HöyryTurva on tuki- ja ylläpitopalvelu WordPress verkkosivuille ja Woocommerce verkkokaupoille. Et joudu painimaan WP-verkkosivujen teknisten ongelmien kanssa yksin. Autamme päivittäisten ongelmien kanssa ja laitamme toimimattomat WP-sivustot kuntoon. Sinulla on numero ja osoite, johon voit ottaa yhteyttä ja asia hoidetaan nopeasti. Päivitämme myös verkkopalvelun lisäosat ja teemat kuntoon niin, että verkkopalvelusi toimii turvallisesti myös jatkossa.

Kiireellinen ongelma sivustosi kanssa?

Soita +358 (0)50 410 1208

ja kerro ongelmasi. Saat aika-arvion korjauksesta. Hyväksyttyäsi sen hoidamme ongelman. Sinun ei tarvitse olla HöyryTurva-asiakas, mutta saat toki liittyä.

Meistä sanottua

 • "Olemme käyttäneet Höyryn palvelua Seekeri.fi sivuston jatkokehittämisessä. Olen saanut olla suoraan yhteydessä toteutuksen tekevään koodariin mikä tekee muutosten tekemisestä suoraviivaista. Suosittelen."

  Erno Hahtonen

  Seeker.fi

 • “Höyry toteutti Spartan nettisivu-uudistuksen keväällä 2016. Höyryn tekemisessä näkyy ammattitaito ja rehtiys ostovaiheesta toteutukseen. Sovitusta pidetään kiinni, asiat toteutetaan ripeällä otteella ja kerralla kunnolla. Suurin yllätys projektissa oli se, että ainoa yllätys oli miten hyvin projekti sujui. Budjetti sekä aikataulu piti. Nettisivu on ulkoisesti toimivampi ja helppo ylläpitää. Sivuston tuki on ehdottomasti yksi Höyryn eduista. Tukea sivuston hallintaan saa helposti ja nopeasti. Voimme lämpimästi suositella Höyryä.”

  Maria Jokela

  Sparta Consulting

 • "Yrityksellämme on käytössä Wordpress-sivusto. Valitettavasti sivustomme joutui verkkohyökkäyksen kohteeksi, jonka takia jouduimme sulkemaan sivustomme väliaikaisesti. Saimme Höyryn palvelun avulla palautettua sivustomme nopeasti ja luotettavasti. Otimme käyttöön myös HöyryTurva-palvelun ja siirsimme vastuun sivuston ylläpidosta Höyrylle. Näin voimme keskittyä täysillä omaan liiketoimintaamme ja tarjota asiakkaillemme turvallisen opiskelumateriaalien kauppapaikan."

  Tero Lipponen

  summis.fi

Tilaaminen – näin se tapahtuu

Kun saamme sinulta tilauksen, tutustumme sivuston tilaan, ja annamme sinulle hinta-arvion palvelusta. Tämä perustuu sivuston laajuuteen, asennettuihin lisäosiin ja kieliversioihin. HöyryTurva on voimassa niin kauan kun sinä haluat. Sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään sekuntiakaan pidempään kuin huvittaa. Tarjouksen hyväksynnän jälkeen päivitämme julkaisujärjestelmän ja lisäosat turvallisiksi. Kokemuksesta tiedämme, että palvelua tarvitaan usein vasta kun asiakkaalla on ns. löysät housussa. Jos sivusto on hakkeroitu, kaapattu tai muuten toimimaton niin annamme hinta-arvion sen kuntoon laittamisesta, ennen kuin sivusto tulee normaalisti HöyryTurvan piiriin. 

Höyryturva takaa hyvin toimivan verkkosivuston

Hinta alkaen 16€/kk

Hintaan vaikuttavat sivuston ominaisuudet, sen laajuus, asennetut lisä­osat ja kieliversioiden lukumäärä. HöyryTurva käy myös Multisite-sivustoille tai Woocommerce verkkokaupoille.

Tökkiikö ja hidasteleeko sivusto? Liitä mukaan HöyryTurvaan optimoitu WordPress-palvelintila

Palveluun voidaan liittää tietoturvallinen ja luotettava WordPress-optimoitu palvelintila. Hyvästä palvelimesta on hyötyä erityisesti sivuistoilla, joissa on runsaasti liikennettä. Liiketoimintasi verkossa ei hidastu ruuhkahuippuina kuten jaetuissa palvelimissa. Hintaan sisältyy automaattiset varmuuskopiot sivustosta.

Hinta alkaen 15€/kk

Hintaan vaikuttavat tarvittava teho ja tilamäärä. Sähköpostit tarjoamme optiona Googlen Apps for Work-palvelun kautta.

Ota yhteyttä tai soita 050 410 1208

Kun olemme tutustuneet sivustoosi saat sähköpostiisi tarkan hinta-arvion.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.