Markkinointi

Google Ads

Kun haluat parantaa myyntiäsi tai lisätä näkyvyyttäsi, Googlen oma maksullinen hakusanamainonta on usein hinta-laatusuhteeltaan ylivertainen vaihtoehto. Google Adsin toiminta perustuu siihen, että Google näyttää mainoksesi juuri silloin kun potentiaalinen asiakas hakee tuotetta tai palvelua verkossa.

Näy oikealla hetkellä

Google Adsin suurin etu on mahdollisuus näkyä oikealla hetkellä – asiakkaan hakiessa vaihtoehtoja ostopäätöksensä tueksi. Kuukausihintaiseen pakettiimme kuuluu mainosten seuranta ja optimointi, eli jatkuva kehittäminen, jotta kampanjasi olisi mahdollisimman tehokas. Lisäksi reagoimme nopeasti kilpailutilanteen muutoksiin.

Alueellinen kohdistus

Google Ads -mainokset voidaan kohdentaa sekä maantieteellisesti että yleisöjen mukaan. Keskitä mainontasi kaupunkiin, kuntaan, maahan tai useisiin maihin. Yleisökohdistuksen voi toteuttaa muun muassa jakamalla käyttäjät kiinnostuksen, tapojen ja aiemman käyttäytymisen suhteen. Vaihtoehtoisesti tuotteita voidaan markkinoida vain sivustollasi vieraileille käyttäjille remarketing kampanjan avulla. 

Maksu per klikkaus -malli pitää huolen, ettet maksa turhasta, vaan vain silloin kun joku palvelustasi kiinnostunut klikkaa mainostasi.

Määritä budjettisi

“Maksu per klikkaus” -malli pitää huolen, ettet maksa turhasta, vaan vain silloin kun joku palvelustasi kiinnostunut klikkaa mainostasi. Oikein tehtynä tämä on kustannustehokasta ja kannattavaa markkinointia. Mainoskulut Google Adsissä ovat helposti ennakoitavissa, sillä sinä voit itse määrittää päiväbudjettisi, annamme tähän toki asiantuntija arvion järkevästä budjetista.

Google Adsin avulla ohjaat asiakkaat verkkosivullesi

Google Ads markkinoinnissa mainos on vain yhtä hyvä kuin sivu minne se ohjaa. Verkkosivusi sisältö lopulta määrittää ostaako asiakkaasi tuotettasi tai palveluasi. Uudellekin verkkosivulle kannattaa myös harkita Ads kampanjaa, koska se lisää vierailuja sivustollasi parantaen tätä kautta sivuston näkyvyyttä myös orgaanisissa hakutuloksissa.


Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Asiakkaitamme