Tule töihin Höyryyn

Nyt olisi oiva mahdollisuus tulla kevääksi ja kesäksi töihin Höyryyn. Etsimme hyvää tyyppiä, joka on kiinnostunut sähköisestä markkinoinnista ja omaa jonkinlaisen graafisen alan koulutuksen. Koska tarve on kova, on hakuaika vain 2.4.2014 asti, joten ole nopea! (Päivitetty 2.4. Kiitos kaikille hakijoille.)

(Päivitetty 2.4.) Kiitos kaikille hakijoille. Raati vetäytyy takahuoneeseen miettimään sopivaa ehdokasta. Ilmoittelemme haastatteluun valituille myöhemmin tällä viikolla.


Nyt olisi oiva mahdollisuus tulla kevääksi ja kesäksi töihin Höyryyn. Etsimme hyvää tyyppiä, joka on kiinnostunut sähköisestä markkinoinnista ja omaa jonkinlaisen graafisen alan koulutuksen. Jos oikea ihminen löytyy niin sopimusta jatketaan todennäköisesti pitemmällekin. Koska tarve on kova, on hakuaika vain 2.4.2014 asti, joten ole nopea! Tässä vielä itse hakuilmoitus:


Etsimme tiimiimme web/graafista suunnittelijaa.

Olet kiinnostunut graafisesta suunnittelusta ja sinulla on terve asenne työntekoon. Haluat kasvaa ja kehittyä suunnittelijana sekä kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana tiimiäkin.

Hallitset graafisen suunnittelijan perustyökalut, kuten Photoshop-, InDesign- ja Illustrator-ohjelmat. Digi- ja sisällönsuunnitteluosaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä kasvuyrityksessä mainonnan ja graafisen suunnittelun tehtävissä. Työsuhde on määräaikainen (3-4kk). Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota heti yhteyttä lähettämällä ytimekäs, vapaamuotoinen hakemus sekä työnäytteet, palkkatoiveesi ja milloin voit aloittaa osoitteeseen info(@)hoyry.net. Hakuaika 2.4.2014 asti. 
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *