Digitaaliset palvelut

Sisällöntuotanto

Verkkosivun visuaalisen suunnittelun pitäisi olla sisällön esittämistä parhaalla mahdollisella tavalla. Verkkosivu toimiikin kehyksenä asiakasta kiinnostavalle sisällölle, kuten artikkeleille, oppaille, valokuville tai videoille. Me Höyryllä tarjoamme tarvitsemasi sisällöntuotannon palvelut.

Verkkosivujen sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto on verkkopalveluprojektissa usein osa-alue, joka jää asiakkaan vastuulle. Tämä on toisaalta ymmärrettävää, koska kyllähän jokainen omasta tuotteesta tai palvelusta osaa kertoa ja projektin hintaa halutaan tiputtaa omalla työllä. Valitettavasti tämä pitää harvoin paikkaansa. Helposti luettavan ja myyvän tekstin kirjoittaminen on yllättävän aikaa vievää puuhaa, varsinkin omien töiden ohessa tehtynä.

Ammattilaiset apuna sisällöntuotannossa

Hyvä julkaisujärjestelmä mahdollistaa monipuolisen ja rikkaan sisällöntuotannon verkkosivustolle. Se ei kuitenkaan ole automaatio, joka valitsee ja käsittelee sivustollesi sopivat kuvat tai tuottaa tekstiä, joka kiinnostaisi asiakastasi. Tähän tarvitaan suunnittelijan silmää ja tarinankertojan ääntä. Kirjoittajalta vaaditaan omaperäisyyttä, jotta palveluntarjoajan ainutlaatuisuus saadaan välitettyä näyttöpäätteeltä lukijan tajuntaan. Ammattilaisen tuottama teksti ei ole pelkästään informatiivista, vaan myös käyttäjiä aktivoivaa.

Kirjoittajalta vaaditaan omaperäisyyttä, jotta palveluntarjoajan ainutlaatuisuus saadaan välitettyä näyttöpäätteeltä lukijan tajuntaan.

Hakukoneoptimointi huomioon

Sisällöntuotannolla on tärkeä tehtävä myös hakukonenäkyvyyden kannalta. Kilpailu hakusanoista on kovaa. Hyväkään verkkosivu ei myy mitään, jos kukaan ei löydä sitä.  Sisällöntuotantoprojektin alkaessa selvitämme toimialasi avainsanojen suosion. Näin meidän ei tarvitse arvailla, mikä hakutermi tuottaa hakuja ja mikä ei. Tekemämme tekstit toimivat samaan aikaan hyvin hakunoissa, vaikka ne on kirjoitettu ihan kädellisille.

Sisällöntuotanto osana verkkosivuprojektia

Taustatutkimus on onnistuneen sisällöntuotantoprojektin kulmakivi. Tutustumme toimialaasi ja sen kilpailukenttään. Olitpa sitten porakoneiden jälleenmyyjä, kakkukauppias tai fysioterapeutti, verkkosisällöt eivät saa tuntua päälleliimatuilta. Yhdistämällä asiakastuntemuksesi sekä meidän ratkaisukeskeisyys saadaan aikaiseksi sisältöä, joka on myyvää ja tehokasta.


Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Asiakkaitamme