Google Ads -hakusanamainonta

Näy siellä missä asiakkaasi ovat

Tabletti ja palkit oranssilla taustalla

Älä ole näkymätön – näy Googlen hakukoneissa

Kun haluat parantaa myyntiäsi tai lisätä näkyvyyttäsi, Googlen oma maksullinen hakusanamainonta on usein hinta-laatusuhteeltaan ylivertainen vaihtoehto. Google Adsin (entinen AdWords) toiminta perustuu siihen, että Google näyttää mainoksesi juuri silloin kun potentiaalinen asiakas hakee tuotetta tai palvelua verkossa. Höyryltä saat kattavan Google Ads -paketin, joka sisältää mainonnan suunnittelun ja toteutuksen. Kuukausihintaiseen pakettiimme kuuluu myös mainosten seuranta ja optimointi, eli jatkuva kehittäminen, jotta kampanjasi olisi mahdollisimman tehokas.

Valitse Höyryn Google Ads -mainonta:
 • Tavoita ostovalmiit asiakkaat
 • Päihitä kilpailijasi Googlessa
 • Asiantuntija kirjoittaa tekstimainokset
 • Mainokset suomeksi tai englanniksi
 • Kohdista mainokset tiettyyn paikkaan
 • Toimialaasi räätälöidyt mainokset

Pyydä tarjous


Numero 1

Näy oikealla hetkellä

Google Adsin suurin etu on mahdollisuus näkyä oikealla hetkellä – asiakkaan hakiessa vaihtoehtoja ostopäätöksensä tueksi.

Numero 2

Alueellinen kohdistus

Tiesitkö, että Google Ads -mainokset voi kohdistaa jäätävällä tarkkuudella? Keskitä mainontasi kaupunkiin, kuntaan, maahan tai useisiin maihin.

Numero 3

Mitattavat tulokset

Googlen analyysityökalujen avulla tiedämme tarkasti mainoksesi näyttökerrat, klikkauskerrat, hinnat ja muut hyödylliset tiedot.

Numero 4

Määritä budjettisi

Mainoskulut Google Adsissä ovat helposti ennakoitavissa, sillä sinä voit itse määrittää päiväbudjettisi. Budjettia voi myös aina muokata.

Numero 5

Kustannustehokasta mainontaa

“Maksu per klikkaus” -malli pitää huolen, ettet maksa turhasta, vaan vain silloin kun joku palvelustasi kiinnostunut klikkaa mainostasi

Numero 6

Myös remarketing kampanjat

Markkinoi palveluita tai tuotteita kustannustehokkaasti jo verkkosivustollasi käyneille henkilöille.

Tavoita asiakkaasi paremmin

Näy Googlessa tehokkaasti

Kysy tarjous

Laitetaan palvelusi tai tuotteesi näkymään maailman suosituimmassa hakukoneessa. Google Ads -pakettimme sisältää avainsanatutkimuksen, mainonnan suunnittelun, toteutuksen ja optimoinnin.


Avainsanatutkimus

Toimialaan perehtyminen

Tekstimainosten suunnittelu

Mainonnan toteutus

Optimointi eli jatkuva kehitys

Tulosten seuranta

Kysy tarjous


Jaa sivu eteenpäin

Usein kysyttyä Google Adsistä

 • Näkevätkö myös mobiilikäyttäjät Google-mainokset?

  Kyllä vain. Tämä on tärkeää, koska älypuhelimella internetiä käyttävien määrä on kasvanut viime vuosina huimasti. Verkkokaupassa tämä näkyy esimerkiksi siinä, että vielä jokin aikaa sitten älypuhelimella selailtiin tuotteita, mutta varsinainen ostos tehtiin tietokoneella – tänä päivänä koko prosessi tapahtuu puhelimen kautta. Google Ads -mainosten ulkonäkö voidaan räätälöidä erityisesti mobiiliin istuvaksi.

 • Kenelle Google Ads sopii?

  Sinulla täytyy olla verkkosivut ja tuote/palvelu, jota ihmisillä on tapana etsiä Googlesta. Lähes kaikki suomalaiset käyttävät Googlea pääasiallisena hakukoneenaan, joten lähtökohdat ainakin ovat kunnossa. Joissakin harvinaisissa tapauksissa tuote on niin uniikki tai vähän tunnettu, etteivät ihmiset yksinkertaisesti osaa hakea sitä verkosta. Suurin osa yrityksistä kuitenkin hyötyy siitä, että heidän tuotteensa on esillä kun kyseistä tuotetta haetaan Googlesta.

 • Kuinka Google Ads -mainoksia voi kohdentaa?

  Google Ads -mainokset voidaan kohdentaa sekä maantieteellisesti että yleisöjen mukaan. Aluekohdistaminen on fiksu vaihtoehto paikallisesti toimivalle yritykselle, kun taas valtakunnallisesti tai kansainvälisesti toimiva yritys voi laajentaa mainosten näkyvyyden juuri niin suurelle alueelle kuin tarpeellista. Yleisökohdistuksen voi toteuttaa muun muassa jakamalla käyttäjät kiinnostuksen, tapojen ja aiemman käyttäytymisen suhteen. Aiempi käyttäytyminen voi olla esimerkiksi sitä, että käyttäjä on ilmaissut kiinnostuksensa palveluusi, muttei ole ostanut sitä – Google Ads tavoittaa heidät uudelleen.

Jätä soittopyyntö

Jätä yhteystietosi jos haluat lisätietoa tuotteistamme ja siitä, miten ne sopisivat juuri sinun tarpeisiisi.