Höyry on digitaalisesti suuntautunut mainostoimisto, jonka tiimiin kuluu suunnittelijoita, kehittäjiä, some-eksperttejä, projektinvetäjiä sekä ohjelmistoinsinöörejä. Olemme oiva kumppani sinulle, jos haluat hyvää palvelua, rakentavaa keskustelua sekä kehittää markkinointiasi avoimessa yhteistyössä. Kahvit voimme tarjota sinulle Rovaniemellä ja Oulussa. Sinua palvelemme missä ikinä oletkin.

Höyry lyhyesti

Höyry näki päivänvalon vuonna 2013 ja tässä sitä ollaan. Yksinkertaisuudessaan ideamme on tuottaa laadukkaita sähköisiä palveluita sekä luoda sisältöjä, jotka auttavat sinua menestymään ja hoitamaan juttusi aikaisempaa paremmin. Oli kyseessä sitten uusi yritysilme, idean konseptointi tai monipuolinen verkkopalvelu. Olemme taitavia, luovia ja motivoituneita ammattilaisia. Kehittäjiä, suunnittelijoita ja some-experttejä. Toimintamallimme on avoin. Etsimme maailmalta fiksuja tapoja tehdä asioita ja sovellamme niitä eteenpäin asiakkaillemme.

Miten voimme auttaa?

Kaikki lähtee sinusta. Ota yhteyttä ja kerro meille miten sinulla menee. Tai haasta meidät ongelmasi kanssa. Hyvien yhteyksien ansiosta voimme olla tasavertainen kumppani oletpa sitten missäpäin Suomea tahansa. Toimimme erikokoisten olevien yritysten kanssa ja sopiva toimintamalli löytyy varmasti sinullekin. Markkinoinnin lisäksi tarjoamme yritysten arkea helpottavia ratkaisuja. Voimme kehittää sovelluksia, jotka tehostavat yritysten prosesseja tai laittaa kaksi järjestelmää keskustelemaan toistensa kanssa. Tutustu työnäytteisiin ja tervetuloa asiakkaaksi.

Palvelut   Ota yhteyttä