Case

Lapin Panimo

Asiakas
Lapin Panimo

Palvelu
Brändi ja ilme, Pakkaussuunnittelu, Markkinointi ja kampanjat, Verkkosivut

Teknologia
WordPress, WooCommerce

Verkkosivusto
www.lapinpanimo.fi

Hippu olutpullo keskellä puroa

Lähtökohdat projektiin

Lapin Panimo on aidosti lappilainen pienpanimo, joka aloitti toimintansa kesällä 2016. Olemme olleet mukana panimon taipaleella alusta asti suunnittelemalla yritykselle tunnistettavan ilmeen, etikettejä, mainosmateriaaleja, sosiaalisen median sisältöjä ja verkkopalvelun.

Yhteistyömme Lapin Panimon kanssa alkoi 2016. Vuosien varrella olemme saaneet suunnitella olutetikettejä, markkinointiviestejä ja onpa tuotevalikoima laajentunut kivennäisvedellä ja mallasleivälläkin. Jokainen design perustuu aimo annokseen lappilaista tunnelmaa, joka tavoitettiin menneeseen viittaavalla typografialla sekä puupiirrosmaisella kuvituksella.

Markkinoinnin suunnittelu

Olemme vastanneet olutetikettien suunnittelusta Lapin Panimolle. Graafikkomme vastaavat etikettien kuvitusten piirtämisestä sekä lopullisen etiketin ulkoasun suunnittelusta. Yhteistyössä Lapin Panimon kanssa tuotamme etiketeistä painoaineistot, jotka menevät painon valmistettaviksi. Teemme myös etikettisuunnittelua asiakaille räätälöityihin private label tuotteisiin. Vuosien varrella etikettejä on kertynyt jo kolmisenkymmentä ja jokainen design suunnitellaan aina tuoteperheen uniikiksi jäseneksi.

Sosiaalisessa mediassa tuloksiin ja vaikuttavan brändin luomiseen vaaditaan jatkuvaa aktiivisuutta ja pitkäjänteistä työtä. Somen sisällöntuotannon ulkoistaminen Höyrylle oli sopiva ratkaisu Lapin Panimolle, joka haluaa itse keskittyä yrityksen ydintoimintaan ja tuotemyyntiin. Asiakas päättää ajankohtaiset viestit, mutta antaa ammattilaisten ideoida päivitykset ja rytmin, millä tavalla somessa ollaan läsnä.

Verkkokauppa osana sivustoa

Toteutimme myös Lapin Panimon verkkosivuston, joka toimii yrityksen markkinointikanavana ja tuotekatalogina. Sivusto toteutettiin WordPressillä ja se koostuu modulaarisista sivuelementeistä, mikä mahdollistaa sisältöjen vaivattoman muokkaamisen. Sivustolle toteutettiin lisäksi verkkokauppa WooCommerce-lisäosan avulla. Sivuston kautta on mahdollista tilata Lapin Panimon juomia ja oheistuotteita.

Olutpullo keskellä suo maisemaa
Kuva neuvottelutilan seinästä johon on teipattu lapin panimon logo
Tienvarsikyltti Lapin Panimon mainoksella
Lahjapakkaus Lapin Panimon oluita
Kide lonkero keskellä metsä mätästä
Tabletti pöydällä jossa auki Lapin Panimo verkkokauppa

Tiimi

Projektipäällikkö

Kalle Tapio

Luova johtaja / Yrittäjä

kalle.tapio@hoyry.net

Puh. +358 40 705 0836

Lotta Nykänen

Graafinen suunnittelija

lotta.nykanen@hoyry.net

Puh. +358 50 476 7797

Sini Liikanen

Graafinen suunnittelija

sini.liikanen@hoyry.net

Puh. +358 50 476 6700

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää

Laita meillä viestiä ja kerro lähtötilanteestasi ja tavoitteistasi. Asiantuntijamme ottaa sinuun pian yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla.

Etusivun yhteydenotto