Case

Sodankylä

Asiakas
Sodankylän kunta

Palvelu
Verkkopalvelu

Teknologia
WordPress, multisite, PTV-integraatio

Verkkosivusto
www.sodankyla.fi

Sodankylän verkkosivusto

Lähtökohdat projektiin

Höyry suunnitteli ja toteutti Sodankylän kunnalle saavutettavan, responsiivisen ja käyttäjäystävällisen verkkosivusto. Kunnan verkkosivusuunnittelussa painotettiin selkeyttä, helppokäyttöisyyttä ja informatiivisuutta, jotta kävijät voivat löytää tarvitsemansa tiedot helposti. Palvelut on esitelty avoimesti ja selkeästi WCAG 2.1 -saavutettavuusohjeiden AA-tason mukaisesti.

Saavutettava kuntasivusto

Sodankylän kunnan verkkosivu toteutettiin Sodankylän brändiä ja tunnusvärejä hyväksikäyttäen ja kunnioittaen. Korkealaatuiset kuvat tuovat esille kunnan kauneuden ja paikan vetovoiman. Etusivulta löytyy tärkeimmät tiedot, kuten ajankohtaiset tapahtumat, uutiset ja ilmoitukset, jotta kävijät saavat nopeasti käsityksen kunnan kuulumisista. Keskityimme erityisesti helppokäyttöisyyteen, jotta laajalla sivustolla voidaan esittää kunnan tarjoamat palvelut selkeästi ja informatiivisesti.

Sivusto mahdollistaa myös palvelutietovarannon (PTV) sisältöjen käytön osana sivusisältöä. Projekti toteutettiin WCAG 2.1 -saavutettavuusohjeiden AA-tason mukaisesti.

Sodankylän Wordpress verkkosivusto
Sodankyla verkkosivusto mobiilinäkymä

Elämyksellinen matkailusivusto

Kuntasivuston rinnalla teimme matkailijoiden käyttöön tarkoitetun visitsodankyla-sivuston. Sivussa keskityttiin houkuttelevuuteen, inspiraatioon ja matkailijoiden tarpeisiin vastaamiseen. Tavoitteena oli herättää kävijöiden mielenkiinto ja saada heidät viettämään aikaa kunnan alueella.

Sivustolla matkailijoille esitellään erilaisia majoitus, aktiviteetti- ja ruokailuvaihtoehtoja, kuten hotelleja, mökkejä, ravintoloita ja kahviloita, sekä tapahtumakalenteri, josta he voivat nähdä tulevat tapahtumat ja festivaalit. Multisite asennuksen ansiosta valitut sisällöt voidaan jakaa saumattomasti näiden kahden sivuston välillä.

Visit sodankyla WordPress verkkosivusto

Tiimi

Sami Halonen

Toimitusjohtaja / Yrittäjä

sami.halonen@hoyry.net

Puh. +358 50 366 2726

Kalle Tapio

Luova johtaja / Yrittäjä

kalle.tapio@hoyry.net

Puh. +358 40 705 0836

Jussi Tuoma

Full Stack Developer / Osakas

jussi.tuoma@hoyry.net

Puh. +358 40 750 1571

Jaakko Ylikulju

Graafinen suunnittelija

jaakko.ylikulju@hoyry.net

Puh. +358 50 476 7797

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää

Laita meillä viestiä ja kerro lähtötilanteestasi ja tavoitteistasi. Asiantuntijamme ottaa sinuun pian yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla.

Etusivun yhteydenotto