Asiantuntijapalvelut

Digistrategia

Digistrategia määrittää, miten yritys investoi ja lähtee mukaan digitaalisuuden hyödyntämiseen. Asiakasymmärrystä hyödyntäen ja markkinoinnin keinoja fiksusti valikoiden, suunnittelemme yrityksellesi tavan, viestit ja kanavat toimia verkossa.

Määrittelyllä alkuun

Suunnittelu alkaa määrittelyllä, jossa käymme projektin lähtökohdat läpi. Keitä asiakkaat ovat? Mistä he ovat kiinnostuneet? Mitä he kertovat toisilleen yrityksestäsi ja tuotteistasi? Miten omaa toimintaa voidaan kehittää? Liiketoiminnan tavoitteista valitaan ne, joihin voidaan vaikuttamaan digitaalisilla keinoilla. Tällaisia voivat olla esimerkiksi myynnin kasvattaminen verkossa tai asiakaspalvelun kehittäminen.

”Vaikka strategiatyön ratkaisuehdotuksena voi olla myyntiputken tai pikaviestiohjelman käyttöönotto, yleensä lopputulos liittyy kuitenkin myös verkkopalvelun kehittämiseen.”

Taustatutkimus

Taustatutkimuksen on tarkoitus selvittää, mitä digitaalisia palveluita yrityksellä on käytössä ja kuinka hyvin ne toimivat. Tämän tiedon pohjalta luomme visuaaliset palvelupolut, jotka avaavat asiakkaan matkaa yrityksen sähköisissä palveluissa ja siihen liittyviä onnistumisia ja kipukohtia. Näin pystytään helpommin arvioimaan, mitä yrityksen tulee tehdä digitaalisten palveluiden kehittämisessä.

Palveluiden kehittäminen

Vaikka strategiatyön ratkaisuehdotuksena voi olla myyntiputken tai pikaviestiohjelman käyttöönotto, yleensä lopputulos liittyy kuitenkin myös verkkopalvelun kehittämiseen. Hyvin suunniteltu verkkopalvelu toteuttaa valmiiksi mietittyä strategiaa ja on asiakkaiden tärkein kohtaamispiste verkossa. Digistrategiassa käymme läpi yrityksen verkkopalvelun toimintaa ja teemme ehdotuksen sen mahdollisesta kehittämisestä tai uudistamisesta. Käymme läpi mm.

  • Miten verkkopalvelua markkinoidaan?
  • Mitkä ovat liikenteen lähteet
  • Verkkopalvelun rakenne ja miten eri kohderyhmät tavoitetaan
  • Palveluiden ja tuotteiden myynti
  • Viestinnän muodot
  • Resurssit sisällöntuotantoon
  • Automatisoinnit + tekninen määrittely

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Asiakkaitamme