Töihin Höyryyn

Päivitetty 17.4.2015. Haku on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille. Olemme yhteydessä kaikkiin haastatteluihin kutsuttaviin hakijoihin.

Päivitetty 17.4.2015. Haku on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille. Olemme yhteydessä kaikkiin haastatteluihin kutsuttaviin hakijoihin.


Etsimme graafista suunnittelijaa kiireavuksi. Voit olla vasta urasi alussa tai alalla jo pitkään toiminut ammattilainen, kunhan olet tottunut viemään projekteja maaliin aikataulun puitteissa. Olet visuaalisesti lahjakas, alasta vilpittömästi kiinnostunut ja ihossasi kihelmöi, kun pääset uuden suunnittelutyön ääreen. Kiireapua tarvitaan huhti-toukokuussa, ja hommansa hyvin hoitavalle tuntitöitä löytyy varmasti jatkossakin.

Meillä työskentelet osana tiimiä, jossa pääset kasvattamaan osaamistasi ja portfoliotasi. Tiesi ei tule olemaan helppo. Joudut selviytymään tiukoista aikatauluista, kestämään kriittistä silmää ja kuuntelemaan työkavereidesi huonoja juttuja. Hyvä Höyry tekemiseen syntyy keskinäisestä kunnioituksesta ja sisäisestä motivaatiosta tehdä hyvää työtä.

Kynän ja paperin lisäksi sinun tulee osata käyttää Adoben suunnitteluohjelmistoja. Koulutustaustallasi ei ole väliä; portfoliosi ratkaisee. Kaikenlainen alaan liittyvä muu osaaminen kuten kuvittaminen, animointi, www-suunnittelu, 3D-mallinnus ja tekstinsuunnittelu katsotaan ehdottomasti eduksi.

Lähetä avoin hakemus ja portfoliosi mahdollisimman pian osoitteeseen info@hoyry.net. Valinta tehdään heti sopivan tai sopivien henkilöiden löydyttyä.
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *