Asiantuntijapalvelut

Markkinoinnin koulutukset

Markkinointi menee jatkuvasti eteepäin, sillä niin trendit kuin markkinoinnin työkalutkin päivittyvät tai muuttavat muotoaan. Toteutamme yrityksille markkinointiin liittyviä käytännönläheisiä koulutuksia ja työpajoja. Aihealueena voi olla vaikka brändäys, sosiaalinen media tai verkkomarkkinointi. Räätälöimme koulutukset aina osallistujien lähtötason mukaan.

Digimarkkinoinnin keinot

Digitaalisen markkinoinnin työkalupakki pitää sisällään suuren määrän erilaisia mahdollisuuksia. Kun henkilökuntaa on vähän ja tehtävää paljon, kannattaa yritysten luonnollisesti tehdä vain sellaista digimarkkinointia, jolla saavutetaan suurin hyöty. Tässä koulutuksessa esittelemme erilaisia vaihtoehtoja ja pohdimme kanssasi, mikä voisi toimia teillä parhaiten.

Sosiaalinen media (Facebook, Instagram & LinkedIn)

Facebook, Instagram ja LinkedIn ovat toimialasta riippuen usein oikeat kanavat yritysten somemarkkinoinnin aloittamiseen. Me autamme sinua tarvittaessa hyödyntämään muita yleisiä somepalveluja, kuten Twitteriä tai TikTokia. Koulutuksessa someasiantuntijamme opettaa keinot ja tavat visuaalisesti toimivaa sisällöntuotantoa varten. Saat aikaan vuorovaikutusta, osallistat asiakkaitasi ja saat kerättyä lisää seuraajia.

“Kun henkilökuntaa on vähän ja tehtävää paljon, kannattaa yritysten luonnollisesti tehdä vain sellaista digimarkkinointia, jolla saavutetaan suurin hyöty.  ”

Verkkokaupan mahdollisuudet ja haasteet

Korona vei verkkomyyntiä vuosilla eteenpäin. Verkkokauppa tarjoaa yritykselle uuden ajasta ja paikasta riippumattoman myyntikanavan, mutta siinä on usein omat haasteensa logistiikan, saatavuuden varmistamisen ja sopivien toimitustapojen järjestämisessä. Kehitettävää riittää myös varsinaisen verkkokaupan asiakaspalvelussa, käytettävyydessä ja ostamisen sujuvuudessa. Tämä koulutus auttaa liiketoiminnan siirtämisessä verkkoon tai olemassa olevan verkkokaupan kehittämisessä.

Verkkosivuston hakukonenäkyvyys ja Google-mainonta

Haluatko sivustollesi paremman näkyvyyden Googlessa? Tarjoamme koulutuksia sekä Googlen työkalujen (Google Analytics ja Google Ads) käytössä että hakukoneoptimoinnissa. Koulutus räätälöidään sinun tarpeidesi mukaan, voimme esimerkiksi käydä läpi Google Ads -kampanjan perustamisen ja mainosten luomisen tai vaikkapa tavat hyödyntää Google Analytics -työkalua. Hakukoneoptimointia käsitellessä tutustumme parhaisiin sisällöntuotannon periaatteisiin teknistä optimointia unohtamatta.


Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Asiakkaitamme