Case

Tuplasti hyvää

Asiakas
Kauppakeskus Revontuli ja Rinteenkulma

Palvelu
Somemainonta, Printti- ja ulkomainonta

Teknologia
Canva

Lähtökohdat projektiin

Kaksi kauppakeskusta pohjoisen taivaan alla – yhteiset kampanjat Höyryn kautta. Höyry on suunnitellut ja toteuttanut Rovaniemellä toimiville Revontulen ja Rinteenkulman kauppakeskuksille huomionarvoiset yhteiskampanjat sekä someen että printtiin. Kampanjoiden teemat ovat vaihtuneet sesongin ja järjestettävien tapahtumien mukaan.

Lupa loistaa kampanjailme sosiaalisessa mediassa
Lupa loistaa kampanjailme
Lupa loistaa kampanjailme web-bannereissa

Markkinointia Tuplasti Hyvää -yhteisbrändille

Revontulen ja Rinteenkulman kauppakeskukset ovat palvelleet yhdessä shoppailijoita Rovaniemen keskustassa jo toista vuosikymmentä. Kauppakeskusten yhteistä viestintää ja toimintaa selkeyttämään luodun Tuplasti Hyvää -yhteisbrändin kehittämisessä Höyryn suunnittelijat ovat olleet aktiivisesti mukana: Höyry on suunnitellut muun muassa yhteisten tapahtumien nimet, visuaaliset ilmeet ja mainonnan sovellukset aina somessa pyörineistä viesteistä perinteisiin printtimainoksiin.

Kauppakeskus­markkinointi tänään ja huomenna

Kauppakeskusmarkkinoinnin merkitys on vain kasvanut ihmisten kulutustottumusten muutosten myötä. Yhä tärkeämmässä asemassa kauppakeskusten menestymisessä ovat erilaiset tapahtumat ja yhteisöllisyyttä vahvistavat aktiviteetit. Höyry on saanut olla laajasti ideoimassa erilaisia teemoja ja markkinointisovelluksia. Esimerkiksi muodin ja kauneuden tapahtumapäivää vietettiin säihkyvissä “Lupa loistaa, ihanampi sinä” tunnelmissa, kun taas “Retki hetki” toi luonnon tarjoamat vapaa-ajan mahdollisuudet raikkaasti ihmisten mieliin.

Retki hetki kampanjailme sosiaalisessa mediassa
Retkihetki kampanjailme

Visuaalisesti mielenkiintoisia tapahtumailmeitä

Onnistuneella visualisoinnilla on valtavan iso merkitys kauppakeskusten markkinointimateriaaleissa. Mielenkiintoisen visuaalisuuden avulla luodaan tapahtumalle oikeanlainen tunnelma ja saadaan se välittämään haluttuja mielikuvia, olipa kyseessä sitten painetun tai sähköisen median tuote. Tärkeintä on, että kuluttaja kiinnostuu tapahtumasta ja ymmärtää nopeasti, millaisesta tapahtumasta on kyse. Esimerkiksi ”Tuplasti Taianomaisempi Jouluaika” välittää joulun lempeää ja säkenöivää tunnelmaa, kun taas ”Vekaraviikonlopun” hassutteleva ilme kertoo nopeasti tapahtuman olevan suunnattu lapsille ja lapsiperheille.

Jouluilmeen somebanneri
Joulukampanjailmeen somekuvia
Jouluilmeen rollupit

Tiimi

Sini Liikanen

Graafinen suunnittelija

sini.liikanen@hoyry.net

Puh. +358 50 476 6700

Lotta Nykänen

Graafinen suunnittelija

lotta.nykanen@hoyry.net

Puh. +358 50 476 7797

Nelli Salmela

Graafinen suunnittelija

nelli.salmela@hoyry.net

Puh. +358 50 476 6700

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää

Laita meillä viestiä ja kerro lähtötilanteestasi ja tavoitteistasi. Asiantuntijamme ottaa sinuun pian yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla.

Etusivun yhteydenotto