Höyry auttaa sinua menestymään digitaalisessa murroksessa ja kiihtyvässä kilpailussa tekemällä asioita oikein uusilla tavoilla. Suunnittelijamme ja kehittäjämme tekevät yhdessä töitä saman pöydän äärellä. Tämä tarkoittaa sitä, että brändisi voidaan viedä katkeamattomana ketjuna käyntikortista sähköisiin palveluihin. Yhteistyömme voisi alkaa vaikka näin:

Yrityksesi asiat kuntoon: vaihe 1

Hoidetaan perusasiat kuntoon

Logo, ilme, värimaailma ja graafinen ohjeistus luovat perustan tarinankerronnalle ja kommunikaatiolle asiakkaittesi kanssa. Jos yritysilmeesi on kunnossa, pääset helpommin keskustelemaan tulevan asiakkaasi kanssa. Laadukas valokuva- ja videotuotanto herättää tunteita, jotka vaikuttavat katsojiin. Autamme sinua viestimään vaikuttavasti visuaalisin keinoin eri medioissa. Tuen ja kodin verkkopalveluille tarjoamme HöyryTurvan kautta.

Nimi ja tunnus

Toimiva yritystunnus kertoo yrityksen toiminnasta, herättää tunteen ja jää mieleen. Hyvä tunnus on kuin persoona. Lue lisää

Visuaalinen ilme

Värit, typografia ja graafiset elementit muodostavat identiteetin, joka kertoo usein sanoja enemmän. Lue lisää

Perusviesti

Tiedättekö, mitä yrityksenne on ja miksi? Perusviesti on kiteytys yrityksenne toiminnasta, tavoitteista ja arvoista. Lue lisää

Verkkosivut

Oletteko netissä? Löytääkö asiakas sivuillenne? Toimivatko sivut erilaisilla päätelaitteilla?
Lue lisää

Verkkokauppa

Toimivat verkkokaupparatkaisut pienille ja suurille yrityksille. Järjestelmänä toimii avoimen lähdekoodin WordPress Woocommerce.
Lue lisää

Valokuvaus

Monipuolista kuvaa yrityksen toiminnasta, tuotteesta tai palvelusta. Tuotamme sisältöä monipuoliseen tarinankerrontaan. 

Sosiaalinen media

Kun yritys esiintyy yhdenmukaisesti myös valituissa SoMe-kanavissa, aukeaa polku jälleen uusien asiakkaiden luo.

Sovellukset

Asiakaskohtaamisissa tarvitaan usein jotain kättä pidempää. Esimerkiksi myyntiesitys ja esitteet auttavat tekemään vaikutuksen.

Yrityksesi asiat kuntoon: vaihe 2

Luodaan digistrategia

(Eli laita minut nettiin)

Digistrategia määrittää millä tavalla yritys investoi mediaan ja teknologiaan. Sen avulla tavoitat asiakkaat sähköisissä palveluissa. Asiakasymmärrystä hyödyntäen ja markkinoinnin keinoja fiksusti valikoiden suunnittelemme yrityksellesi tavan, viestit ja kanavat toimia verkossa. Ei konsulttihöpinää vaan selkeät askeleet.

Tavoitteet ja määrittely

Keitä asiakkaat ovat ja mistä he ovat kiinnostuneet? Mitä he kertovat toisilleen yrityksestäsi ja tuotteistasi?

Brändin viesti

Mikä tekee yrityksesi erilaisen kaikista muista kilpailijoista ja mitä lisäarvoa yritys tuo asiakkaille.

Verkkopalvelun/kaupan toiminta

Miten verkkopalvelussa voidaan luodaan arvoa asiakkaalle. Mitkä ovat verkkopalvelun liikenteen lähteet ja miten sitä markkinoidaan.

Sosiaalisen median kanavat

Mitkä ovat ensisijaisia paikkoja, joissa asiakkaat saavat kosketuksen yritykseesi. Missä muodossa yritys julkaisee sisältöä?

Muut sähköiset työkalut

Miten voimme helpottaa tiedon kulkua sekä asiakkaalle että yrityksen sisällä? 

Eteneminen

Mitkä ovat ne tavoitteet, jotka yritys haluaa saavuttaa seuraavan 12 kuukauden aikana. Miten tavoitteisiin päästään?

Yrityksesi asiat kuntoon: vaihe 3

Mahdollistetaan sujuvampi arki

Automatisoinnin, sovelluskehityksen ja integraatioiden avulla voimme helpottaa tiedon kulkua yrityksen sisällä. Tehdään asioista helpompia ja mukavampia yrityksen omien työntekijöiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppanien näkökulmasta. Tämän ei tarvitse olla vaikeaa eikä kallista.

Verkkosovellus

Digitaalisia työkaluja yritysten eri tarpeisiin alustariippumattomalla ja responsiivisella HTML5-tekniikalla.

Mobiilisovellus

Suunnittelemme ja toteutamme palvelut idean pohjalta natiiveina applikaatioina iOS ja Android alustoille.

Myynnin tehostaminen

Autamme jakamaan myyntimateriaalit sähköisesti koko organisaatiolle tai jälleenmyyjille, niin että niiden päivitys ja hallinta helpottuu.

Järjestelmäintegraatiot

Selvitämme järjestelmäintegraatioiden mahdollisuudet nykyisiin järjestelemiisi ja yhdistämme ne saumattomasti esimerkiksi verkkokauppaan tai asiakasrekisteriin.

Automaatiot

Järjestelmällisesti tallennettujen tietojen siirtäminen esimerkiksi verkkokaupasta toiseen voidaan useimmiten automatisoida tehokkaasti.

Tekninen määrittely

Mikäli et ole varma voidaanko ideasi toteuttaa ja minkälainen työmäärä siihen liittyy ota meihin yhteyttä. Autamme sinua toteuttamaan ideasi.

Yrityksesi asiat kuntoon: vaihe 4

Tarjotaan parempi käyttökokemus

Asiakkaat peilaavat käyttökokemustaan käyttämiinsä kansainvälisiin palveluihin. Kilpailu on kovaa. Asiakasymmärrystä kasvattamalla voimme tehdä tuotteista ja palveluista helpompia sekä mukavampia käyttää, niin että niillä on mahdollista menestyä myös kansainvälisillä pelikentillä. Tämä tapahtuu poistamalla myynnin esteitä, joihin markkinoinnilla tai pelkällä viilatulla käyttöliittymällä ei voi vaikuttaa.

Etkö tiedä mitä tehdä?

Miksi asiakkaat kantavat rahaa kilpailijoillesi? Tarttis tehdä jotain? Tärkeintä on usein aloittaa ymmärryksen lisäämisestä eikä palveluista ja työkaluista. Tätä varten olemme olemassa. Auttamme sinua määrittämään suunnan, jolla sinä tavoitat asiakkaat digitaalisissa kanavissa. Verkkopalveluiden kehittämiseen tarjoamme HöyryTurvaa, joka on helppo startti liiketoiminnan kehittämiseen verkossa. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Höyryturva Ota yhteyttä

  • Aurora Emotion | Digi- ja mainostoimisto Höyry

    Aurora Emotion

    Yritysilme ja verkkosivu

  • Lapland Food Club brändi-ilme | Digi-ja mainostoimisto Höyry

    Lapland Food Club

    Brändi-ilme ja tuotepakkaukset