Case

Kainuu

Asiakas
Kainuu

Palvelu
Markkinointi ja kampanjat, Google Ads, Verkkosivut

Teknologia
WordPress

Verkkosivusto
www.kainuu.fi

Lähtökohdat projektiin

Kainuun mainostoimistokumppanina Höyry on toteuttanut maakunnalle lukuisia maakunnan elinvoimaa ja matkailua edistäviä markkinointimateriaaleja. Työpöydällämme ovat syntyneet niin esitteet, lehtimainokset kuin Google Ads Display -kampanja, joiden lisäksi olemme vastanneet Kainuun verkkosivujen toteutuksesta WordPress-alustallemme.

Monipuolista markkinointimateriaalia

Kainuun markkinointimateriaalien tarkoituksena on edistää maakuntaan muuttoa sekä alueen matkailua. Maakunnan mainostoimistokumppanina Höyry on toteuttanut markkinointimateriaalia erilaisiin kampanjoihin ja tapahtumiin brändiohjeiston mukaisesti – esimerkiksi Kotimaan Matkailumessuille suunnittelimme Kainuulle kangaskassin, postikortteja sekä erilaisia rollupeja. Näiden lisäksi olemme vastanneet erilaisten sosiaalisen median mainosten, esitteiden, klikkibannereiden, lehti-ilmoitusten ja Kainuun verkkosivujen toteutuksesta.

Google Ads Display -kampanjan toteutus

Toteutimme Kainuulle Google Ads Display -kampanjat, joissa tavoiteltiin uusia osaajia ja asukkaita Kainuun seudulle. Kampanjaa varten suunnittelimme erilaisia bannerikuvia ja responsiivista tekstisisältöä, jotka vaihtelivat niin toimivuuden kuin esiintymissijainnin mukaan. Kampanjamateriaalit kohdennettiin näkymään isojen sanoma- ja aamulehtien verkkosivuilla. Sisällön painopisteenä olivat Kainuun alueen työtilanne, etätyömahdollisuudet, idyllinen perhe-elämä sekä luonnon läheisyys maakunnassa. Kampanja toteutettiin hakukonemainonnan yhteydessä, jolloin se toimi visuaalisena kiinnostuksen herättäjänä tukien samalla muistijäljen jättämistä.

Tiimi

Projektipäällikkö

Sami Halonen

Toimitusjohtaja / Yrittäjä

sami.halonen@hoyry.net

Puh. +358 50 366 2726

Sini Liikanen

Graafinen suunnittelija

sini.liikanen@hoyry.net

Puh. +358 50 476 6700

Kalle Tapio

Luova johtaja / Yrittäjä

kalle.tapio@hoyry.net

Puh. +358 40 705 0836

Tiia Honkamaa

Some asiantuntija, Sisällöntuottaja

tiia.honkamaa@hoyry.net

Puh. +358 50 476 6700

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää

Laita meillä viestiä ja kerro lähtötilanteestasi ja tavoitteistasi. Asiantuntijamme ottaa sinuun pian yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla.

Etusivun yhteydenotto