Me olemme Höyry

Mainosalan moniosaajat ja digimaailman niksinikkarit

Höyry on digiajan osaajien monipuolinen mainostoimisto, jossa vasaran nakutuksen sijaan kuuluu hiirten ja näppisten kliksuttelu. Olemme selkä mutkalla takoneet ja viilanneet WordPressistä niin verkkosivuja kuin verkkokauppojakin yli kuuden vuoden ajan, minkä takia tiedämme, kuinka saada maailman suosituin julkaisualusta taipumaan juuri asiakkaidemme kaipaamiin muotoihin. Kaikki tarvitsemasi markkinointipalvelut toteutamme samalla innostuksella ja vahvalla osaamisella.

Palvelemme tarpeidesi mukaan

Höyrystä löytyy osaamista niin strategian, muotoilun, teknologian kuin sisällönkin saralla. Kaikki verkkopalvelut toteutamme oman toimiston sisällä – ilman alihankkijoita – mikä mahdollistaa suunnittelijoiden ja kehittäjien läheisen yhteistyön ja saumattoman lopputuloksen. Olemme koko projektin ajan helposti ja nopeasti tavoitettavissa puhelimitse ja etäyhteyksin. Tutustu työnäytteisiin ja tervetuloa asiakkaaksi.

Numero 1

Kaikki ilman alihankkijoita

Teemme kaikki verkkopalvelut ilman alihankkijoita oman toimiston sisällä, niin että lopputulos on varmasti yhtenäinen.

Numero 2

Kilpailukykyinen hinta

Pohjoisen sijainnin ansiosta pystymme tarjoamaan palvelut pääkaupunkiseutuun verrattaessa  kilpailukykyiseen hintaan – laadun kärsimättä.

Numero 3

Hyvää suunnittelua

Höyryssä on töissä useita maailmanluokan suunnittelijoita, jotka ovat mm. erikoistuneet verkkopalveluihin, palvelumuotoiluun tai yritysilmeisiin.

Tiimi

Sami Halonen

Toimitusjohtaja / Yrittäjä

Sami on toiminut myynnin ja markkinoinnin sekä projektinhallinnan parissa vuodesta 1997 lähtien. Vuonna 2011 hän aloitti mainostoimiston projektipäällikön tehtävissä ja vuosien varrella työnkuvaan on mahtunut kaikkea liidien hankinnasta tarjousten laatimiseen ja sisällön suunnitteluun asti. Höyryssä Sami vastaa myös yrityksen hallinnosta.

Virpi Vainio

AD & Konseptisuunnittelija

Höyryn Oulun konttoria pyörittävä Virpi on muotoilun ja markkinointiviestinnän monipuolinen asiantuntija 18 vuoden kokemuksella. Kaksinkertaisen taiteen maisterin koulutus onkin osoittautunut alalla lyömättömäksi yhdistelmäksi. Virpin vahvuuksia ovat brändinrakentaminen ja asiakasymmärrys sekä konsepti- ja kampanjasuunnittelu.

Kalle Tapio

AD / Yrittäjä

Pitkän linjan suunnittelijana Kalle on työskennellyt alalla vuodesta 2004 alkaen. Erityisesti hänelle ovat tärkeitä digimarkkinointi, asiakaslähtöisyyden lisääminen sekä verkkopalveluiden kehittäminen. Kalle on moniosaaja, joka kiinnittää suurten kokonaisuuksien lisäksi huomiota yksityiskohtiin. Höyryn AD:ksi ja yrittäjäksi hän siirtyi vuonna 2013.  

Jussi Tuoma

Full Stack Developer / Osakas

Jussi on WordPressiin perustuviin palveluihin erikoistunut full stack -kehittäjä. Yli 12 vuoden aikana hän toteuttanut laajoja matkailuportaaleja, verkkokauppoja ja lukuisia yrityssivustoja. Lisäksi hän on ollut rakentamassa integraatioita verkkosivustojen ja kolmannen osapuolen järjestelmien välille tarjolla olevia rajapintoja käyttäen.

Robin Francett

Ohjelmistosuunnittelija

Robin on verkkoratkaisujen kokonaisvaltainen spesialisti neljäntoista vuoden kokemuksella. Ohjelmistotekniikan insinöörinä hän tuntee syvällisesti niin back- kuin front-endinkin, missä hänen visuaalisesta silmästään on hyötyä. Työnsä hän tekee tarkasti ja useat näkökulmat huomioon ottaen; verkkosivustojen lisäksi hän toteuttaa myös verkkokauppoja.

Niko Haapala

Tekstisuunnittelija

Laajat asiakokonaisuudet ja luova ote ovat tämän yhteiskuntatieteiden maisterin vahvuuksia, joita hän on tehostanut markkinointiviestinnän ammattitutkinnolla. Erityisen hyvin Niko taitaa hakukoneoptimoitujen tekstien kirjoittamisen, Google markkinoinnin sekä ytimekkään yritystarinoinnin – ja kaikki tietysti myös englanniksi, naturally.

Jaakko Ylikulju

Graafinen suunnittelija

Jaakko on graafisen alan kokenut ammattilainen, jolta löytyy ymmärrystä myös koodipuolelta. Tultuaan alalle vuonna 2011 hän on suunnitellut ja toteuttanut niin verkkokokonaisuuksia, logoja kuin yritysilmeitäkin. Kyky kiteyttää asiakkaan ydinviestit ytimekkäässä ja visuaalisesti näyttävässä muodossa on yksi Jaakon suurimmista vahvuuksista.

Lotta Nykänen

Graafinen suunnittelija (äitiyslomalla)

Islannin taideakatemiassa ja Lapin yliopistossa graafiseksi suunnittelijaksi opiskellut Lotta on monipuolisten kuvitustöiden osaaja, joka hallitsee yhtä hyvin vektorigrafiikat kuin pensselitkin. Olipa kyse sitten esitteen taittamisesta, logon tai yritysilmeen suunnittelusta, Lotan työt miellyttävät silmää ja tarjoavat oivaltavia ratkaisuja viestinnällisiin haasteisiin.

Jarno Ruokamo

Ohjelmistosuunnittelija

Jarno löytää Höyryllä ratkaisut kiperiinkin teknisiin ongelmiin. Elektroniikka-asentajan koulutuksen omaava Jarno on myös valmistunut ammattikorkeakoulusta englanninkieliseltä tietotekniikan linjalta. Vuosien varrella hän on tutustunut monipuolisesti ohjelmointiin, sulautettuihin järjestelmiin ja tietoliikennetekniikkaan.

Sini Liikanen

Graafinen suunnittelija

Pian Lapin yliopistolta taiteiden maisteriksi valmistuva Sini on suunnittelija, joka hallitsee muun muassa taittamisen, mainonnan sekä verkkosivujen suunnittelun ja toteutuksen. Aikaisempaa työkokemusta Sini on kerryttänyt journalismin maailmasta, joten myös kirjoittaminen ja sisällöntuotanto on lähellä tämän suunnittelijan sydäntä.

Ilmari Saari

UI / UX -suunnittelija

Ilmari on verkkosivustojen ja -palveluiden suunnittelija, joka on erikoistunut WordPress-toteutuksiin ja visuaalisten käyttöliittymien suunnitteluun. Muotoilijataustansa ansiosta hän pyrkii työssään käyttäjälähtöisiin oivalluksiin ja näyttäviin ratkaisuihin, jotka toimivat selkeästi. Ilmarilla on vuosien monipuolinen kokemus sivustojen ja verkkokauppojen suunnittelusta ja hän on kiinnostunut auttamaan asiakkaita eteenpäin liiketoiminnassaan.