Asiantuntijapalvelut

Innovaatioseteli

Business Finlandin innovaatioseteli on alle 5-vuotiaille pk-yrityksille suunnattu etu liiketoiminnan vauhdittamiseen, kun yrityksellä on kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava uusi tuote- tai palveluidea. Setelillä voit ostaa asiantuntijapalveluja jotka liittyvät t&k-toimintaan.

Kenelle innovaatioseteli on tarkoitettu?

Innovaatioseteli on tarkoitettu alle 5-vuotiaille pienille yrityksille, joilla on kansainvälistä potentiaalia omaava uusi tuote- tai palveluidea. Innovaatiosetelin avulla voit hankkia asiantuntijapalveluja idean kehittämiseksi. Innovaatiosetelin avustuksen määrä on 4 500 euroa ja yrityksen omarahoitusosuus 1 500 euroa. Me olemme yksi Innovaatiosetelin palveluntarjoajista. Setelin käyttökohteita on 2024 täsmennetty siten, että rahoitus kannustaa yrityksiä t&k-toimintaan.

Esimerkkejä käyttökohteista

  • tuotteiden tai palvelutuotteiden prototyyppien kehittäminen (Pois suoljettu perustason IT-järjestelmiin liittyvä konsultointi ja kehittäminen)
  • teollisoikeuksien (patentit, hyödyllisyysmallit, mallisuojat, tavaramerkit) suojattavuusselvitykset sekä näiden ensihakemusten hakuprosessi
  • innovaatiotoimintaan liittyvät mittaus- ja testauspalvelut

Kuinka haet innovaatioseteliä?

Jätä innovaatiosetelihakemus Business Finlandin asiointipalvelussa


Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Asiakkaitamme