Vaaran Aihkitalot

Asiakas
Vaaran Aihkitalot Oy

Palvelu
Brändi ja ilme, Verkkosivut, Google Ads, Somemainonta

Teknologia
WordPress

Verkkosivusto
www.aihkitalot.fi

Lähtökohdat projektiin

Vaaran Aihkitalot on hirsitalovalmistaja, joka tunnetaan perinteisestä massiivihirrestä valmistetuista näyttävistä hirsitaloistaan. Olemme Höyryllä toteuttaneet Aihkitaloille yrityksen visuaalisen ilmeen ja verkkosivut sekä tehneet hakusanamainontaa ja kampanjaviestintää sosiaalisessa mediassa.

Tyylikäs visuaalinen ilme perinnehirren asiantuntijalle

Aloitimme suunnitteluprosessin laatimalla Vaaran Aihkitalojen uudistetun visuaalisen ilmeen. Yrityksen brändiväri, vaaleat ja tummat pinnat sekä tyylikäs typografia tuovat skandinaavista tunnelmaa ja antavat kuville tilaa loistaa. Näin yrityksen käyttämä ainutlaatuinen massiivihirsi ja kuvat toteutetuista kohteista pääsevät parhaiten esille. Osa visuaalista identiteettiä on graafinen sormenjälki-tunnus, jonka muodossa näkyvät puun syyt. Se kuvastaa yrityksen luonnonmukaista identiteettiä ja toimii visuaalisena elementtinä markkinoinnissa. Ilme ja viestit tukevat Aihkitalojen tavoitetta olla hirsitalomarkkinoiden vakaa ja tunnistettu asiantuntija, jolta löytyy osaamista toteuttaa juuri asiakkaan toiveiden mukainen hirsitalo.

Joustava sivustoratkaisu, joka tukee myyntiä

Suunnittelimme Vaaran Aihkitalojen verkkosivuston, joka esittelee yrityksen tarjoaman malliston ja tarjoaa inspiroivaa sisältöä palveluista. Mallisto-sivu on sivustolla vierailevien käyttäjien suosituin sivu, joten panostimme sen käytettävyyteen varmistamalla, että sisältöä on helppo silmäillä ja suodattaa. Mallisto toimii kätevästi myös mobiilissa; kiinnitimme erityistä huomiota korttilistauksen ja yhteydenottopalkin asetteluun, jotta malliston selaaminen olisi mahdollisimman sujuvaa.

Sivusto on toteutettu WordPressillä ja sen toteutus perustuu Höyryn omaan modulaariseen WordPress-teemaan, jonka sisältöjä asiakas pystyy muokkaamaan itsenäisesti. Sivustolla on käytössä sisällön esittämistä varten suunniteltuja elementtejä, kuten erilaisia sisältönostoja, korttilistauksia, kuvagallerioita ja perinteiset sisältöpalstat. Toteutus helpottaa uusien sivujen luomista ja tuo lisää joustavuutta Aihkitalojen markkinointiin. Työkalujen avulla suunnittelimme sivustolle kohdennettuja laskeutumissivuja eri kohderyhmille: Sivustolta löytyy omat sisältösivunsa niin perinteisistä kuin myös moderneista hirsitaloista tai huviloista kiinnostuneille asiakkaille sekä tietoa yrityksen asennuspalveluista.

Helpotimme käyttäjien asiointia sivustolla tuomalla Tarjouspyyntö-painikkeen suoraan sivuston navigaatioon ja tärkeimmille laskeutumissivuille. Sivuston jäsennelty Tarjouspyyntö-lomake auttaa asiakasta kertomaan lisää tarpeistaan ja suunnittelemaan unelmiensa hirsitalon Aihkitalojen asiantuntijoiden kanssa.

Markkinointikampanjalla lisää liikennettä sivustolle

Toteutimme Aihkitaloille sosiaalisen median mainoskampanjan. Kampanjalla haluttiin tuoda esille Aihkitalojen ajatonta designia, joka on samalla nykyaikainen ja ekologinen valinta. Aihkitalojen käyttämä massiivihirsi on materiaalina kotimainen design-elementti, joka mahdollistaa yksilöllisen ja kestävän kodin. Rakensimme kampanjan viestin ympärille sitä tukevat kampanjamateriaalit kuvina ja animoituna videona. Kampanja toteutettiin Facebookissa ja se kohdennettiin tarkkaan rajatulle kohderyhmälle. Kampanja toi merkittävästi lisää liikennettä sivustolle ja onnistui tuomaan hirsitalon rakentamisesta kiinnostuneita käyttäjiä sivustolle.

Onnistunut hakukonemainonta tavoittaa asiakkaat

Kokonaisvaltaisena markkinoinnin kumppanina olemme tehneet Aihkitaloille myös hakusanamainontaa. Prosessin aikana kartoitamme hakumääriltään suosituimmat hakusanat Googlessa ja optimoimme mainonnassa käytettävät viestit niitä varten. Toteutamme mainosten käyttöönoton Google Ads -työkalulla ja seuraamme tuloksia kampanjan edetessä. Käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi tuloksia ja teemme korjaavia ehdotuksia toteutuneiden lukujen perusteella. Tehokkaasti toteutetun hakusanamainonnan avulla Vaaran Aihkitalot tavoittaa potentiaaliset asiakkaansa entistä paremmin.

Tiimi

Projektipäällikkö

Sami Halonen

Toimitusjohtaja / Yrittäjä

sami.halonen@hoyry.net

Puh. +358 50 366 2726

Kalle Tapio

Luova johtaja / Yrittäjä

kalle.tapio@hoyry.net

Puh. +358 40 705 0836

Sini Liikanen

Graafinen suunnittelija

sini.liikanen@hoyry.net

Puh. +358 50 476 6700

Ilmari Saari

UI / UX -suunnittelija

ilmari.saari@hoyry.net

Puh. +358 40 590 8204

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää

Laita meillä viestiä ja kerro lähtötilanteestasi ja tavoitteistasi. Asiantuntijamme ottaa sinuun pian yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla.

Etusivun yhteydenotto