Me olemme Höyry

Mainosalan moniosaajat ja digimaailman niksinikkarit

Höyry on digiajan osaajien mainostoimisto, jossa vasaran nakutuksen sijaan kuuluu hiirten ja näppisten kliksuttelu. Olemme selkä mutkalla takoneet ja viilanneet WordPressistä niin verkkosivuja kuin verkkokauppojakin yli kuuden vuoden ajan, minkä takia tiedämme, kuinka saada maailman suosituin julkaisualusta taipumaan juuri asiakkaidemme kaipaamiin muotoihin. Kaikki tarvitsemasi markkinointipalvelut toteutamme samalla innostuksella ja vahvalla osaamisella.

Tässä muutama syy tulla meille

Numero 1

Kaikki ilman alihankkijoita

Teemme kaikki verkkopalvelut ilman alihankkijoita oman toimiston sisällä, niin että lopputulos on varmasti yhtenäinen.

Numero 2

Monikanavaiset markkinointiratkaisut

Tarjoamme asiakkaillemme digi-, viestintä- ja mainostoimistojen palvelut kätevästi yhden oven takaa.

Numero 3

Hyvää suunnittelua

Höyryssä on töissä useita maailmanluokan suunnittelijoita, jotka ovat mm. erikoistuneet verkkopalveluihin, palvelumuotoiluun tai yritysilmeisiin.

Numero 4

Kilpailukykyinen hinta

Pohjoisen sijainnin ansiosta pystymme tarjoamaan palvelut pääkaupunkiseutuun verrattaessa  kilpailukykyiseen hintaan – laadun kärsimättä.

Numero 5

Yhteydet onnistuu etänä

Käytämme asiakkaiden kanssa viestimiseen Appear.in videoneuvottelua, Slack:ia, sekä perinteistä puhelinta ja sähköpostia.

Numero 6

Apua vaikeissakin tilanteissa

Kun hätä yllättää WordPressin kanssa tai haluat jatkokehittää sivujasi, HöyryTurva tarjoaa apua ketterästi. Myös muille toimistoille.

Miten voimme auttaa?

Ota yhteyttä ja kerro miten voisimme auttaa sinua. Tai haasta meidät ongelmasi kanssa. Toimimme erikokoisten yritysten kanssa ja sopiva toimintamalli löytyy varmasti sinullekin. Markkinointiviestinnän palveluiden ja verkkosivujen lisäksi tarjoamme yritysten arkea helpottavia ratkaisuja. Tutustu työnäytteisiin, pyydä tarjous ja tervetuloa asiakkaaksi.

Tiimi

Sami Halonen

Toimitusjohtaja / Yrittäjä

Sami on toiminut myynnin ja markkinoinnin sekä projektinhallinnan parissa vuodesta 1997 lähtien. Vuonna 2011 hän aloitti mainostoimiston projektipäällikön tehtävissä ja vuosien varrella työnkuvaan on mahtunut kaikkea liidien hankinnasta tarjousten laatimiseen ja sisällön suunnitteluun asti. Höyryssä Sami vastaa myös yrityksen hallinnosta.

Virpi Vainio

AD & Konseptisuunnittelija

Höyryn Oulun konttoria pyörittävä Virpi on muotoilun ja markkinointiviestinnän monipuolinen asiantuntija 16 vuoden kokemuksella. Kaksinkertaisen taiteen maisterin koulutus onkin osoittautunut alalla lyömättömäksi yhdistelmäksi. Virpin vahvuuksia ovat brändinrakentaminen ja asiakasymmärrys sekä konsepti- ja kampanjasuunnittelu.

Kalle Tapio

AD / Yrittäjä

Pitkän linjan suunnittelijana Kalle on työskennellyt alalla vuodesta 2004 alkaen. Erityisesti hänelle ovat tärkeitä digimarkkinointi, asiakaslähtöisyyden lisääminen sekä verkkopalveluiden kehittäminen. Kalle on moniosaaja, joka kiinnittää suurten kokonaisuuksien lisäksi huomiota yksityiskohtiin. Höyryn AD:ksi ja yrittäjäksi hän siirtyi vuonna 2013.  

Jussi Tuoma

Full Stack Developer / Osakas

Jussi on WordPressiin perustuviin palveluihin erikoistunut full stack -kehittäjä. Yli 10 vuoden aikana hän toteuttanut laajoja matkailuportaaleja, verkkokauppoja ja lukuisia yrityssivustoja. Lisäksi hän on ollut rakentamassa integraatioita verkkosivustojen ja kolmannen osapuolen järjestelmien välille tarjolla olevia rajapintoja käyttäen.

Robin Francett

Ohjelmistosuunnittelija

Robin on verkkoratkaisujen kokonaisvaltainen spesialisti neljäntoista vuoden kokemuksella. Ohjelmistotekniikan insinöörinä hän tuntee syvällisesti niin back- kuin front-endinkin, missä hänen visuaalisesta silmästään on hyötyä. Työnsä hän tekee tarkasti ja useat näkökulmat huomioon ottaen; verkkosivustojen lisäksi hän toteuttaa myös verkkokauppoja.

Niko Haapala

Tekstisuunnittelija

Laajat asiakokonaisuudet ja luova kirjoittaminen ovat Nikon vahvuuksia. Hän on suorittanut yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinnon ja pian markkinointiviestinnän ammattitutkinnon. Erityisen hyvä Niko on tekemään verkkosisältöjä, iskeviä myyntilauseita ja hakukoneoptimointia – ja kaikki tämä tietysti myös englanniksi, naturally.

Jaakko Ylikulju

Graafinen suunnittelija

Jaakko on graafisen alan kokenut ammattilainen, jolta löytyy ymmärrystä myös koodipuolelta. Tultuaan alalle vuonna 2011 hän on suunnitellut ja toteuttanut niin verkkokokonaisuuksia, logoja kuin yritysilmeitäkin. Kyky kiteyttää asiakkaan ydinviestit ytimekkäässä ja visuaalisesti näyttävässä muodossa on yksi Jaakon suurimmista vahvuuksista.

Lotta Nykänen

Graafinen suunnittelija

Islannin taideakatemiassa ja Lapin yliopistossa graafiseksi suunnittelijaksi opiskellut Lotta on monipuolisten kuvitustöiden osaaja, joka hallitsee yhtä hyvin vektorigrafiikat kuin pensselitkin. Olipa kyse sitten esitteen taittamisesta, logon tai yritysilmeen suunnittelusta, Lotan työt miellyttävät silmää ja tarjoavat oivaltavia ratkaisuja viestinnällisiin haasteisiin.

Erika Neitola

Graafinen suunnittelija

Erika on graafinen suunnittelija, joka on opiskellut alaa ammattikorkeakoulussa ja HEO Kansanopistossa. Osaamistaan hän on syventänyt Markkinointi-instituutissa opiskelemalla, valmistuen vuoden 2019 lopussa. Erika rakentaa visuaalisesti vaikuttavaa viestintää typografian, värien, symbolien ja kuvitusten voimalla.

Jarno Ruokamo

Ohjelmistosuunnittelija / Harjoittelija

Jarno löytää Höyryllä ratkaisut kiperiinkin teknisiin ongelmiin. Elektroniikka-asentajan koulutuksen omaava Jarno on myös valmistunut ammattikorkeakoulusta englanninkieliseltä tietotekniikan linjalta. Vuosien varrella hän on tutustunut monipuolisesti ohjelmointiin, sulautettuihin järjestelmiin ja tietoliikennetekniikkaan.

Jonna Kuru

Assistentti

Tradenomiksi Lapin ammattikorkeakoulussa opiskeleva Jonna on Höyryn assistentti, jonka tehtävänä on laskujen laatiminen ja maksaminen sekä asiakkuudenhallintajärjestelmän hoitaminen. Jonna on ahkera kaupallisen alan ammattilainen, jolla on vahvuutena hyvät viestintätaidot, vankka talousosaaminen ja monipuolisuus.