Case

Napapiirin Kuljetus

Asiakas
Napapiirin Kuljetus

Palvelu
Verkkosivut, Brändi ja ilme, Markkinointi

Teknologia
WordPress

Maisema hiekanottopaikalta jossa kuorma-auto

Lähtökohdat projektiin

Napapiirin Kuljetus palveluihin kuuluu maarakennusurakointi, kiviainesmyynti ja kuljetus, sekä polttoneste-, voiteluaine- ja tarvikekauppa. Jo vuonna 1967 perustettu yritys toimii tänä päivänä jo kahdeksen toimipisteen voimin. Asiakkaina ovat kunnat ja kaupungit, rakennusliikkeet sekä yksityiset pienrakentajat.

Tarpeellinen uudistus

Verkkosivu uudistuksen tavoitteena oli antaa Napapiirin Kuljetuksesta entistä houkuttelevampi kuva yhteistyökumppanina sekä kirkastaa yrityksen työnantajamielikuvaa. Vanha sivusto ei esimerkiksi ohjannut asiakasta oikean kiviaineksen valinnassa tai antanut arviota sopivasta toimitusmäärästä, mikä hankaloitti varsinkin kuluttuja-asiakkaiden maa-aines tilausta. Usean toimipisteen vuoksi oikean yhteyshenkilön löytyminen oli haastavaa ja yhteydenotto tapahtui etupäässä puhelimen avulla.

Asiakaslähtöinen yritysratkaisu

Höyry suunnitteli ja toteutti Napapiirin Kuljetuksen verkkopalvelun uudistuksen, johon sisältyi myös uusi intranet sisäisen viestinnän tarpeisiin. Hakukoneoptimoitu ja käyttäjäystävällinen verkkosivusto tehtiin asiakkaan graafisen ohjeiston mukaisesti. Erityistä huomiota verkkosivustoa tehtäessä kiinnitettiin yrityksen erilaisiin liiketoimintasektoreihin. Verkossa asiointi helpottui huomattavasti, kun asiakas voi valita paikkakunnan missä haluaa asioida ja oikea lomake aukeaa heti paikkakunnan ja asioinnin aiheen valinnan jälkeen. Projekti toteutettiin WCAG 2.1 -saavutettavuusohjeiden AA-tason mukaisesti. Uudistimme myös Napapiirin Kuljetuksen graafisen ohjeiston vakioimalla typografian ja käytetyn värimaailman eri sovelluksiin sekä teimme raamit yrityksen sosiaalisen median läsnäololle.

Napapiirin Kuljetus verkkosivu | Digi- ja mainostoimisto Höyry
Rakennushenkilö katsoo tietyömaata
Napapiirin Kuljetus käyntikortit

Tiimi

Kalle Tapio

Luova johtaja / Yrittäjä

kalle.tapio@hoyry.net

Puh. +358 40 705 0836

Robin Francett

Ohjelmistosuunnittelija

robin.francett@hoyry.net

Puh. +358 50 410 1208

Projektipäällikkö

Sami Halonen

Toimitusjohtaja / Yrittäjä

sami.halonen@hoyry.net

Puh. +358 50 366 2726

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää

Laita meillä viestiä ja kerro lähtötilanteestasi ja tavoitteistasi. Asiantuntijamme ottaa sinuun pian yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla.

Etusivun yhteydenotto