Bókunin avulla matkailupalvelut maailmalle

Haluatko lisätä Bókunin sivuillesi, mutta et tiedä mistä aloittaa? Meiltä onnistuu Bókunin yhdistäminen avoimen lähdekoodin sivustoihin, kuten WordPressiin.

Seuraava askel matkailupalveluiden digitalisaatiossa

Viime aikoina monen matkailualalla toimivan huulilla on pyörinyt yksi sana: Bókun. Kansainvälistä menestystä niittävä islantilainen ohjelmistoalustan tarjoaja on tunnettu siitä, että se kasvoi Islannin turistibuumin rinnalla – ja sitä vauhdittaen. Nyt esimerkiksi Finnair uskoo Bókunin olevan yritys, joka voisi lisätä myös suomalaisten matkailuyritysten maailmanlaajuista näkyvyyttä verkkokaupan saralla. Bókun oivalsi, että aktiviteetit ja ohjelmapalvelut tarvitsevat majoituspalveluiden tapaan itsenäisen myynti- ja jakelualustan, joka toimii myös b-to-b-myyntialustana.

Bókun vauhdittaa suomalaisten matkailuelämysten digitaalista kauppaa virtaviivaistamalla matkailijan verkkokauppakokemuksen.

 

“Helppokäyttöinen järjestelmä, jossa on kansainvälisestikin monipuoliset
maksuvaihtoehdot ja päivittäistä arjen hallintaa tukeva raportointi.”

Robin Francett, Software Designer

 

Miksi valita Höyry Bókun-asiantuntijaksi?

  • Kokemus & helppo käyttöönotto: Tunnemme Bókunin varausalustan käytännön kautta, ja voimme tarvittaessa auttaa käyttöönotossa sekä järjestää koulutuksia.
  • Räätälöitävä ulkonäkö & valmiit pohjat aktiviteeteille: Voimme räätälöidä Bókunin ulkoasun sivustollesi sopivaksi. Meiltä löytyy myös valmiit pohjat sekä ryhmä- että yksilöaktiviteeteille.
  • WordPressin erikoisosaajat & sisällöntuottajat: Pyöräytetäänkö samaan syssyyn uudenkarheat verkkosivut? Saman katon alta saat kaikki sisällöntuotantopalvelut, jos tarvitset esimerkiksi aktiviteettikuvauksia.
  • Tutustu esimerkkeihin  toteuttamistamme Bókun-integraatioista www.skyaurorastation.com

Matkailuelämyksen varaaminen Bókunin kautta on helppoa, eikä asiakas joudu koskaan poistumaan kolmannen osapuolen järjestelmään.

Jussi Tuoma

Jussi on WordPressiin perustuviin palveluihin erikoistunut full stack -kehittäjä. Yli 12 vuoden aikana hän toteuttanut laajoja matkailuportaaleja, verkkokauppoja ja lukuisia yrityssivustoja. Lisäksi hän on ollut rakentamassa integraatioita verkkosivustojen ja kolmannen osapuolen järjestelmien välille tarjolla olevia rajapintoja käyttäen.

Muita artikkeleita