Case

Kauppakeskus Rinteenkulma

Asiakas
Kauppakeskus Rinteenkulma

Palvelu
Brändi ja ilme, Verkkosivut, Mainosmateriaalit

Teknologia
WordPress

Verkkosivusto
rinteenkulma.fi

Kauppakeskus Rinteenkulma työnäyte
Kauppakeskus Rinteenkulma työnäyte

Lähtökohdat projektiin

Rinteenkulma on vuonna 2008 perustettu kauppakeskus, joka toimii Rovaniemen keskustassa. Höyry pääsi toteuttamaan Rinteenkulman brändiuudistuksen, jonka yhteydessä uusittiin muun muassa kauppakeskuksen verkkosivut ja opastesuunnitelma.

Uusi innostava ilme

Kauppakeskus Rinteenkulma on toiminut Rovaniemen keskustassa jo vuodesta 2008 lähtien, ja sillä on merkittävä asema niin paikallisten kuin matkailijoiden keskuudessa. Kauppakeskuksen brändiuudistus alkoi olla paikallaan vuonna 2021, jolloin projekti päätyi työpöydällemme. Brändiuudistus aloitettiin alusta: pohdimme yhdessä asiakkaan kanssa, mitä Rinteenkulma on ja millaisena se haluaa tulevaisuudessa näyttäytyä. Vastaukset kiteyttivät kauppakeskuksen viestinnällisen linjan eli mission, vision, arvot, tavoitteet, ydinviestit ja kohderyhmän. Ne myös vaikuttivat visuaaliseen ilmeeseen, johon yhdistettiin herkullisia värejä, isoja kuvapintoja ja leikitteleviä piktogrammeja. Uudistettu Rinteenkulma on iloinen, innostava, helpostilähestyttävä ja aidosti rento – varsinainen Pohjoisen ostostaivas, kuten uusi slogan toteaa.

Uudistettu Rinteenkulma on iloinen, innostava, helpostilähestyttävä ja aidosti rento – varsinainen Pohjoisen ostostaivas, kuten uusi slogan toteaa.

Kokonaisvaltainen brändäys

Uudistetun brändin kokonaisvaltainen näkyminen kaikessa kauppakeskuksen toiminnassa on tärkeää. Kun uusi visuaalinen ilme valmistui, ryhdyimme suunnittelemaan sen näyttäytymistä kauppakeskuksen käytävillä ja markkinoinnissa. Toteutimme Rinteenkulmalle laajan opastesuunnitelman, johon suunniteltiin muun muassa kauppakeskuksen sisätilojen katto- ja karttaopasteet, liukuporrastarrat sekä liukuovien ja hissien teippaukset. Lisäksi erilaiset mainos- ja ohjelmataulut, somepohjat, mainospressut ja klikkibannerit uusittiin tuoreen ilmeen mukaisiksi.

Päivitetyt verkkosivut

Brändiuudistuksen yhteydessä uusimme myös kauppakeskuksen verkkosivut. Sivuston haluttiin vastaavan sekä uutta ilmettä että asiakkaiden tämänhetkisiä tarpeita, joten se koki täydellisen muodonmuutoksen. Toteutimme sivuston Höyryn omalla modulaarisella WordPress-teemalla, jonka ansiosta asiakas pystyy helposti päivittämään ja hallinnoimaan sen sisältöjä itsenäisesti. Sivustolle nostetiin esiin kauppakeskuksen houkuttelevat tarjoukset, laaja liike- ja palvelutarjonta sekä ajankohtaiset tapahtumat – tarjoukset päivittyvät sivustolle tarjouspohjalomakkeen kautta ja kauppakeskuksen liikkeisiin pääsee tutustumaan interaktiivisella kartalla. Uuden rakenteen lisäksi huolehdimme sivuston sisällöntuotannosta: järjestimme kuvaukset tuoreiden valokuvien saamiseksi ja kirjoitimme sivuston suomen- ja englanninkieliset tekstit yhdessä asiakkaan kanssa. Uudistettu visuaalinen ilme, ammattilaisen ottamat kuvat ja soljuvat tekstisisällöt takaavat silmää miellyttävän ja helppokäyttöisen kokonaisuuden.

Kauppakeskus Rinteenkulma työnäyte
Kauppakeskus Rinteenkulma työnäyte
Kauppakeskus Rinteenkulma työnäyte
Kuvassa on nainen vaatekaupassa tarkastelemassa vaalealla taustalla olevaa kukkakuosista vaatetta. Hänellä on päällään valkoinen pitkähihainen paita ja hän hymyilee, katsoen vaatetta, jota hän pitää kädessään. Vaaterekki on täynnä värikkäitä vaatteita ja taustalla näkyy tyylikäs sisustus, johon kuuluu ainutlaatuisia valaisimia, jotka muistuttavat dandelionin kukkia. Kaupan sisätila on valoisa ja moderni.
Kauppakeskus Rinteenkulma työnäyte

Tiimi

Projektipäällikkö

Sami Halonen

Toimitusjohtaja / Yrittäjä

sami.halonen@hoyry.net

Puh. +358 50 366 2726

Virpi Vainio

AD / Head of Oulu

virpi.vainio@hoyry.net

Puh. +358 45 630 1070

Sini Liikanen

Graafinen suunnittelija

sini.liikanen@hoyry.net

Puh. +358 50 476 6700

Jarno Ruokamo

Ohjelmistosuunnittelija

jarno.ruokamo@hoyry.net

Puh. +358 50 410 1208

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää

Laita meillä viestiä ja kerro lähtötilanteestasi ja tavoitteistasi. Asiantuntijamme ottaa sinuun pian yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla.

Etusivun yhteydenotto