Markkinointitoimisto pohjoisessa

Perustimme markkinointitoimiston pohjoiseen yhdessä kumppanini Sami Halosen ja Jussi Tuoman kanssa. Hullut, olen monen suusta olen saanut kuulla, valitsittepa ajan lähteä yrittäjiksi. Niin valittiiin.

Tänä syksynä oli aika ottaa askel eteenpäin ja hypätä tuntemattomaan. Muutos on jyskyttänyt takaraivossa jo kauan. Siinä vaiheessa kun epävarmuuden aiheuttaman ahdistuksen on korvannut määrätietoinen varmuus siitä, että jotain on tehtävä, oli helppo lähteä eteenpäin. Onneksi joitakin vielä kiinnostaa tulevaisuus ja uuden tekeminen. Onneksi ei tarvinnut lähteä yksin.

Perustimme markkinointitoimiston pohjoiseen yhdessä kumppanini Sami Halosen ja Jussi Tuoman kanssa. Hullut, olen monen suusta olen saanut kuulla, valitsittepa ajan lähteä yrittäjiksi. Niin valittiiin. Lehdistä saa lukea massairtisanomisista, talouden alamäestä ja budjettien supistamisesta. Tämä on aika, jolloin yritysten on pakko miettiä markkinointia, muuten ei pärjää. Sähköinen murros on muuttanut kaiken. Mediakenttä on sirpaloitunut,  ja siinä erottuminen on vaikeaa Lapissakin.

”Mikä on mainos- ja markkinointitoimiston ero? Raja on epäselvä. Molemmat palvelevat asiakkaitaan omalla tavallaan. Mainostaminen on aina osa markkinointia, mutta markkinointi ei tarkoita läheskään aina mainostamista.”

Mainostaminen keskittyy viestin esittämiseen loppuasiakkaalle. Markkinoinnin tarkoitus on edistää markkinoitavan tuotteen tai palvelun myyntiä pitkäjänteisesti, suunnitellun strategian mukaisesti.

Ulospäin näkyvä osa toimintaamme on visuaalistaa suunnittelun tuotokset. Silti kasvava osa toimintaa on ideointia, sähköisten palveluiden ja käyttökokemuksen muotoilua, markkinointiviestien miettimistä ja toimenpiteiden valintaa määritellyn kohderyhmän pohjalta. Asiakkuuksien muotoutuessa oikeaksi kumppanuudeksi tulee mukaan strateginen suunnittelu, joka pohjautuu sähköisistä palveluista saamaamme tietoon. Tämän tiedon avulla voimme suunnitella  ja kehittää markkinointia oikeaan suuntaan sekä mitata sitä. Yksinkertaisuudessaan ideamme on tuottaa laadukkaita sähköisiä palveluita sekä luoda sisältöjä, jotka auttavat asiakasta menestymään ja hoitamaan omat juttunsa aikaisempaa paremmin.

Olemme kaikki pohjoisen poikia. Se on yksi meidän vahvuus. Me haluamme viedä pohjoista eteenpäin sekä kehittyä ja kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Idealismia, kyllä myönnetään, mutta se auttaa löytämään intohimon sekä motivaation tekemiseen ja  pitää liikkeessä. Meitä kiinnostaa se mistä sinä olet kiinnostunut? Mitkä toimenpiteet voisivat helpottaa sinun liiketoimintasi tai markkinointisi pyörittämistä? Mikä on suurin murheesi? Kerro meille. Emme ole mitään sateentekijöitä, mutta meidän työmme on keksiä miten markkinoida tuotteita ja palveluita, niin että markkinointi oikeasti maksaa itsensä takaisin.

Tule piipahtamaan kahvilla, kerro tavoitteesi ja me mietimme voimmeko auttaa. Se ei maksa yhtään mitään.
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *