Case

Aitokaluste

Asiakas
Aitokaluste

Palvelu
Verkkosivut, Verkkokauppa

Teknologia
WordPress, WooCommerce

Verkkosivusto
www.aitokaluste.fi

Aitokaluste verkkokauppa

Lähtökohdat projektiin

Aitokaluste on kotimainen huonekaluvalmistaja, joka tunnetaan korkealaatuisesta valikoimastaan. Höyryn suunnitteleman ja toteuttaman sivustouudistuksen myötä yrityksen tuotemallistot löytyvät helposti verkosta ja huonekalujen myynti onnistuu suoraan myös sivuston kautta.

Uudistettu sivusto tuo malliston näyttävästi esille

Aitokalusteen valikoimasta löytyy monipuolinen mallisto sohvia, sänkyjä ja kalusteita, jotka ovat tilattavissa sellaisenaan tai asiakkaan toiveiden mukaisesti mittatilaustyönä. Sivustouudistuksessa tavoiteltiin huonekalujen ostamisen helppoutta sekä skandinaavisen näyttävää ja tyylikästä tunnelmaa.

Uudistus toteutettiin WordPressillä ja se perustuu Höyryn omaan modulaariseen ratkaisuun, jonka avulla sivuston sisältöjä on mahdollista muokata helposti. Sivustolle toteutettiin joukko uudelleenkäytettäviä sisältöelementtejä, kuten kuvagalleria, korttilistauksia ja visuaalisia nostoelementtejä. Näin olemassa olevien sisältöjen muokkaaminen sekä täysin uusien sisältökokonaisuuksien rakentaminen on mahdollista tarpeen mukaan.

Suunnittelimme lisäksi sivuston visuaalisen ilmeen, joka piti sisällään typografiavalinnat sekä värimaailman. Ulkoasun ilmava rakenne tuo yrityksen mallistolle ja kuvamaailmalle tilaa loistaa. Suuret kuvapinnat ja vaaleat sävyt tekevät ulkoasusta modernin ja näin tuotekuvasto on mahdollista esittää entistä näyttävämmällä tavalla.

Sujuva asiointikokemus verkossa

Uudistuksessa parannettiin asiointikokemusta helpottamalla sivustolla navigointia: eri aihealueet löytyvät selkeiden pääotsikoiden alta. Tuotekuvausten lisäksi sivustolta löytyy tietoa Aitokalusteen käyttämistä materiaaleista sekä tuotteiden hoito-ohjeista. Asiakkaan yhteydenottoa on helpotettu laskeutumissivujen lomakkeilla, tuomalla yhteystiedot selkeästi näkyville sekä ottamalla käyttöön chatbot-työkalu sivustolle.

Sulava käyttökokemus ja näyttävät sisältöelementit helpottavat tuotteiden ostamista

Kotimaisten huonekalujen verkkokauppa

Sivustolle toteutettiin tuotteiden verkkokauppa WooCommerce-alustalla. Kauppa on yhdistetty luontevaksi osaksi sivustoa ja erilaisten tuotenostojen ja -listausten tekeminen on helppoa. Sivustolla on mahdollista suodattaa ja selailla tuotteita eri osastojen ja kategorisointien mukaan. Kauppaan on rakennettu toiminnallisuudet tuotteiden eri variaatioita varten. Näin asiakas voi valita haluamansa yhdistelmän eri kankaista ja kalusteiden jalkavaihtoehdoista. Otimme käyttöön lisäksi laajan valikoiman eri maksutapoja ja Svean tarjoamat rahoitusvaihtoehdot, jotka sujuvoittavat asiakkaan ostokokemusta sivustolla.

Aitokaluste verkkokauppa auki läppärin ruudulla
Aitokaluste Woocommerce verkkokauppa

Tiimi

Projektipäällikkö

Virpi Vainio

AD / Head of Oulu

virpi.vainio@hoyry.net

Puh. +358 45 630 1070

Jaakko Ylikulju

Graafinen suunnittelija

jaakko.ylikulju@hoyry.net

Puh. +358 50 476 7797

Robin Francett

Ohjelmistosuunnittelija

robin.francett@hoyry.net

Puh. +358 50 410 1208

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää

Laita meillä viestiä ja kerro lähtötilanteestasi ja tavoitteistasi. Asiantuntijamme ottaa sinuun pian yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla.

Etusivun yhteydenotto