HöyryTurva™ WordPress tuki

Tuki- ja ylläpitopalvelu WordPress-verkkosivulle

Wordpress palosammutin oranssilla pohjalla
WordPress logo
Woocommerce verkkokauppa logo

Tukipalvelu WordPress-verkkosivulle

HöyryTurva™ on tuki- ja ylläpitopalvelu WordPress-verkkosivuille ja Woocommerce-verkkokaupoille. Autamme päivittäisten käyttöön liittyvien ongelmien kanssa ja laitamme toimimattomat WP-sivustot kuntoon. Tämä koskee niin toimimattomia lisäosia, teemoja tai vaikka kieliversioita. Saat apua verkkopalvelun käyttöön etäyhteyksien kautta missä ikinä oletkin.

Mitä HöyryTurva™ sisältää?
 • Päivittäiseen nettisivujen käyttöön liittyvien ongelmien ratkaisu
 • WordPress lisäosien ja teemojen päivitys
 • Apua etäyhteyden avulla apua missä tahansa oletkin
 • WordPress osaajien konsultaatio uusien ominaisuuksien lisäämisestä sivulle

Ota yhteyttä

Kiireellinen ongelma verkkosivustosi kanssa?

Palvelemme kaikkia asiakkaita tuntiperusteisesti. Laita viestiä osoitteeseen tuki@hoyry.net ja kerro verkkosivuusi liittyvä ongelma. Voit myös soittaa numeroon +358 (0)50 410 1208. Tarvitsemme tunnukset sekä WordPress-sivuston hallintaan että palvelimelle. Tämän jälkeen kehittäjämme alkavat selvittää ongelman laajuutta. Jos kyseessä on pieni ongelma, korjaamme sen saman tien.

Numero 1

Apuna nettisivujen ongelmatilanteissa

Älä jää verkkosivujen teknisten ongelmien kanssa yksin. Nyt sinulla on numero ja osoite, josta löytyy apua nopeasti. Tämä koskee niin toimimattomia lisäosia, teemoja tai kieliversioita.

Numero 2

WordPressin lisäosat ja teemat kuntoon

Usein valmisteeman tai lisäosan kehitys lopetetaan, ja WordPressin kehittyessä ilmenee yhteensopivuusongelmia. Voimme asentaa, muokata tai palauttaa WP-teeman tai korjata yksittäisen toimimattoman lisäosan.

Numero 3

Verkkosivun uusi ominaisuus

Liitä sivustollesi blogi, uusi kieliversio tai muu toiminnallisuus. Toteutamme kaikki palvelut avoimen lähdekoodin välineillä, jolloin myös kolmannet osapuolet voivat tehdä palvelun jatkokehitystä.

Numero 4

Verkkopalvelun turvallisuuden parantaminen

Verkkosivut- ja kaupat pysyvät turvallisina vain jos niiden päivitykset ovat ajan tasalla. Voimme lisätä myös sivustolle Googlen vaatiman SSL-suojauksen.

Numero 5

WordPress kirjautumisongelmien korjaus

Oletko hukannut WordPress kirjautumistunnukset? Jos SFTP/Cpanel tunnukset ovat kuitenkin tallella meillä on keinot luoda sinulle uudet tunnukset ja sivuston käyttö voi jatkua.

Numero 6

Hakkeroidun sivuston palautus

Tutustumme sivuston tilaan ja palautamme hakkeroidun WordPress-sivusto takaisin viimeisimpää turvalliseen tilaan. Tämän jälkeen suojaamme sivuston niin että ongelma ei toistu.


Koodia Suomesta merkki

Höyry mukana Koodia Suomesta -kampanjassa

Höyry on ylpeä voidessaan olla mukana Koodia Suomesta -kampanjassa. Koodia Suomesta -merkki kertoo, että palvelu tuotetaan Suomessa suomenkielisenä. Ohjelmoijat ovat lähellä ja käytössäsi on huippuluokan asiantuntijat.

Valitse näistä tai pyydä tarjous

WordPress-Tukipalvelu

HöyryTurva tuki- ja ylläpitopalvelu

Alkaen 18€ / kk

Hintaan vaikuttaa sivuston laajuus ja ominaisuudet. Alv 0%.

HöyryTurva-palvelussa saat Höyryn kehittäjät  tueksi verkkosivusi päivittäiseen käyttöön.  Sinulla on numero ja osoite, johon voit ottaa yhteyttä ja asia hoidetaan nopeasti.


Sähköpostituki

Puhelintuki arkisin 9-16

Lisäosien ja teemojen päivitys

Optiona WordPress optimoitu palvelintila alkaen +15€/kk

Valitse

Verkkosivun ongelman korjaus

Kaikille WordPress-sivustoille ja verkkokaupoille

Tuntityönä

Yli 3 tunnin töissä saat alustavan aika-arvion.

Anna huolesi meille. Lähetä tunnukset ja ongelman kuvaus osoitteeseen tuki@hoyry.net. Tarvitsemme myös tunnukset sekä WordPress-sivuston hallintaan että palvelimelle (SFTP / CPanel )


Epäonnistunut päivitys tai asennus

Palvelimen  ongelmat 

Unohtuneet tunnukset

Haluat verkkosivulle jonkin muutoksen

Valitse

Asiakaskommentit

Usein kysyttyä

 • Kuinka tilaan HöyryTurva tukipalvelun?

  Kun olemme saaneet sinulta tilauksen joko tilauslomakkeen tai soiton kautta, tutustumme sivustosi tilaan ja annamme sinulle hinta-arvion palvelusta. Tämä perustuu sivuston laajuuteen, asennettuihin lisäosiin ja kieliversioihin. HöyryTurva on voimassa niin kauan kun sinä haluat. Sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään sekuntiakaan pidempään kuin huvittaa. Tarjouksen hyväksynnän jälkeen päivitämme julkaisujärjestelmän ja lisäosat turvallisiksi.

  Jos sivustosi on hakkeroitu, kaapattu tai muuten toimimaton ja tarvitset pikaista apua, annamme hinta-arvion sen kuntoon laittamisesta, ennen kuin sivusto tulee normaalisti HöyryTurvan piiriin.

 • Voinko saada apua yksittäiseen WP-ongelmaan ilman kuukausimaksua?

  Kyllä voit. Kerro meille ongelmasi, niin saat hinta- ja aika-arvion korjauksesta. Hyväksyttyäsi sen hoidamme ongelman ilman velvotteita pidemmistä sitoumuksista.

 • Sivustoni tökkii ja hidastelee. Mikä neuvoksi?

  WordPress-optimoitu palvelintila voidaan liittää mukaan HöyryTurva-palveluun. Hyvästä palvelimesta on hyötyä erityisesti sivuistoilla, joissa on runsaasti liikennettä. Liiketoimintasi verkossa ei hidastu ruuhkahuippuina kuten jaetuissa palvelimissa. Hintaan sisältyy automaattiset varmuuskopiot sivustosta.

 • Mitä dokumentaatiota Höyry tarvitsee ongelman ratkaisemiseksi?

  WP-pääkäyttäjän tunnuksilla ja FTP/SFTP tunnuksilla pääsee jo hyvin alkuun. Joissain tapauksissa voimme tarvita myös palvelimen hallintatunnukset, esim. cPanel tai tietokannan tunnukset (SQL, myphpadmin).

 • Miksi minulla on vaikeuksia kirjautua WordPressiin?

  Syitä kirjautumisongelmiin voi olla montaa sorttia. Joku lisäosa saattaa aiheuttaa ongelmia tai widgetti saattaa olla korruptoitunut ja niin edelleen. Meiltä löytyy kuitenkin ratkaisut näihin ja useisiin muihin vastaaviin jumeihin.

 • Mitä SSL-salaus tarkoittaa?

  SSL-salaus suojaa tietoliikennettä IP-verkkojen yli. Aikojen kuluessa termin sisältö on muuttunut, mutta käytännössä SSL-salauksella tarkoitetaan salausta palvelimen ja selaimen välillä. Salatun yhteyden avulla ulkopuoliset eivät pääse nuuskimaan sivuille annettua arkaluonteista tietoa, kuten esimerkiksi luottokorttitietoja. Jos sivustosi herjaa SSL-salauksen puutetta, me hoidamme sen päälle.