Bókunin avulla matkailupalvelut maailmalle

Haluatko lisätä Bókunin sivuillesi, mutta et tiedä mistä aloittaa? Meiltä onnistuu Bókunin yhdistäminen avoimen lähdekoodin sivustoihin, kuten WordPressiin.

Kirjoittaja
Jussi Tuoma
Full Stack Developer / Osakas

Seuraava askel matkailupalveluiden digitalisaatiossa

Viime aikoina monen matkailualalla toimivan huulilla on pyörinyt yksi sana: Bókun. Kansainvälistä menestystä niittävä islantilainen ohjelmistoalustan tarjoaja on tunnettu siitä, että se kasvoi Islannin turistibuumin rinnalla – ja sitä vauhdittaen. Nyt esimerkiksi Finnair uskoo Bókunin olevan yritys, joka voisi lisätä myös suomalaisten matkailuyritysten maailmanlaajuista näkyvyyttä verkkokaupan saralla. Bókun oivalsi, että aktiviteetit ja ohjelmapalvelut tarvitsevat majoituspalveluiden tapaan itsenäisen myynti- ja jakelualustan, joka toimii myös b-to-b-myyntialustana.

Bokun aktiviteeti varauspalvelu | Digitoimisto Höyry

Bókun vauhdittaa suomalaisten matkailuelämysten digitaalista kauppaa virtaviivaistamalla matkailijan verkkokauppakokemuksen.

“Helppokäyttöinen järjestelmä, jossa on kansainvälisestikin monipuoliset maksuvaihtoehdot ja päivittäistä arjen hallintaa tukeva raportointi.”

Robin Francett, Software Designer

Miksi valita Höyry Bókun-asiantuntijaksi?

  • Kokemus & helppo käyttöönotto: Tunnemme Bókunin varausalustan käytännön kautta, ja voimme tarvittaessa auttaa käyttöönotossa sekä järjestää koulutuksia.
  • Räätälöitävä ulkonäkö & valmiit pohjat aktiviteeteille: Voimme räätälöidä Bókunin ulkoasun sivustollesi sopivaksi. Meiltä löytyy myös valmiit pohjat sekä ryhmä- että yksilöaktiviteeteille.
  • WordPressin erikoisosaajat & sisällöntuottajat: Pyöräytetäänkö samaan syssyyn uudenkarheat verkkosivut? Saman katon alta saat kaikki sisällöntuotantopalvelut, jos tarvitset esimerkiksi aktiviteettikuvauksia.
  • Tutustu esimerkkeihin  toteuttamistamme Bókun-integraatioista www.skyaurorastation.com
Bokun aktiviteeti varauspalvelu | Digitoimisto Höyry

Matkailuelämyksen varaaminen Bókunin kautta on helppoa, eikä asiakas joudu koskaan poistumaan kolmannen osapuolen järjestelmään. Ota yhteyttä niin kerromme lisää. Ota yhteyttä