Verkkosivujen suunnittelun lähtökohta Höyryssä on vastata asiakkaiden liiketoiminnan vaatimuksiin valitun strategian mukaisesti. Selkeillä, nykyaikaisilla sivustolla jäät myös paremmin asiakkaiden mieleen. Lopputuloksena on turvallisia, hyvän käytettävyyden omaavia, visuaalisesti näyttäviä sekä tuloksellisia verkkopalveluita kilpailukykyiseen hintaan. Teemme kaiken ilman alihankkijoita oman toimiston sisällä.

Helppokäyttöiset ja tabletissa kuin tabletissa toimivat verkkosivut Höyryltä

WordPress julkaisujärjestelmä

Helppokäyttöisellä WordPressillä on mahdollista toteuttaa näyttäviä ja monipuolisia verkkopalveluita. WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä. Olemme tehneet sillä myös yritysten kotisivuja, verkkokauppoja, varausjärjestemiä, myynnin työkaluja ja useita lisäosia. Verkkosivuston suunnittelu ja toteutus tapahtuu Höyryssä kehittäjien ja suunnittelijoiden saumattomana yhteistyönä. Kokemuksemme ansiosta pystymme ehdottamaan hyväksi havaittuja ratkaisuja ja väistämään mahdolliset sudenkuopat ennakolta. Lopputuloksena syntyy hyvän käytettävyyden omaavia responsiivisia verkkopalveluita liiketoiminnan tarpeisiin. Tarjoamme WordPress-sivuille myös HöyryTurva tukipalvelua, johon voi halutessaan ottaa mukaan WordPress-optimoidun nopean skaalautuvan palvelintilan.

Ei vain se näyttävä ulkokuori

Kaupanpäälle saat tehostuneet prosessit arjen pyörittämiseen

Projekti käynnistyy näin

Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi niin voimme tehdä tarjouksen. Hintaan vaikuttaa sivuston laajuus ja tarvittavat tekniset ratkaisut. Suunnittelu alkaa aina aloituspalaverista, joka voidaan käydä hyvin myös etänä. Siinä käydään läpi yrityksen liiketoiminta, sivuston tehtävä, tavoitteet, oletettu kohderyhmä sekä sivuston tekniset vaatimukset. Lisäksi käymme läpi mahdollisen graafisen ohjeiston sekä resurssit sisällöntuotantoon ja sivuston markkinointiin. Lopuksi sovimme projektin aikataulun. Tästä projekti starttaa nopeasti eteenpäin. Tervetuloa asiakkaaksi.

Hinta alk. 1800€ +alv.

Verkkosivusto alkaen 1100 €/kk

Heräsikö kysyttävää?

Pyydä tarjous rohkeasti. Se ei maksa mitään.

 

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  • Aurora Emotion | Digi- ja mainostoimisto Höyry

   Aurora Emotion

   Yritysilme ja verkkosivu

  • Lapland Food Club brändi-ilme | Digi-ja mainostoimisto Höyry

   Lapland Food Club

   Brändi-ilme ja tuotepakkaukset