Asiantuntijapalvelut

Palvelun konseptointi

Onko sinulla loistava idea liiketoimintasi kehittämisestä, mutta et ole varma seuraavista askelista?  Me voimme auttaa sinua. Luomme palvelustasi interaktiivisen prototyypin, jolla pääset testaamaan ideaasi, ennen kuin esittelet sen maailmalle. Nämä voivat olla verkossa olevia työkaluja, jotka helpottavat yrityksen prosesseja tai suuremmmalle yleisölle tehtyjä verkkopalveluja.

Ideasta palvelun konsepti

Kehitysprojektin tarkoituksena on yleensä digitalisoida liiketoimintaa ja etsiä sitä kautta kilpailuetua muuttuvassa maailmassa. Kokemus, toimialan ymmärrys, parhaat ratkaisut ja strategiset valinnat antavat suuntaa konseptisuunnitelulle. Konseptointi auttaa hahmottamaan palvelun toimintaa sekä kehittämään sitä eteenpäin oikeaan suuntaan. Konseptointi vähentää myös projektin taloudellisia riskejä ja mahdollisia ongelmia.

Konseptista toimivaksi prototyypiksi

Käyttöliittymäsuunnittelijamme tekevät valitun mallin pohjalta toiminnallisen klikkailtavan prototyypin, jonka avulla voit käydä palvelun toimintaa asiakkaiden, rahoittajien ja sidosryhmien kanssa läpi. Palvelu voi olla ensin  rautalankamalli, josta teemme lopullisen tyylitellyn prototyypin. Dokumentoimme myös valmiissa projektissa käytettävät teknologiat UX-suunnittelijoiden ja kehittäjien yhteistyönä.

Projektisi etenee näin

  • Tarkennamme palvelun idean työpajassa yhdessä asiakkaan kanssa
  • Kartoitamme sovelluksen kilpailukentän
  • Suunnittelemme palvelun konseptin ja luomme siitä rautalankamallin
  • Sovelluskehittäjä miettii käytettävät teknologiavalinnat ja ohjelmistokehitykseen liittyvät osat
  • UX-Suunnittelija vastaa sovelluksen lopullisesta käyttöliittymänsuunnitelusta ja helppokäyttöisyydestä
  • Lopullisen sovelluksen prototyyppi ja tuotantoaineisto

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Asiakkaitamme