Markkinointi

Sosiaalisen median mainonta

Some mainonta on helposti kohdennettavaa ja osaavissa käsissä edullista ja tehokasta markkinointia. Kun tunnet yleisösi ja tiedät oikea kanavan, voit rakentaa tehokasta mainontaa Facebookiin, Instagramiin tai vaikka Linkediniin. Me suunnittelemme ja kohdennamme mainoksesi tarkasti.

Kohderyhmä selville

Luomme kampanjallesi ostajapersoonan jonka avulla ymmärrämme asiakkaidesi ostomotiivit. Tämän pohjalta osaamme suunnitella ja kohdentaa mainonnan oikein. Some markkinoinnissa maksettu mainonta on erinomainen työkalu muun muassa tarkkojen kohdennusmahdollisuuksien ansiosta.

Miksi maksettua mainontaa?

Sosiaalinen media on yrityksille kanava pitkäjänteiseen brändin rakentamiseen. Silta vaikka yrityksen some presenssi olisi kuinka hyvä tahansa, se ei tavoita kaikkia asiakkaita. On vaikea muuttaa tosiasiaa, kaikki eivät ole kiinnostuneet yrityksestäsi muulloin kuin silloin, kun he tarvitsevat ratkaisuja ongelmiinsa. Maksetuilla mainoksilla tavoitat ihmisiä laajemmin, kun sinulla on heille sopivaa tarjottavaa. On myös tosiasia, että somejätit elävät mainostuloilla ja antavat aina etusijan näkyvyydessä maksetulle mainonnalle.

Some markkinoinnissa maksettu mainonta on erinomainen työkalu muun muassa tarkkojen kohdennusmahdollisuuksien ansiosta.

Kenelle somemainonta sopii

Kuluttajapuolella kohderyhmän löytäminen on helppoa, koska ostopersoona pystytään rajaamaan tarkasti. Varsinkin verkkokaupoille sosiaalisessa mediassa markkinointi on yksinkertaista myynnin tapahtuessa digitaalisissa kanavissa. B-to-B puolella somemainonan hyödyt ovat tapauskohtaisia ja vaativat enemmän työtä sopivan toimintamallin löytämiseen.

Vuosikello markkinointiiin

“Oikeaa sisältöä, oikelle kohderyhmälle, oikeaan aikaan” pätee some markkinointiin. Vuosikello kertoo kohderyhmän vuoden rytmin; sesonkiin pohjautuvan kampanjan voi suunnitella kerran ja hyödyntää sitä jatkossa aina vuoden kierron mukaan eri kanavissa. Jos myyt tuulettimia tai kiviaineksia aloita markkinointi huhtikuussa.


Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Asiakkaitamme