Lähde mukaan sähköiseen kauppaan haluamallasi tavalla. Höyryssä verkkokauppa suunnitellaan aina tarpeidesi mukaan, liiketoiminnan vaatimukset ja sen kohderyhmä huomioiden. Teemme verkkokaupat avoimen lähdekoodin WordPress Woocommerce alustalle.

Nykyaikainen responsiivinen wordpress-woocommerce verkkokauppa

Woocommerce verkkokauppa

WordPress julkaisujärjestelmä ja sen Woocommerce-lisäosa muodostavat toimivan, nykyaikaisen ja helppokäyttöisen verkkokauppa kokonaisuuden. WordPressillä on laaja kehittäjäkunta ja uusien ominaisuuksien käyttöönotto on nopeaa ja edullista. Teemme verkkokaupat itsenäisiksi kokonaisuuksiksi tai osaksi verkkopalvelua. Visuaalinen ilme ja rakenne suunnitellaan yrityksen brändin näköisiksi kokeneen suunnittelijan toimesta. Kaupan toiminnallisuudet on testattu useissa toimituksissa ja käyttöönotto tapahtuu kädestä pitäen yhdessä Höyryn kehittäjän kanssa.

Tarjoamme WordPress-verkkokaupoille myös HöyryTurva tukipalvelua, johon voi halutessaan ottaa mukaan skaalautuvan WordPress-optimoidun palvelintilan.

Verkkokaupan ominaisuudet ja toiminnot

Tarvittavat ominaisuudet helposti hallittavassa ja myyvässä muodossa.

Projekti käynnistyy näin

 
Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi niin voimme tehdä tarjouksen. Hintaan vaikuttaa verkkokaupan ominaisuudet, halutut maksu- ja toimitustavat sekä tarvittavat tekniset integraatiot . Suunnittelu alkaa aina aloituspalaverista, joka voidaan käydä hyvin myös etänä. Siinä käydään läpi yrityksen liiketoiminta, verkkokaupan ominaisuudet, oletettu kohderyhmä sekä kaupan tekniset vaatimukset. Lisäksi käymme läpi mahdollisen graafisen ohjeistuksen tai ulkoasutoiveet sekä resurssit sisällöntuotantoon ja markkinointiin. Lopuksi sovimme projektin aikataulun. Tervetuloa asiakkaaksi.

Hinta alk. 1500€ +alv.

Huoletonta verkkokauppiaan elämää

Heräsikö kysyttävää?

Ainahan sitä voi kysyä. Se ei maksa mitään.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  • Aurora Alert | Digi- ja mainostoimisto Höyry

   Aurora Alert

   Verkkopalvelu ja mobiilisovelluksen käyttöliittymä

  • Lapin Panimo pakkaussuunnittelu | Mainos- ja digitoimisto Höyry

   Lapin Panimo

   Brändimäärittely ja pakkaussuunnittelu