Markkinointi ja kampanjat

Saavuta tavoitteesi ja löydä asiakkaasi

Megafoni oranssilla pohjalla

Höyry on markkinointi kumppani

Tarvitsetko myyntiä vauhdittavan ja tunnettuutta parantavan mainoskampanjan? Me Höyryllä teemme yksittäisten kampanjoiden lisäksi myös pitkäkestoista markkinointia asiakkaidemme kumppanina isoille ja pienille toimijoille; hiomme myyntiargumentit, suunnittelemme mieleenpainuvat kampanjamateriaalit, Google AdWords kampanjat ja varmistamme, että näyt ja kuulut missä pitääkin.

Tarjoamme mm. seuraavia markkinointipalveluja:
 • Erikokoiset mainoskampanjat
 • Yksittäiset sekä jatkuvat kampanjat
 • Printti- ja digitaalinen mainonta
 • Google Ads  sekä somemarkkinointi
 • Sisältömarkkinointi
 • Messupaketit

Pyydä tarjous


Numero 1

Google Ads markkointi

Suunnittelemme sinulle Google Ads kampanjan, jolla palvelusi tai tuotteesi löytyy verkosta asiakkaiden sitä etsiessä.

Numero 2

Sosiaalisen median sisältösuunnitelmat

Sisältösuunnitelman avulla luot säännöt sisällöntuotantoa varten sosiaalisen median kanaviin. Saat aikaan vuorovaikutusta ja osallistat asiakkaitasi, ja keräät lisää seuraajia.

Numero 3

Potkua markkinointiviestintään

Olipa mielessäsi sitten lehtimainos, messuosasto tai hakukonemainonta, meiltä löydät etsimäsi palvelut mediasta riippumatta.

Esimerkkipaketit

MiniKampanja

Pieni hinta, iso näkyvyys

1600€

Tiedota palveluistasi tehokkaasti. Hinta alv 0%

Sinä tunnet asiakkaasi, meillä on vastaavasti näkemystä. Istutaan alas ja etsitään parhaat keinot näiden yhdistämiseksi. MiniKampanjalla tehostat tuotteen tai palvelun myyntiä.

Pakettiin kuuluu:


Kohderyhmää puhutteleva viesti mm.
Google Ads markkinointia varten

Huomiota herättävä kampanjailme

Sovelluksena ilmoitus, somepäivitys ja sisällöt verkkosivulle

Esimerkiksi kohdennettu sesonkimyynti

Valitse

Kampanjasuunnittelu

Lisätehoja markkinointiin

Kysy tarjous

Myynti on onnistumisen mittari

Kun haluat vauhdittaa myyntiä, erottua kilpailijoistasi, tavoittaa tehokkaasti uusia asiakkaita tai vaikkapa lanseerata uuden tuotteen, tarvitset järeän konseptin mainoskampanjallesi.


Kampanjan tavoitteiden määrittely

Erottuva kampanjaidea

Kohderyhmiä puhuttelevat viestit

Huomiota herättävä kampanjailme

Monikanavastrategia

Tulosten seuranta

Kysy tarjous


Jaa sivu eteenpäin

Usein kysyttyä markkinoinnista

 • Millaista markkinointia Höyry tekee?

  Höyry toteuttaa markkinointia digissä ja printissä, laajasti ja suppeasti – tiivistetysti sanottuna asiakkaan ehdoilla. Meiltä löytyvät tekijät vaativienkin kampanjoiden toteuttamiseen. Kun haluat mieleen jäävää ja massasta erottuvaa sisältöä, sinun ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan – osaamista löytyy Kehä III:sen ulkopuoleltakin ja taatusti edullisemmalla hinnalla.

 • Kuinka paljon kamppis maksaa?

  Se riippuu minkälaisesta kampanjasta on kysymys. Esimerkiksi minikamppiksia toteutamme hintaan 1600 €. Niissä asiakkaalla on olemassa oleva tuote tai palvelu, jolle suunnitellaan vaikkapa lehti-ilmoitus, infotaulu-materiaali ja facebook-mainokset. Laajempien kampanjoiden hinnoittelu perustuu asiakkaan tarpeisiin, ja ne vaativat yksityiskohtaisemman konseptin suunnittelua.

 • Miten saan palveluilleni tai tuotteilleni näkyvyyttä Googlessa?

  Olettaen että verkkosivusi ovat teknisesti kunnossa, tarvitset hakukoneoptimointia tai Google Ads -mainontaa – meiltä voit ostaa molemmat palvelut. Hakukoneoptimointi tarkoittaa prosessia, jolla pyritään parantamaan yksittäisen verkkosivun tai kokonaisen sivuston sijoitusta maksuttomissa hakutuloksissa. Google Ads -mainonta puolestaan on maksullista hakusanamainontaa.

 • Minkälaista markkinointia teette somessa?

  Olemme toteuttaneet sosiaalisessa mediassa kampanjoita sekä instagramissa että facebookissa. Kummatkin ovat varteenotettavia vaihtoehtoja yrityksille, vaikka niissä on myös merkittäviä eroja. Nykypäivän trendi on, että some-jätit pyrkivät ohjaamaan yritykset orgaanisen näkyvyyden piiristä maksettujen palvelujen pariin. Kun mietit markkinointiratkaisuja somessa, asiantuntijamme auttavat sinua mielellään niin strategian kuin toteutuksenkin saralla.

 • Kuinka digitoimistolta luonnistuu mainonta printtimediassa?

  Olemme jo vuosia tehneet säännöllistä printtimainontaa erinomaisin tuloksin. Sisällöntuotannon ammattilaisemme laativat sinulle tarvitsemasi mainokset ja mainosartikkelit (advertoriaalit) visuaalisesti näyttävässä muodossa.


Sami Halonen

Toimitusjohtaja / Yrittäjä

sami.halonen@hoyry.net

Puh. +358 50 366 2726

Heräsikö mielenkiintosi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.