Asiantuntijapalvelut

Strategisen suunnittelun ammattilaiset palveluksessasi

Tussi ja paperilaput oranssilla pohjalla

Strateginen suunnittelu avaa tiesi huipulle

Tiesithän, että brändi on enemmän kuin pelkkä tuote tai palvelu? Taitavasti rakennettuun brändiin liittyy arvolataus – se herättää positiivisia tuntemuksia ja mielikuvia. Se myös erottuu edukseen olemalla huomioarvoisempi, houkuttelevampi ja sitouttavampi kuin kilpailijansa. Höyry auttaa sinua muodostamaan yrityksestäsi johdonmukaisen ja kokonaisvaltaisen kuvan.

Mitä suunnittelu voi sisältää:
 • Markkinoinnin vuosikello
 • Kilpailija- ja kohderyhmäkartoitukset
 • Asiakasprofilointi
 • Markkinointisuunnitelmat ja viestintästrategiat
 • Digistrategia
 • Somestrategiat
 • Brändityöpajat & koulutukset

Pyydä tarjous


Numero 1

Brändin rakentaminen lisää kilpailukykyä

Yhtenäinen, johdonmukainen ja huolella suunniteltu brändiviestintä nostaa yrityksesi valokeilaan ja erottaa tehokkaasti kilpailijoista.

Numero 2

Asemoi verkkoviestintäsi oikein

Etsimme yrityksellesi loistopaikat näkyä ja kuulua oikeille kohderyhmille, oikeilla viesteillä, oikeissa paikoissa, oikeaan aikaan – toivotuin vaikutuksin.

Numero 3

Suunnitelmallisuutta markkinointiin

Kun haluat tehdä suunnitelmallista markkinointia, me autamme laatimalla viestintästrategian, markkinoinnin vuosikellon sekä oivaltavat sisällöt.

Valitse näistä tai pyydä tarjous

Digistrategia

Hio diginäkyvyys huippuunsa

1600€

Hinta alv 0%

Digistrategia kehittää yrityksesi verkkoviestintäkonseptia, synnyttää tehokasta diginäkyvyyttä, ohjaa panostuksiasi eri teknologioissa ja vahvistaa liiketoiminnan kaupallistamista verkkoympäristössä.

Paketti sisältää:


Digiviestinnän tavoitteiden ja kohderyhmien määrittämisen

Verkkoliikenteen lähdeselvitys ja toiminnallisuuksien kartoituksen

Hakukonenäkyvyyden (SEO) ja hakukonemarkkinoinnin (SEM) määritykset

Sosiaalisen median kanavavalinnat ja sisältöohjeistus valittuihin some-kanaviin

Seurannan ja mittareiden määrittäminen

Valitse

Brändityöpaja

Hyvin rakennettu brändi luo vahvan perustan liiketoiminnalle

Kysy tarjous

Kehitä brändiä suunnitelmallisesti

Vahva brändi välittää yrityksen mission, erottumistekijät, ostomotiivit sekä heijastaa yrityksen arvoja. Se brändi on huomioarvoinen, tunnistettava, tunteita herättävä ja tavoitemielikuvia tukeva. Brändityöpaja luo jämerän perustan brändiviestinnälle ja rakentaa pohjan tarinankerronnalle ja kommunikaatiolle asiakkaittesi kanssa.

Paketti sisältää:


Kilpailijakartoitus ja erottumistekijät

Kohderyhmien määrittely

Asiakasprofiilit / ostopersoonat

Ostomotiivit ja tavoitemielikuvat

Loppuasiakkaan ostopolku

Brändilupaus ja ydinviestit

Viestinnän sävyn ja tyylin määrittely

Brändin visuaalinen ilme

Jatkotoimenpidesuunnitelma

Valitse


Jaa sivu eteenpäin

Usein kysyttyä asiantuntijapalveluista

 • Mitä tarkoittaa hakukoneoptimointi?

  Hakukoneoptimointi on prosessi, jolla pyritään parantamaan yksittäisen verkkosivun tai kokonaisen verkkosivuston sijoitusta hakukoneiden hakutulosten luettelossa. Eli esimerkin kautta: jos myyt vaikkapa ilmastointilaitteita, sinun etusi mukaista on, että sivustosi tulee mahdollisimman nopeasti vastaan Googlen tuloksissa sen jälkeen kun potentiaalinen asiakas on naputellut hakukenttään “ilmastointilaitteet”.

  Miten hakukoneoptimointia sitten käytännössä tehdään? Hakukoneoptimointi voidaan jakaa sivuston tekniseen optimointiin (koodi ja rakenne) ja sivuston sisällön optimointiin. Ostamalla verkkosivuston Höyryltä varmistat, että tekniset ominaisuudet on suunniteltu alusta alkaen hakukoneystävälliseen muotoon.

  Toinen tärkeä elementti hakukoneoptimoinnissa on laadukas sisältö. Hakukoneet haluavat löytää hakijoiden hakuihin vastaavia sivustoja, joten tekstisuunnittelussa täytyy ottaa huomioon oikeat avainsanat ja niiden sijoittelu. Hakukoneet antavat enemmän arvoja esimerkiksi otsikoille ja kursivoiduille sanoille sekä pitävät leipätekstin alkua keskikohtaa tärkeämpänä. Hakukoneiden sielunelämän ymmärtäminen auttaa tekstin jäsentelyssä.

  Lyhyesti ja ytimekkäästi: Jos sivustosi ei näy Googlen tuloksissa (tai näkyy vasta sivulla 55), tarvitset hakukoneoptimointia.

 • Kannattaako teiltä hankkia tekstisisällöt, kun voin itsekin kirjoittaa?

  Yritys tai organisaatio tuntee oman toimintansa parhaiten, se on aivan totta, mutta paras tulos saadaan kuitenkin aikaiseksi asiakkaan tietämyksen yhdistyessä copywriterin sanalliseen ilmaisuun. Tiedätkö esimerkiksi, kuinka jäsentää teksti mahdollisimman hakukoneystävälliseen muotoon? Tekstissä pitäisi myös ottaa huomioon selkokielisyyden kaltaiset vaatimukset. Ja tietysti copywriter pitää myös huolen, että viestintä on varmasti kohderyhmät huomioivaa.

 • Mitä hyötyä yritykselle on digistrategiasta?

  Digistrategia on liiketoimintastrategia, joka on yritykselle tärkeä, koska uusia teknologioita ja sovelluksia on niin paljon, että resurssien hukkaan heittäminen on varteenotettava riski. Digistrategian avulla kirkastat digiviestinnän tavoitteet ja kohderyhmät, mikä takaa, että keskityt olennaiseen. Asiantuntijoidemme avulla opit esimerkiksi tietämään, mikä somekanava sopii juuri sinun liiketoimintaasi tukemaan.

Jätä soittopyyntö

Jätä yhteystietosi jos haluat lisätietoa tuotteistamme ja siitä, miten ne sopisivat juuri sinun tarpeisiisi.