka avulla voi perustaa oman verkkokaupan ja myydä tuotteita ja palveluita. WooCommerce on rakennettu integroitumaan saumattomasti WordPressiin ja se on tällä hetkellä maailman suosituin verkkokaupparatkaisu. WooCommercen avulla voit myydä sekä fyysisiä tuotteita mutta myös digitaalisia palveluita ja tuotteita. Järjestelmä mahdollistaa myös tuotevariaatiot. WooCommercen käyttäminen on lisenssimaksutonta ja tuote- sekä asiakkuustiedot sijaitsevat aina vain omalla palvelimellasi.

 • Mitä etuja WooCommercen käytöstä on?

  WooCommerce on verkkokauppa-alustana lisenssimaksuton, ja se ei sisällä kuukausi- tai vuosimaksuja. WooCommercen suurimpia etuja on muokattavuus – koska se on koodiltaan avointa lähdekoodia, alustaa on mahdollista kehittää pidemmälle ja luoda liiketoimintakohtaisia ratkaisuja. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi yritysmyyntiin erikoistunutta verkkokauppaa. WooCommercelle rakennettujen lisäosien laajan valikoiman ansiosta verkkokauppaan on saatavilla valmiita lisäominaisuuksia lähes loputtomasti. Näin WooCommerce taipuu täysin omanlaiseksesi verkkokaupaksi.

 • Mitä tarvitsen WooCommerce verkkokaupan käyttöön?

  Woocommercen voi ottaa käyttöön lähes mille tahansa WordPress verkkosivulle. Jos sinulla ei ole verkkosivuja, tarvitset asennusta varten oman verkkotunnuksen, palvelimen, SSL-sertifikaatin ja WordPress-asennuksen. Tämän lisäksi tarvitset sopimuksen verkkomaksupalvelun kanssa, kuten Paytrail, joka mahdollistaa kaupan pankki- ja luottokorttimaksutavat.

  Kaupan ulkoasun ja toiminnallisuuksien muokkaamiseen tarvitset sopivan pohjateeman tai asiantuntijan apua suunnittelu- ja kehitystyössä. Toteuttamamme verkkokaupat sisältävät aina joukon valmiita perustoiminnallisuuksia, joiden avulla vauhditat verkkokauppasi kehitystä testatuilla ja hyväksi todetuilla ratkaisuilla. Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous.

 • WordPress verkkokauppa hinta: mitä maksaa?

  Mukautetun WordPress-verkkokaupan kustannukset vaihtelevat tarpeiden ja laajuuden mukaan. Jos tarvitset tuotemyyntiä varten peruskaupan, kustannukset alkavat noin 5000 eurosta. Tämä tarkoittaa perustoiminnallisuuksia, johon laitamme yrityksesi logon, värit ja myyntiä varten tarvittavat tiedot. Kun tarvitset yrityksellesi täysin räätälöidyn verkkokaupan esimerkiksi palvelumyyntiin hinta nousee 10 000 euron kokoluokkaan. Tämä selviää, kun pyydät tarjouksen.

 • Mikä on B2C ja B2B verkkokaupan ero?

  B2C (business to customers) on kuluttajille tarkoitettu verkkokauppa ja B2B  (business to business) verkkokauppa keskittyy palvelemaan yritysasiakkaita. Yritysasiakkaiden tarpeet ja vaatimukset usein eroavat kuluttajakaupasta. Siinä missä kuluttajakauppa keskittyy usein tuotemyyntiin, yrityspuolella kyse voi esimerkiksi olla jatkuvista tilauksista, asiakaskohtaisesta hinnoittelusta tai räätälöidyistä tarjouksista. Yrityspuolella voi olla käytössä maksutapana vain lasku ja kauppa voidaan haluta rajoittaa kirjautumisen taakse. Teknisestä näkökulmasta molemmat voidaan toteuttaa helposti ja joustavasti WooCommercella.

 • Kauanko verkkokaupan toteutus kestää?

  Laajemman verkkokaupan toteutukseen on hyvä varata aikaa noin 3-5 kuukautta. Ensimmäinen kuukausi menee verkkokaupan tekniseen määrittelyyn ja käyttökokemuksen suunnitteluun. Näin varmistetaan, että verkkokauppa vastaa liiketoimintasi tarpeisiin ennen kuin riviäkään on koodattu. Pari seuraavaa kuukautta varataan aktiiviseen kehitykseen, tuotetietojen siirtämiseen ja kaupan testaukseen. Jos sinulla on jo aikaisempi verkkokauppa, voimme ajaa tuotetiedot automaattisesti uuteen verkkokauppaan. Integraatiot ja muut laajemmat verkkokaupan liitännäiset lisäävät projektin kestoa ja usein tarkka tekninen määrittely ennen projektin alkamista on paikallaan.

 • Minkälaisia Woocommerce verkkokauppoja olette toteuttaneet?

  Olemme tehneet verkkokauppoja tuotemyyntiin, palvelumyyntiin ja sähköisten sovellusten myyntiin. Osa kaupoista on ollut B2C eli kuluttajakauppoja ja osa yrityksille tarkoitettuja B2B-kauppoja. Toimialat ovat vaihdellet teollisuusyrityksistä – vaatemyyntiin. Autamme sinua luomaan intuitiivisia, helppokäyttöisiä ja mieleenpainuvia verkkokaupparatkaisuja, jotka tekevät ostamisesta miellyttävän kokemuksen asiakkaillesi. Hyvin toteutettu verkkokauppa luo uutta myyntiä ja tuo tuotekatalogisi verkkoon. Räätälöimme toteuttamamme verkkokaupat aina yrityksesi brändin ja asiakaskunnan mukaisiksi, jotta asiointi on mahdollisimman miellyttävää ja sujuvaa.

Tekniikka taustalla


Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Verkkokaupan toteutuksen vaiheet

Olemme toteuttaneet verkkokauppoja eri toimialoille ja erikokoisille yrityksille vuosien ajan. Höyryltä löydät kokeneet suunnittelijat, koodarit ja WordPress-asiantuntijat, jotka auttavat kauppasi toteutuksessa koko prosessin ajan. Haluamme Höyryllä auttaa asiakkaitamme saavuttamaan mitattavia tuloksia verkkokauppatoteutustemme avulla.

Vaihe 1

Tarvekartoitus ja tekninen määrittely

Aloitamme projektin aina aloituspalaverilla, jossa käymme läpi tarvittavat taustatiedot, yrityksesi liiketoiminnan sekä toiveet ja tavoitteet projektille. Jos käytössä on jokin ulkoinen järjestelmä, on myös tekninen määrittely paikallaan. Aloituspalaverin jälkeen asiakkaan tehtäväksi jää kerätä tuotetieto myytävistä tuotteista. Palaverin lopuksi vahvistamme projektin aikataulun ja sovimme seuraavista tapaamisista.

Vaihe 2

Rakenteen suunnittelu ja vedosten läpikäynti

Verkkokaupan suunnittelu alkaa sivukartan ja rautalankamallien suunnittelulla. Sivukartassa määritellään haluttu määrä sivuja ja tärkeimmät toiminnallisuudet. Verkkokaupan toiminnallisen rautalankamallin avulla kaupan käyttökokemusta voidaan testata varhaisessa vaiheessa ja tehdä halutut muutokset nopeasti. Tämän jälkeen suunnitellaan sivupohjien visuaalinen tyyli Höyryn laatiman yritysilmeen tai yrityksesi nykyisen ilmeen pohjalta.

Vaihe 3

Tekninen toteutus

Kaupan tekninen toteutus perustuu Höyryn verkkokaupparatkaisuun. Ratkaisu sisältää  Höyryn modulaarisen WordPress ja WooCommerce pohjateeman sekä tärkeimmät verkkokauppatoiminnallisuudet, joiden pohjalta kauppaa lähdetään kehittämään. Tekniset ominaisuudet koodataan vastaamaan yrityksellesi suunniteltuja toiminnallisuuksia.

Vaihe 4

Integraatiot

Verkkokaupat sisältävät monesti integraatioita 3. osapuolen järjestelmiin. Tämä voi tarkoittaa vaikkapa olemassa olevaa tai käyttöön otettavaa varastonhallinta- tuotetieto- tai asiakastietojärjestelmää. Optiona voimme myös tehdä tuotetietojen siirron vanhasta verkkopalvelusta. Integraatioiden toteutustapa tehdään teknisen määrittelyn mukaisesti.

Vaihe 5

Testaus ja julkaisu

Kun verkkokauppa on valmis ja tuotesisällöt ovat paikallaan teemme sivustolle kattavan testauksen ja aloitamme julkaisuprosessin. Julkaisun jälkeen sekä tilaaja että toteuttaja käyvät sivuston läpi ja varmistavat sen toimivuuden. Tämän jälkeen sivusto siirtyy ylläpitoon ja sitä voidaan jatkokehittää toiveiden mukaan. Höyryn asiantuntijat auttavat verkkokaupan käytössä ja ovat toteuttamassa uusia ominaisuuksia.

Lisää aiheesta

Asiakkaitamme