Asiantuntijapalvelut

Somestrategia

Tuntuuko ammattimaisen sosiaalisen median luominen haastavalta vai kaipaako yrityksesi sosiaalinen media buustia?  Somestrategia luo linjat läsnäolollesi somessa, niin että sillä on selkeä päämäärä ja tavoite. Samalla luomme raamit ammattimaiselle ja tyylikkäälle sosiaalisen median ylläpidolle.

Miksi yrityksesi on somessa?

Brändin tunnettuvuuden kasvattaminen on edelleen yksi markkinoinnin tärkeimmistä tavoitteista. Somessa mahdollinen asiakas tavoitetaan hyvin varhaisessa vaiheessa, jolloin hyvä sisältö auttaa ostopäätöksen tekemisessä silloin kun se on ajankohtaista. Stragia tukee tätä tavoitetta ja antaa linjat ja pelisäännöt läsnäolollesi somessa. 

Kohderyhmien määrittely

Me autamme yritystäsi löytämään oikeat kohderyhmät ja valitsemaan tätä tukevat somekanavat. Kanavat valitsemme tavoitellut ihmiset ja henkilöresurssit mielessä. Kaikkialla ei tarvitse olla läsnä. Strategia määrittää myös millaisilla sisällöillä ollaan liikkeessä niin, että ne ovat oikeasti kohderyhmää palvelevia ja kiinnostavia.

Strategia määrittää myös millaisilla sisällöillä ollaan liikkeessä niin, että ne ovat oikeasti kohderyhmää palvelevia ja kiinnostavia.

Somerytmi haltuun vuosikellon avulla

Yritys tarvitsee sosiaaliseen mediaan selkeän äänen lisäksi myös julkaisuaikataulun. Toiminnan suunnittelu ja aikataulutus korostuu arjen kiireessä. Ilman kuukausikohtaista vuosikelloa päivitykset jäävät helposti tekemättä tai niillä ei ole yhtenäistä sovittua linjaa. Olemme apuna kanssasi käynnistämässä toimintaa, kunnes pääset itse vauhtiin.

Strategia pitää sisällään

  • Tavoitteiden ja kohderyhmien määrittämisen
  • Vuosikellon ja sisältösuunnitelman kuukaudelle
  • Visuaaliset pohjat, jotka helpottavat monipuolistamaan päivityksiä
  • Työvälineiden käyttöönottokoulutus
  • Avustetun ylläpidon ensimmäiseksi kuukaudeksi

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Asiakkaitamme