Case

Lapin Krassi

Asiakas
Lapin Krassi

Palvelu
Verkkokauppa, Yritysilme, Pakkaussuunnittelu, Markkinointi

Teknologia
WordPress, WooCommerce

Verkkosivusto
www.lapinkrassi.fi

Lapin Krassi verkkokauppa

Lähtökohdat projektiin

Lapin Krassi on ruokatehdas, joka valmistaa ruokakomponentteja ja lähiruokaa ravintoloille, vähittäiskaupoille sekä kuluttaja-asiakkaille ympäri Suomen. Suunnittelemamme verkkopalvelu on vuonna 1996 perustetun yrityksen uusin myyntikanava. Saimme myös mahdollisuuden suunnitella kuluttajamarkkinoille tulevat annospakkaukset, joiden raikas design kuvastaa raaka-aineiden tuoreutta.

Uusi ilme ja uudet kuluttajapakkaukset

Lapin Krassi on toiminut jo vuodesta 1996 HORECA-ammattilaispuolella tarjoten ravintoloille huolella valmistettuja ruokakomponentteja ja maukasta valmisruokaa vähittäiskaupoille. Suurempien toimitilojen ansiosta Lapin Krassilla oli nyt mahdollista lähteä myös tarjoamaan valmisaterioita kuluttajamarkkinoille. Samalla myös jo vuonna 1996 suunnitellun perinteikkään ilmeen päivitys oli paikallaan. Lapin Krassi luotti ammattitaitoomme sekä uusien tuotteiden pakkausilmeen suunnittelussa, että perinteikkään brändin päivittämisessä. Sloganiksi yritykselle valittiin ”Maukasta ja mutkatonta jo vuodesta 1996” mikä kertoo Lapin Krassin tuotteiden tarjoavan mutkattoman tavan nauttia aitoja makuja.

Verkkokauppa kuluttaja-asiakkaille

Lapin Krassin tahtotila oli uudistaa myös verkkopalvelu niin, että se tarjoaisi ammattilaisille suunnattujen palveluiden lisäksi myös uuden myyntikanavan valmisruuan myyntiin. Rakensimme WordPress Woocommerce verkkokaupan saumattomaksi osaksi sivustoa, joka vakuuttaa maukkaalla ja mutkattomalla meiningillä.  Kaupan tarkoitus oli helpottaa kuluttajia tekemään ostoksia helpommin ja nopeammin, sekä saada verkkokaupan tilaukset osaksi yrityksen ruuanvalmistus prosessia. Kaupan tarkoitus on kerätä kokemuksia valmisruuan verkkokaupasta ja tulevaisuudessa jatkaa määrätietoista työtä verkkokaupan kasvun ja kehityksen eteen, jotta Lapin Krassi voi tarjota valmista ruokaa entistä helpommin suoraan kotiovelle.

Lapin Krassi logo
Lapin Krassi työnäyte
Lapin Krassi työnäyte
Lapin Krassin ateriapakkaukset

Tiimi

Projektipäällikkö

Kalle Tapio

Luova johtaja / Yrittäjä

kalle.tapio@hoyry.net

Puh. +358 40 705 0836

Lotta Nykänen

Graafinen suunnittelija

lotta.nykanen@hoyry.net

Puh. +358 50 476 7797

Robin Francett

Ohjelmistosuunnittelija

robin.francett@hoyry.net

Puh. +358 50 410 1208

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää

Laita meillä viestiä ja kerro lähtötilanteestasi ja tavoitteistasi. Asiantuntijamme ottaa sinuun pian yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla.

Etusivun yhteydenotto